Cautare

11431 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate constanta lista scoli postliceale sanitare acreditate craiova" (3.38 secunde)
Ken MacFarlane, vicepresedinte productie al Ford Europa, aflat luni in Craiova, a acordat pentru GdS un interviu in exclusivitate, el fiind primul oficial de rang inalt al Ford Europa care se adreseaza cititorilor nostri.
FRF a taiat in carne vie ieri la Adunarea Generala, a dezafiliat Universitatea Craiova, dar i-a facut orasului "cadou"
Craiova cere 30.000 de euro pentru formarea a sapte fotbalisti care au ajuns la alte echipe dupa dezafilierea "U" Craiova.
In cateva zile, cele trei mari partide care s-au impus in alegerile locale din Constanta vor trebui sa-si desemneze consilierii judeteni si locali care ii vor reprezenta in urmatorii 4 ani.
Cosntantin Fratila si Victor Manea - doi candidati pentru Primaria municipiului Constanta carora le place sa vorbeasca. ... Oferta este, din punctul meu de vedere, nesatisfacatoare si cred ca municipiul Constanta merita ceva mai mult decat ce am vazut pe listele de candidati.
Pe ordinea de zi a sedintei de ieri a Consiliului Local (CL) Craiova s-a aflat si un punct privind prezentarea scrisorii pe care primarul Olguta Vasilescu a primit-o recent din partea FRF, in legatura cu aceasta oferta.
Activitatea unitatilor sanitare in anul 2016 In anul 2016, activitatea din sistemul sanitar (public si privat) s-a desfasurat in peste 60 mii unitati sanitare (49 mii de unitati sanitare in mediul urban si 11 mii unitati sanitare in mediul rural).
Deputatul PSD Eduard Martin, aflat la primul sau mandat de parlamentar, a avut, din aceasta perspectiva, si suisuri, si coborasuri, deocamdata nu stie exact daca in 2008 va incerca, si pentru a doua oara, lista PSD pentru Camera Deputatilor, dar stie ca, cel putin din 2006 si pana in prezent, a muncit.
La Mangalia a avut loc sambata, 16 decembrie, Consiliul de Coordonare al filialei judetene a Partidului Democrat, la care au fost prezenti circa 300 de membri delegati ai PD Constanta - primari, viceprimari, consilieri, directori de institutii publice etc.
Facturile vor putea fi achitate la unitatile Bancii Centrale Cooperatiste Creditcoop si la locatiile numite "PAYPOINT", adica locuri speciale de plata, acreditate de Distrigaz Sud pentru judetul Dolj, pe care le vom prezenta în tabelul de mai jos.
Daca mie cineva imi spune ca PNL are un candidat care este credibil si cu el se pot castiga alegerile la Craiova, pot sa le spun colegilor mei ca este o masura mai buna.
Necesar care priveste orice detaliu al unei bune si normale functionari a oricarei scoli din tara.
O "viziune urbanistica" oficializata in 2000 a permis Primariei Craiova sa inghita hotarele istorice si administrative ale comunelor Malu Mare si Carcea.
in perioada dumneavoastra de jucator la Fiorentina (1972 -1987) ati jucat in Cupa UEFA cu Universitatea Craiova in doua editii (1973-74 si 1982-83), dar in ambele, Fiorentina, cu dumneavoastra titular, a fost eliminata din primul tur.
Echipa feminina de handbal SCM Craiova a aflat programul meciurilor de la turneul de baraj pentru Liga Nationala, care se va desfasura in perioada 22-26 mai, pe teren neutru, la Buzau, cu participarea a cinci formatii.
Un barbat care are domiciliul in Craiova si-a cumparat, in urma cu cativa ani, o casa neterminata, situata la intrarea in comuna Carcea. ... "Toti vecinii mei platesc impozit la Carcea, eu de ce sa platesc la Craiova?
Gigantul american General Motors nu mai este interesat de achizitionarea uzinelor Daewoo din Craiova. Firma constructoare de masini din Detroit doreste insa in continuare sa achizitioneze motoarele fabricate la Craiova.
Furnizorul de scaune pentru autoturismele Ford B-Max care se vor produce in Banie, Johnson Controls, a inaugurat ieri noua fabrica de la Craiova, in prezenta a numeroase autoritati locale si centrale.
Cu diferenta ca de aceasta data parlamentarul Eduard Martin a fost lipsa la apel, in schimb, alaturi de deputatii Corneliu Dida si Alexandru Mazare, au fost prezenti doi dintre cei trei proaspeti demisionari de la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Petrica Miu (fost inspector scolar general) si Constantin Caracoti (fost inspector general adjunct).
Inspectorii din cadrul Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta au demarat, din data de 4 august a.c., in parteneriat cu Inspectoratul Judetean Scolar (ISJ), o actiune de identificare a tuturor unitatilor scolare care nu detin autorizatie de functionare pentru instalatiile de incalzit.
google-analytics.com