Cautare

61676 de rezultate pentru "listacu castigatorilor la reciclarea aparatelor electrice din 8 iulie 2011" (7.28 secunde)
Anul viitor, trei marci vor lansa in Romania masini electrice. In prima parte a anului 2012, Renault va lansa oficial in tara masinile electrice Fluence ZE si Kngoo ZE, iar la vara ajunge pe piata Ampera, primul automobil electric al Opel.
Primaria Capitalei vrea sa cumpere 100 de autobuze electrice, potrivit unui proiect ce va fi dezbatut in sedinta de vineri, 30 iunie, a Consiliului General al Municipiului Bucuresti.
Temperaturile vor continua sa creasca pana la 25 de grade Celsius in anumite zone, insa vremea va fi instabila in multe regiuni. In Capitala, cerul va fi usor variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat.
Meteorologii au emis o avertizare de ploi valabila in toata tara, duminica, intre orele 4.00 si 23.00, in sud si sud-est fiind anuntate averse, vant puternic si descarcari electrice.
Spre seara si noaptea, vremea va deveni instabila, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. ... Cerul va avea innorari mai ales in cursul zilei, cand temporar va mai ploua si vor fi descarcari electrice.
Ordonantele care stabilesc inlesniri la plata impozitelor catre stat sunt foarte greu de aplicat de companii, din cauza conditiilor greu de indeplinit. Multe firme pierd esalonarile la plata deja acordate. ANAF pistoneaza finantele din teritoriu sa popularizeze in randul mediului de afaceri efectele "benefice"
Ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor- Politia Sectorului 3, in urma cercetarilor, au depistat faptul ca doi cetateni straini cu identitate necunoscuta, prezentandu-se sub identitatile de A.
Aproximativ 200 dintre cei mai buni angajati ai companiilor care-si desfasoara activitatea in domeniul energiei electrice se afla la Craiova in perioada 4-6 iulie, pentru a participa la cea de-a XIV-a editie a "Trofeului Energeticianului".
Incepand cu data de 1 iulie pretul gazelor naturale se va scumpi din nou, in medie, cu 12,5 procente, potrivit deciziei Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei.
Unde vor cadea ploi si ce temperaturi se vor inregistra Vremea se incalzeste, dar precipitatiile nu dispar asa usor din tara noastra, conform prognozei meteo pentru urmatoarele doua zile.
Cresterea preturilor de consum s-a accelerat la 0,69% in iulie, astfel ca rata anualaa inflatiei a urcat la 9,04%, cel mai inalt nivel din ultimii trei ani, avansul fiind determinat de scumpirea gazelor naturale si a energiei electrice, potrivit Institutului National de Statistica(INS).Un nivel mai ridicat al inflatiei a fost inregistrat in iulie a anului 2005, cA¢nd rata inflatiei s-a situat la 9,3%.in luna iulie a acestui an, grupa produselor nealimentare a fost singura care a inregistrat o crestere a preturilor, de 2,31%, marfurile alimentare ieftinindu-se cu 0,68%, iar serviciile cu 0,3%.Avansul preturilor produselor nealimentare a fost determinat de scumpirea gazelor naturale cu 12,53% si a energiei electrice cu 4,51%.
Berbec (21 martie - 20 aprilie) Berbecul pe 12 iulie 2018 va vedea un fel de truc murdar in actiunile unuia dintre colegii lor de la serviciu. ... Estimati amploarea acestui gest si apelati la cineva care va poate ajuta in acest demers. ... La serviciu se anunta forfota.
proiectii gratuite de filme, de la comedie la documentar, thriller si drama (Autoare: Ioana Calin) Trei zile de proiectii de film cu intrare libera sunt programate la Calarasi, intre 3 si 5 iulie, cand are loc cea de-a saptea editie a festivalului Tenaris CineLatino.
Oltenia este un generator constant de satisfactii atât pentru investitori, cât si pentru firmele prin care este prezenta la Bursa de Valori Bucuresti. Alecsandru GHITA-ALBULESCU Mecanoenergetica Severin (MEGU), una dintre reprezentantele Mehedintiului la Bursa, este un prim exemplu.
Programul Cupei Mondiale din Brazilia intre 28 iunie si 3 iulie 2014: meciurile din optimi, sferturi de finala, semifinale, finala mica si FINALA • OPTIMILE DE FINALA Sambata 28 iunie: ... BRAZILIA (locul 1 Grupa A) — CHILE (locul 2 Grupa B), la Belo Horizonte (meciul 49) - 23,00:
Programul meciurilor care se vor disputa in perioada 12 iunie - 13 iulie, la turneul final al Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia (ora Romaniei): ... Brazilia — Croatia, la Sao Paulo, in Grupa A • Vineri 13 iunie 19,00:
Punerea in circulatie, la data de 1 iulie, a leului greu a generat o adevarata panica printre speculantii de senzatii tari. Potrivit acestora, trecerea de la leul vechi la leul greu ar provoca o paralizare a pietei financiare.
"Pentru 2012, PDL s-a angajat la un deficit bugetar calculat prin orice metoda (cash sau de angajamente) de 3%, ceea ce presupune, dincolo de reducerea de la 4,4% din PIB in 2011 la 3% in 2012 si disparitia tuturor arieratelor bugetare catre diversi creditori ai administratiei centrale si locale, efort foarte greu suportabil economic si social.
De la simple documente pe hartie, hartile au evoluat in instrumente web inteligente care astazi pot ingloba informatii bogate incorporate in sisteme GIS (n.r.
Interviu realizat de Andreea Giuclea, cu ocazia evenimentului de premiere a castigatorilor programului de finantare "Lumea prin culoare si sunet". ... M-a ajutat sa trec peste aceasta perioada si exemplul unei femei pe nume Helen Keller, care de la 2 ani si-a pierdut vederea si auzul.
google-analytics.com