Cautare

61676 de rezultate pentru "listacu castigatorilor la reciclarea aparatelor electrice din 8 iulie 2011" (3.91 secunde)
Petrom a demarat procesul de licitatie pentru construirea centralei electrice pe gaze, care va fi finalizata la inceputul anului 2011 si va necesita o investitie de circa 500 de milioane de euro.
Renault Twizy, cel mai mic model electric al marcii, va fi prezent in showroom-uri in a doua jumatate a anului 2011, la un pret de 5.000 euro, potrivit directorului general adjunct al Renault, Odile Desforges, citat de elmundo.es.
Grupul Puratos anunta ca rezultatele sale estimate pentru 2011 arata o crestere organica a vanzarilor organice de aproximativ 11%, confirmand astfel trend-ul ascendent pe termen lung.
Productiile agricole record ale lui 2011 care au contribuit, decisiv, la cresterea economica din acest an au toate sansele sa nu se mai repete la anul si sa puna in pericol fragila crestere economica de 2% anuntata de Guvern. ... "2011 arata foarte prost din cauza secetei din tara.
Fondul Monetar International (FMI) estimeaza ca economia romaneasca va reincepe sa creasca puternic din 2011, an pentru care prevede un avans al PIB de 5%, dupa doi ani de restrangere a consumului si de crestere a somajului.
Cresterea procentuala a salariilor inclusa in bugetul Senatului vizeaza recuperarea incepand cu 2011 a unei parti a banilor pierduti in urma reducerii salariale cu 25% din vara acestui an, cifra de 14% fiind o estimare a conducerii Senatului, in lipsa unei decizii a guvernului privind salarizarea bugetarilor.
se numara automobilele exclusiviste (Rolls-Royce, Range Rover, Mercedes) si clubul la dispozitia sa.
Mijlocasul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi (foto), a castigat, luni seara, pentru a treia oara consecutiv Balonul de Aur, trofeu decernat de FIFA si France Football, in cadrul unei gale desfasurate la Zürich.
O initiativa de modificare a Legii Pensiilor, prin care se reduce stagiul de cotizare si varsta standard de pensionare cu 13 ani, a fost adoptata de Camera Deputatilor, urmand sa ajunga la presedintele Klaus Iohannis pentru a fi promulgata.
BILANT Ce au facut guvernantii in anul 2011:53 km de autostrada, trei stadioane si un pasaj Inaugurarea a 53 de kilometri de autostrada, construirea a trei stadioane si terminarea pasajului Basarab. Acestea sunt principalele realizari ale guvernantilor in anul 2011.
Anul media 2011: ... Facebook, crestere de 53% si scadere a postarilor in blogosfera Conform indexului Zelist, anul 2011 s-a dovedit a fi un an bun pentru presa online, aceasta inregistrand o crestere de aproximativ 50%.
 Lipsa de cadre medicale specializate si a unor investitii în infrastructura, precum si dotarea precara cu aparatura creasera premisele transformarii Spitalului Orasenesc Motru într-o unitate spitaliceasca de duzina, care prelua bolnavii de la ambulante si îi trimitea urgent la Târgu Jiu sau la Craiova, în functie de gravitatea situatiei.
Bogdan Diaconu este de parere ca Sebastian Lazaroiu si Cezar Preda confirma degringolada din PD-L si prabusirea partidului. Faptul ca Sebastian Lazaroiu, consilier prezidential si strateg al candidatului PD-L Teodora Trandafir, are temeri cu privire la viitorul proaspatului ales in cadrul partidului aflat la putere, confirma degringolada din PD-L.
Temperaturile foarte ridicate din ultima saptamâna au dus la o crestere consistenta a vânzarilor la instalatii de aer conditionat. Din ce în ce mai multi vâlceni au calcat pragul magazinelor de electrocasnice, specializate în montarea aparatelor de aer conditionat.
Romaero Bucuresti a incheiat cu societatea americana Lockheed Martin un contract-cadru cu o valoare de pornire de 30 de milioane de dolari pentru modernizarea a 4 avioane Hercules C-130 din dotarea Armatei romane.
Centrul comercial Romexpo a gazduit, la sfârsitul saptamânii trecute, unul dintre cele mai importante evenimente auto-moto din România, 4TuningDAYS, desfasurat concomitent cu Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti (SMAEB).
In curand, transplant de pancreas, la Fundeni Aparatele de perfuzie a organelor ex vivo, de ultima ora, vor permite ca mai multe organe sa fie transplantate Echipele de transplant hepatic de la Institutul Clinic Fundeni si de transplant cardiac de la Tg.
Art Implant detine topul aparatelor si al materialelor stomatologice. A fost prima Clinica din Europa care a comandat un Unit Dentar prototip (care nu se fabricase inca), Unit care are incorporata toata aparatura anexa, necesara intr-un cabinet dentar.
Elicoptere pentru britanici de la Eurocopter (Autor : Vifor Rotar) 20 de elicoptere militare PUMA apartinand Fortelor Aeriene Regale ale Marii Britanii vor fi modernizate la Eurocopter IAR Ghimbav.
Si asta pentru ca pretul unor camere foto digitale importate in UE ar putea creste, in conditiile in care expertii europeni au decis reclasificarea aparatelor cu functii video avansate in categoria camere video, supuse taxelor vamale.
google-analytics.com