Cautare

61430 de rezultate pentru "listacu castigatori din 8 iulie de la deeai" (5.85 secunde)
Observator de Calarasi: ... proiectii gratuite de filme, de la comedie la documentar, thriller si drama (Autoare: Ioana Calin) Trei zile de proiectii de film cu intrare libera sunt programate la Calarasi, intre 3 si 5 iulie, cand are loc cea de-a saptea editie a festivalului Tenaris CineLatino.
Oltenia este un generator constant de satisfactii atât pentru investitori, cât si pentru firmele prin care este prezenta la Bursa de Valori Bucuresti. Alecsandru GHITA-ALBULESCU Mecanoenergetica Severin (MEGU), una dintre reprezentantele Mehedintiului la Bursa, este un prim exemplu.
Programul Cupei Mondiale din Brazilia intre 28 iunie si 3 iulie 2014: meciurile din optimi, sferturi de finala, semifinale, finala mica si FINALA • OPTIMILE DE FINALA Sambata 28 iunie: ... BRAZILIA (locul 1 Grupa A) — CHILE (locul 2 Grupa B), la Belo Horizonte (meciul 49) - 23,00:
Programul meciurilor care se vor disputa in perioada 12 iunie - 13 iulie, la turneul final al Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia (ora Romaniei): ... Brazilia — Croatia, la Sao Paulo, in Grupa A • Vineri 13 iunie 19,00:
Consiliul UE a aprobat, ieri, noile reglementari privind tarifarea in serviciul roaming, noile tarife pentru mesajele scrise si pentru transferul de date in roaming pe teritoriul statelor membre, care vor intra in vigoare la 1 iulie, potrivit datelor Consiliului UE.
Punerea in circulatie, la data de 1 iulie, a leului greu a generat o adevarata panica printre speculantii de senzatii tari. Potrivit acestora, trecerea de la leul vechi la leul greu ar provoca o paralizare a pietei financiare.
FARCAS) Intr-o maniera oarecum neasteptata, pe 21 ianuarie 2016, pe site-ul oficial al CIA a aparut o nota intitulata FA O INCURSIUNE IN DOSARELE X DE LA NOI, cu aluzie la OZN-uri.
Guvernul si FMI au convenit calendarul pentru cresterea pretului la energie. Tariful social care protejeaza familiile sarace de facturi ridicate va fi eliminat.
Guvernul si FMI au convenit calendarul pentru cresterea pretului la energie. Tariful social care protejeaza familiile sarace de facturi ridicate va fi eliminat.
Victor Ponta a tras din nou pe sfoara Comisia Europeana (Autor:
Pe lânga scumpirea anuntata la 1 iulie, gazele naturale sunt mai "piperate" daca au putere calorifica mai buna, adica daca ard mai bine. Astfel ca factura de gaze pe luna trecuta a fost mai scumpa în Slatina si în Craiova decât în Bucuresti sau Pitesti, la acelasi consum.
Pe urmatoarele locuri intre tarile cu o inflatie ridicata s-au clasat Grecia, cu 5,5%, urmata de Ungaria, cu 3,6%, potrivit datelor biroului european de statistica.
Incasarile la bugetul consolidat al statului merg tot mai greu. Directia Generala a Finantelor Publice Olt a incasat in iulie cu 8,57 procente mai putin fata de aceeasi perioada a anului 2009.
Campionatul Mondial de Fotbal 2014 a inceput pe data de 12 iunie si se va incheia pe 13 iulie, cand va avea loc marea finala.
Distribuitorii E.ON Gaz Romania si Distrigaz Sud au cerut majorarea pretului gazelor livrate populatiei cu 25% incepand cu 1 iulie, declarat pentru NewsIn directorul din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare din domenuiul Energiei (ANRE) Gabriel Sarbu."Ambele companii au cerut fiecare Autoritatii majorarea pretului gazului livrat populatei cu 25% incepand de la 1 iulie.
Romania s-a clasat, in iulie, pe locul cinci intre cele 27 de state membre ale Uniunii Europene (UE) in functie de rata inflatiei anuale, care a inregistrat 9,1%, potrivit datelor publicate de Eurostat.
Vanzarile de automobile noi din Romania au scazut cu 4% in iulie fata de luna anterioara si cu 52,5% in primele sapte luni fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 82.821 de unitati, potrivit datelor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) din Romania.
Plecarea lui Mihai Pintilii la Steaua a insemnat nu numai pierderea unui jucator important pentru Pandurii Targu Jiu, ci si a liderului din teren al gorjenilor, el fiind capitanul echipei.
4 iulie - Ziua Americii. ... America este, joi, 4 iulie, in sarbatoare! Ziua Independentei este celebrata prin parade, carnavaluri, targuri si jocuri de baseball. Acum 232 de ani, pe 4 iulie 1781, oamenii din Massachusetts sarbatoreau, pentru prima data, Ziua Americii.
Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice in parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti si Asociatia Salvatorilor Voluntari in Situatii de Urgenta organizeaza in Bucuresti, in perioada 27 iulie - 03 august 2013, o serie de evenimente in cadrul campaniei de comunicare "Doneaza o sansa la viata!" pentru promovarea donarii de celule stem hematopoietice.
google-analytics.com