Cautare

61455 de rezultate pentru "listacu castigatori din 8 iulie de la deeaantena1 calarasi" (4.92 secunde)
Doi calaraseni talentati care isi iubesc orasul de suflet (reporterul Nelu Balasa si artistul Jimmy Stanescu) au surprins cu aparatul de fotografiat cateva instantanee din cea mai generoasa zona a orasului Calarasi: ... Aici se afla trei edificii importante, monumente de arhitectura, acum parasite:
PREMIERUL SI VICEPREMIERUL, INTERPELATI DE DEPUTATA MARIA DRAGOMIR: SALVATI O CLADIRE ETALON DIN SUD-ESTUL ROMANIEI! INTERPELARE CATRE -DOMNUL DACIAN CIOLOS,PRIM-MINISTRU AL GUVERNULUI ROMANIEI -DOMNUL VASILE DANCU,VICEPRIM-MINISTRU, MINISTRUL DEZVOLTARII REGIONALE SI ADMINISTRATIEI PUBLICE SALVATI O CLADIRE ETALON DIN SUD-ESTUL ROMANIEI!
Imaginea Spitalului Judetean de Urgenta din municipiul Calarasi se va schimba in totalitate Pana la finalul acestui an se intentioneaza finalizarea lucrarilor la intrarea din corpul A al Spitalului Judetean de Urgenta Calarasi.
Parlamentul European reunit in minisesiune plenara la Bruxelles, a adoptat azi un raport ce prevede reducerea tarifelor serviciilor de roaming de la 1 iulie acest an. Potrivit Agerpres, raportul, elaborat de eurodeputata germana Angelika Niebler (PPE), a fost sustinut de principalele grupuri europarlamentare.
Realitatea din Calarasi informeaza: Memorandumul de la Calarasi - cu degetul pe rana!
Istoricul calarasean Constantin Tudor a publicat pe pagina sa de Facebook, un text emotionant intitulat:
Personal, nu l-am cunoscut inca, dar fotografiile lui sunt originale si reusite din punct de vedere tehnic si artistic. Vorbesc despre viata, despre viata de zi cu zi, despre realitate. Catalin este un tanar fotograf foarte talentat, din Calarasi, care si-a gasit drumul in viata.
In cadrul unei conferinte de presa, sustinuta la sediul PSD Calarasi pentru anuntarea oficiala a candidatilor de la locale, Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a avut un discurs destul de taios la adresa unuia dintre candidati, primarul in functie, Daniel Stefan Dragulin.
Social-democratii din Calarasi se asteptau ca Oana Niculescu-Mizil sa demisioneze din partid "Demisia doamnei Oanei Niculescu-Mizil era de asteptat atat pentru mine, cat si pentru multi dintre colegii mei", a declarat luni presedinte organizatiei municipale a PSD Calarasi, Ion Stefan.
Jurnalul de Calarasi: ... FESTIVALUL MONDIAL DE UMOR DE LA CALARASI â€" PARTICIPARE MONDIALA!
Jurnalul de Calarasi : DELEGATIE BULGARA LA PRIMARIA MUNICIPIULUI CALARASI Primarul Municipiului Calarasi, Daniel Stefan Dragulin, a primit, joi, 16 aprilie, vizita unei delegatii bulgare, condusa de prefectul Silistrei, Stoyan Bonev.
Obiectivul meu este acela de a dezvolta judetul Calarasi (Autor: Catalin Nitu) Judetul Calarasi a primit peste 765 de milioane de lei, bani alocati pentru finantarea obiectivelor aprobate prin Programul National de Dezvoltare Locala II. Presedintele Consiliului Judetean Calarasi, Vasile Iliuta, se declara multumit de suma alocata judetului nostru:
JURNALUL DE CALARASI: ... LA COMUNISTI ERA INVERS! Povestea Podului Calarasi-Silistra a inceput inca de pe vremea lui Ceausescu. Dupa ce, in anii 90 la moda era feribotul, dupa anul 2000 a reaparut podul! Sub forma de povesti, mai ales in campaniile electorale!
Luna lui cuptor in calendarul popular In traditia populara, luna iulie mai este numita si "cuptor", datorita caldurilor mari ce o caracterizeaza, dar si pentru ca acum se coace si se strange graul. Sarbatorile traditionale ale lunii iulie sunt: 1 iulie: ... 15 iulie: ... 16-18 iulie: Circovii de Vara;
Avand cazare rezervata la Hotel Albatros din cadrul Complexului turistic Albatros Pod 4 din apropierea orasului Calarasi, programul de vizite si plimbari prin imprejurimi a fost facut in asa fel incat sa acopere o raza de mai multi kilometri.
Turistii vin la Calarasi in principal pentru pescuit, vanatoare, sporturi nautice si echitatie.
Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Calarasi, la ora bilantului (Autoare: Monica Ghiorghe) Peste 100 de membri ai Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) din Calarasi s-au reunit in sala de sedinte a Protoieriei, pentru a dezbate activitatea acestei institutii, pe anul 2015.
Atitudinea din Calarasi informeaza: Ciprian Pandea/PSD Calarasi: Podul peste calea ferata de la Drajna va deveni realitate peste cateva luni. Ne tinem de cuvant. Din respect pentru cei ce ne-au votat (Autor:
PAGINI DE ISTORIE LOCALA: ... CAREU DE ASI LA CALARASI Pe site-ul Pagini de istorie locala, omul de cultura calarasean CONSTANTIN TUDOR a publicat un text emotionant despre o intalnire din anul 1994 a calarasenilor cu 4 scriitori, personalitati de calibru ale culturii romane:
Zile de foc in luna iulie. Unde se anunta canicula, cand loveste seceta si ce regiuni vor fi lovite de furtuni Adevarul informeaza ca luna lui Cuptor se anunta capricioasa in majoritatea regiunilor, cu canicula si furtuni violente.
google-analytics.com