Cautare

61455 de rezultate pentru "listacu castigatori din 8 iulie de la deeaantena1 calarasi" (4.00 secunde)
La sfarsitul anului 2018, a avut loc Balul revistei Trend din Calarasi, ai carui amfitrioni au fost jurnalistii Nelu Balasa si Dan Silviu Boerescu.
Un cronicar al vechiului oras Calarasi, Stelica Aragea, a comparat parcul si Palatul Prefecturii din Calarasi, cu gradinile si palatul Versailles. Stelica Aragea zice ca in copilarie, Palatul si gradina din centrul orasului Calarasi pareau a fi un fel de Versailles.
Observator de Calarasi: ... Luminita Iordache) Reprezentantii Primariei Municipiului Calarasi au depus proiectul cu titlul Promovarea incluziunii sociale prin infiintarea unui club al pescarilor dunareni din municipiul Calarasi.
Dr Emil Strainu, militar de cariera si pasionat cercetator al enigmelor de pe Terra, confirma existenta unui tunel pe sub Dunare, in zona Calarasi-Silistra, mai precis in punctul Chiciu-Ostrov. In cartea intitulata Mistere inexplicabile din Carpati.
Dragnea il ataca din dragoste pe Daea, dupa care zice ca nu l-a atacat.
Primaria municipiului Calarasi impreuna cu Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi invita calarasenii la "Sarbatoarea Dunarii", duminica,17 august, in Parcul Central, Parcul Dumbrava si pe bratul Borcea.
Eu sunt Cosmin si sunt pasionat de fotografie si de gaming. ... Asa incepe o pagina exceptionala de internet, care l-ar recomanda pe Cosmin Sutu sa fie invitat permanent la emisiunea lui Buhnici, de la ProTV, iLikeIT.
Copaci cazuti peste masini la Calarasi din cauza vantului puternic! ... Catalin Nitu) Mai multe masini au fost avariate in urma cu cateva minute din cauza unei furtuni care s-a abatut peste orasul Calarasi. ... Autoturismele au fost avariate din cauza copacilor smulsi din radacina.
O fetita de patru ani si jumatate a fost accidentata mortal, luni seara, pe o trecere de pietoni din Calarasi, de o autoutilitara al carei sofer a fugit de la locul accidentului.
Ziua comunei Calarasi, serbata ca in epoca ceausista: ... Comuna doljeana Calarasi si-a serbat ieri ziua, intr-un cadru festiv, incununat de intregul staff al PD-L, dar si de localnicii care i-au asteptat pe oficialii partidului in soarele amiezii.
Beatrice Cretu publica pe blogul sau un interviu cu Alex Botezatu, autorul unui blog excelent, Cu lumea-n cap prin Calarasi.
Caz socant la Calarasi. O tanara gravida sta de vineri in spital, cu fatul mort in pantece. ... Rudele au facut plangeri la Politie si Colegiul Medicilor.Pentru ca avea dureri cumplite, tanăra din Calarasi a chemat ambulanta vineri dimineata.
In conformitate cu traditia crestina, in doua municipii importante de la Dunarea de Jos - Calarasi s si Braila - se organizeaza anual Sarbatoarea Bobotezei.
Dunarea Calarasi s-a impus in fata celor de la Poli Iasi, scor 2-0, si urca pentru moment pe pozitia a 4-a in Liga 1. Partida de la Calarasi a inceput anost.
Capitania portului Calarasi Capitania portului Calarasi este o cladire superba, lasata in paragina. ... In perioada 1 aprilie 1904 - 1 aprilie 1906, institutia a fost condusa de Jean Bart, care a indeplinit functia de Capitan sef de port.
Adevarul de Calarasi: ... Muzeu de Istorie, pe malul Borcei In orasul Calarasi, in fostul sediu al Primariei, va functiona un muzeu de istorie, la fel ca in Bucuresti, Cluj, Timisoara si Constanta.
Realitatea Din Calarasi a publicat pe Facebook un text senzational care deschide ochii alegatorilor Calarasi, municipiul in care Primaria ne ureaza Bun venit! Oare de ce se mai ureaza la intrarile in oras Bun venit si nu se scrie si Bine ca ati plecat?
Marian Dorin Pirloaga a publicat pe Facebook mai multe fotografii de la o actiune desfasurata pe strazile orasului Calarasi, si un text pe care il puteti citi in continuare.
Pe pagina de facebook a publicistului Florian Popa Micsan a aparut un text, despre orasul ideal, pe care il puteti citi in continuare.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
google-analytics.com