Cautare

61676 de rezultate pentru "listacu castigatorilor la reciclarea aparatelor electrice din 8 iulie 2011" (4.09 secunde)
Trei barbati cu varsta cuprinsa intre 28 si 56 de ani au fost depistati de jandarmi pe raza localitatii Ipotesti, judetul Olt, sustragand energie electrica din reteaua stradala de alimentare. Ei au fost prinsi in urma unei sesizari primite din partea reprezentantilor unei societati de distributie a energiei electrice.
Jandarmii au depistat, ieri, pe raza localitatii Iancu Jianu, din judetul Olt, patru persoane care sustrageau energie electrica. Acestea au fost prinse in urma unei sesizari facute de o societate de distributie a energiei electrice.
Electrica SA, compania nationala de distributie si furnizare a energiei electrice, acuza in justitie firma ceha CEZ AS - actionarul majoritar al CEZ Distributie SA, principalul furnizor in zona Olteniei - ca a ascuns circa 27,9 milioane de euro din profitul pe anul 2007.
Complexurile energetice din Oltenia - cei mai importanti producatori de energie electrica din tara - anunta ca produc aproape la capacitate maxima si ca nu exista sincope in aprovizionarea cu carbune.
Tudorel Andrei a anuntat rezultatele definitive ale Recensamantului Populatiei din 2011 Conferinta de presa la sediul Institutului National de Statistica In cadrul prezentarii datelor finale ale Recensamantului din 2011, presedintele Institutului National de Statistica, Tudorel Andrei, arata ca ca 20 octombrie 2011 populatia stabila a Romaniei era de 20.121.641 persoane, din care 10.333.064 femei (51,4%).
Grupurile de interese din randul furnizorilor de echipamente pentru Unitatea II a Centralei Nuclearo-Electrice de la Cernavoda atenteaza la siguranta nucleara prin livrarea unor tevi de o calitate mai mult decat indoielnica care au fost deja instalate la echipamente de prima importanta ale Reactorului nr.2.
Catalin Chelu, omul care se lupta cu Dinel Staicu pentru controlul SIF Oltenia, are detineri la limita legii în mai multe societati. ... Chelu este banuit ca detine concertat la Altur SA mai mult de limita peste care este obligat sa faca o oferta publica de preluare.
Evenimentele meteorologice care au avut loc la inceputul lunii ianuarie care au lasat fara energie electrica 157 de localitati din judetul Galati au costat societatea locala de distributie a energiei electrice 14,7 milioane de lei, a declarat directorul general al Electrica Galati, inginer Iulian Arama.
Compania de transport al electricitatii Transelectrica si consortiul format din firmele ABB Utilities GmbH (Germania), Areva Energietechnik GmbH (Germania) si ABB (Romania) au inaugurat vineri statia retehnologizata de 400/220/110 kV Sibiu Sud, investitie care s-a ridicat la circa 35 milioane de euro.
Pretul energiei electrice ar putea inregistra in acest an o crestere usoara, daca va fi un an secetos, care ar impune utilizarea cu preponderenta, la productia de electricitate, a carbunilor si gazelor naturale, a declarat ieri ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, citat de Mediafax.
Fan Courier, cu afaceri de 61 milioane de euro, vrea masini electrice in Centrul Vechi Pentru anii urmatori, reprezentantii companiei Fan Courier vor sa faca un parteneriat cu Primaria capitalei, astfel incat in zona Centrului Vechi sa nu mai aiba acces decat masinile electrice.
Pretul energiei electrice ramane cel convenit cu FMI Primul-ministru Victor Ponta a declarat miercuri ca pretul energiei electrice nu se va schimba cu nimic fata de cel convenit in scrisoarea de intentie cu Fondul Monetar International (FMI) inainte ca USL sa vina la guvernare.
Informatiile, pregatirea temeinica pe un anumit domeniu si studierea nevoilor pietei, in special a "golurilor" lasate de industrii inchise in timpul tranzitiei, pot duce in timp la o cifra de afaceri de zeci de miliarde si un profit pe masura.
1 din HG mentionate stipuleaza ca "persoanele fizice cu domiciliul in Romania, cu exceptia celor care declara pe propria raspundere ca nu detin receptoare TV, au obligatia sa plateasca o taxa lunara pentru serviciul public de radiodifuziune/televiziune".
Ministerul Mediului va organiza o noua editie a "Marii Debarasari", campanie de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice de la populatie.
Cu toate acestea, in registrele Inspectoratului pentru Protectia Mediului, pentru colectarea deseurilor de echipamente electrice si electronice sunt inregistrati numai trei operatori economici. ... Un simplu calcul matematic ar scoate la iveala faptul ca 261.348 de locuitori ai judetului Constanta pot apela la serviciile acestor operatori.
Sambata galatenii nu s-au inghesuit sa scape de obiectele electrice si electrocasnice care nu le mai erau de folos. Aceasta este concluzia care se poate trage, tinand cont de cantitatea de deseuri colectata de la populatie.
Aceasta concluzie se poate trage daca tinem cont de roadele actiunii de colectare a deseurilor electrice si electrocasnice de la populatie, care s-a desfasurat sambata in municipiul nostru.
arata ca Europa ar putea deveni, pana in 2020, cea mai mare piata de desfacere pentru autoturismele electrice, cu un volum al vanzarilor dublu fata de cel prevazut Chinei, a doua cea mai importanta zona pentru comertul cu acest tip de vehicule, scrie evz.ro.
Politistii Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 6, au documentat activitatea unei grupari infractionale cu preocupari pe linia furturilor din locuinta si societati comerciale, compusa din I. ... Daniel, toti din Bucuresti.
google-analytics.com