Cautare

4645 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate valcea" (3.54 secunde)
Destituit spre sfarsitul anului trecut in urma unui control efectuat de Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic si de Vanatoare Ramnicu Valcea, Deaconeasa a fost angajat la Directia Silvica Ramnicu Valcea (subordonata RNP Romsilva), fiind de-atunci in concediu medical.
Alocarea sumei 1.451.632 lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2012, pentru judetul Valcea. Domnule ministru, avand in vedere ca administratia judetului Valcea prin presedintele Consiliului Judetean domnul dr.
Activitatea unitatilor sanitare in anul 2016 In anul 2016, activitatea din sistemul sanitar (public si privat) s-a desfasurat in peste 60 mii unitati sanitare (49 mii de unitati sanitare in mediul urban si 11 mii unitati sanitare in mediul rural).
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Groapa de gunoi a municipiului Ramnicu Valcea trebuia inchisa de mai bine de doua saptamani, mai exact la sfarsitul anului trecut, angajament pe care Romania si l-a luat prin Tratatul de aderare la Uniunea Europeana, Capitolul 22 - Mediu.
Necesar care priveste orice detaliu al unei bune si normale functionari a oricarei scoli din tara.
Întaiul gospodar din Ramnicu Valcea este acuzat ca, pe mana cu juristul primariei, a cumparat leagane pentru copii la preturi de trei ori mai mari decat pe piata, diferenta de bani intrand in buzunarele unui afacerist local. Procurorii Serviciului Teritorial Pitesti al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au dispus ieri trimiterea in judecata a primarului municipiului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice.
Pentru al doilea an consecutiv, echipa de handbal feminin de junioare III de la Colegiul Tehnic Energetic din Ramnicu Valcea a devenit campioana nationala, terminand un sezon de exceptie fara infrangere.
Casa de Avocatura "Nemoianu", din Ramnicu Valcea, condusa de avocata Daniela Nemoianu, ofera servicii de consultanta juridica complexurilor energetice din Oltenia si Societatii Nationale a Lignitului, la preturi de lux.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Anul trecut a fost lansat unul din cele mai mari programe din Educatie, de a se moderniza reabilita si finaliza, 500 de scoli in Romania, plecand de la situatia de dinainte, in care 1700 de scoli din Romania erau in diverse faze de executie, cu lucrarile sistate.
Facturile vor putea fi achitate la unitatile Bancii Centrale Cooperatiste Creditcoop si la locatiile numite "PAYPOINT", adica locuri speciale de plata, acreditate de Distrigaz Sud pentru judetul Dolj, pe care le vom prezenta în tabelul de mai jos.
Nicolae Dicu, viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, cercetat pentru luare de mita, a fost arestat pentru o perioada de 29 de zile, in urma hotararii date de judecatorii Tribunalului Bucuresti.
Si judetul Valcea va beneficia de o parte din masiva finantare europeana, specialistii din cadrul Agentiei pentru Plati si Interventii in Agricultura (APIA) Valcea afirmand ca 5,5 milioane de euro vor intra in conturile fermierilor din judet.
Congresul invatatorilor romani din Rusia, tinut la Odessa, a cerut pentru transnistrieni serviciu divin, scoli, inspectorat scolar, episcopie la Dubasari, seminar la Odessa, toate in limba romana.
Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) si Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) au fost acreditate provizoriu de catre Ministerul Agriculturii, urmand sa fie supuse unei noi audieri in martie 2007.
Lista PD-L pentru Consiliul Local Constanta este deschisa de senatorul Dorel Onaca, avocatul Ion Popescu si deputatul Mircea Iustian. ... Onaca si Iustian se intorc in Parlament, in timp ce Ion Popescu a ales sa fie consilier judetean, el deschizand, de altfel, lista PD-L pentru Consiliul Judetean.
Prundeni, Valcea.
Directiile de Sanatate Publica vor verifica si supraveghea conditiile de asigurare a asistentei medicale in unitatile sanitare, respectiv asigurarea stocurilor de medicamente de urgenta, in special a medicamentelor pentru patologiile determinate/agravate de canicula, functionalitatea generatoarelor de rezerva, asigurarea rezervelor de apa proprii ale unitatilor sanitare.
google-analytics.com