Cautare

61472 de rezultate pentru "listacu castigatori din 8 iulie de la deeai" (4.58 secunde)
Cu zece zile inainte de marele eveniment, Google a creat un concept prin care poate afla marii castigatori ai Oscarurilor.
Ghid de iesit in oras: ... Alina Ciobanu) Marele Picnic ShortsUp Acest sfarsit de saptamana este plin de festivaluri.
Posibila teapa de zile mare luata de presedinte in cazul Legii referendumului Procedura de promulgare utilizata in premiera de Traian Basescu. ... Procedurile CCR dureaza in functie de interesele lui Traian Basescu.
Pentru a-si adapta aparatele de marcat electronice fiscale la cerintele impuse de denominarea leului, firmele vor avea un termen de cinci zile lucratoare, incepand de la 1 iulie 2005. Decizia apartine Guvernului, care considera ca efectuarea acestei operatiuni in noaptea de 30 iunie-1 iulie nu este posibila.
La a 7-a editie a Bucharest Jazz Festival, intre 2 si 8 iulie, sunt fi 7 zile de festival, 5 zile de concerte in Piata George Enescu, evenimente conexe zilnice la ARCUB si un nou concurs de jazz.
La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 12:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe bd. ... Gheorghe de 51 de ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism marca Fiat avand o concentratie alcoolica de 0,95 mg/l alcool in aerul expirat.
Pentru ca romanii construiesc de zor, Produsul Intern Brut (PIB) a crescut in trimestrul al doilea cu 7,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Numarul vizitatorilor straini in Romania inregistrati la punctele de frontiera in iulie a fost de peste 962.000 de persoane, in crestere cu 38,7 % fata de iulie 2006, potrivit Institutului National de Statistica (INS). Cei mai multi vizitatori straini provin din tari europene, in proportie de peste 94%.
De la 1 iulie 2005, moneda nationala va fi denominata, astfel incat 10.000 de lei vechi vor fi preschimbati pentru un leu nou. Cele doua monede vor circula in paralel pana in data de 31 decembrie 2006, moneda veche fiind inlocuita treptat cu cea noua.
Cinema in aer liber in Parcul Tineretului din Capitala Cu peste 80.000 de spectatori in 7 orase, in 2012, Caravana Metropolis ajunge din nou la Bucuresti, unde va poposi timp de 4 saptamani, in Parcul Tineretului. Intrarea la eveniment este libera.
De când s-a introdus taxa de poluare, vânzarile de masini second hand au crescut rapid. ... În Dolj s-au înmatriculat 16.500 de masini numai în 2008. Ezitarile guvernantilor în privinta taxei auto, a taxei de poluare sau cum s-ar mai numi aceasta au determinat schimbari majore pe piata autoturismelor.
Primaria Sectorului 3 ii invita pe bucuresteni la cea de-a XIX-a editie a evenimentului cultural SIMFONII DE VARA, care debuteaza in acest weekend. Parcul Coltea va gazdui spectacolele ce vor avea loc in fiecare sambata si duminica din perioada 16 iunie-16 septembrie.
Prognoza meteo pana pe 11 august Administratia Nationala de Meteorologie a publicat, luni, prognoza meteo pentru perioada 29 iulie - 11 august. Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului European pentru Prognoze pe Medie Durata (ECMWF) de la Reading, Anglia.
Observator de Calarasi: ... proiectii gratuite de filme, de la comedie la documentar, thriller si drama (Autoare: Ioana Calin) Trei zile de proiectii de film cu intrare libera sunt programate la Calarasi, intre 3 si 5 iulie, cand are loc cea de-a saptea editie a festivalului Tenaris CineLatino.
Oltenia este un generator constant de satisfactii atât pentru investitori, cât si pentru firmele prin care este prezenta la Bursa de Valori Bucuresti. Alecsandru GHITA-ALBULESCU Mecanoenergetica Severin (MEGU), una dintre reprezentantele Mehedintiului la Bursa, este un prim exemplu.
Programul Cupei Mondiale din Brazilia intre 28 iunie si 3 iulie 2014: meciurile din optimi, sferturi de finala, semifinale, finala mica si FINALA • OPTIMILE DE FINALA Sambata 28 iunie: ... BRAZILIA (locul 1 Grupa A) — CHILE (locul 2 Grupa B), la Belo Horizonte (meciul 49) - 23,00:
Programul meciurilor care se vor disputa in perioada 12 iunie - 13 iulie, la turneul final al Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia (ora Romaniei): ... Brazilia — Croatia, la Sao Paulo, in Grupa A • Vineri 13 iunie 19,00:
Consiliul UE a aprobat, ieri, noile reglementari privind tarifarea in serviciul roaming, noile tarife pentru mesajele scrise si pentru transferul de date in roaming pe teritoriul statelor membre, care vor intra in vigoare la 1 iulie, potrivit datelor Consiliului UE.
Punerea in circulatie, la data de 1 iulie, a leului greu a generat o adevarata panica printre speculantii de senzatii tari. Potrivit acestora, trecerea de la leul vechi la leul greu ar provoca o paralizare a pietei financiare.
Senatorul Ioan Mang publica pe blog Raportul asupra activitatii Consiliului Judetean al PSD Bihor (iulie 2010 - iulie 2011), din care puteti citi in continuare a doua parte. Raportul pe care l-am prezentat ieri (21 iulie 2011) in cadrul sedintei Consiliului Judetean al PSD Bihor.
google-analytics.com