Cautare

15664 de rezultate pentru "lista titularizare 2009 profesori bucuresti" (4.26 secunde)
la măsea”), ar valora acum pentru mii de tineri, care pregătesc şpaga de la titularizare, exact cat o fotografie cu Ceauşescu dintr-o revistă
la măsea”), ar valora acum pentru mii de tineri, care pregătesc şpaga de la titularizare, exact cat o fotografie cu Ceauşescu dintr-o revistă
Vezi rezultatele la bac sau la concursurile de titularizare, vezi mizeria din spitale, lipsa de medicamente, numarul insuficient de paturi, vezi disparitia peste hotare a atator persoane dubioase, vezi birocratismul sufocant, domolit doar de spaga etc.
Dupa profesorii prinsi copiind la titularizare, scenele cu bataia de la stadionul Otelul de vineri au umplut ecranele televiziunilor si paginile ziarelor centrale.
Si mai facem tevatura pe marginea aspirantilor de la examenul de titularizare, ca nu s-ar fi ridicat la inaltimea asteptarilor.
Anul trecut, valoarea totala a piatei media a ajuns la 316 milioane de euro (inclusiv bartere),cu 9% sub nivelul raportat in 2009, potrivit studiului Media Fact Book realizat de Initiative Media Romania.
Astfel, pana pe 17 iulie 2009, companiile care sunt deja declarate inactive temporar au obligatia sa depuna la ANAF o copie a extrasului de registru emis de Oficiul Registrului Comertului privind starea societatilor comerciale, referitoare la suspendarea temporara a activitatii acestora.
rata inflatiei, investitiile realizate, cresterea importului de gaze naturale necesare pentru acoperirea consumului (crestere ce poate fi generata, in principal, de temperaturile foarte scazute, de la 18% in luna decembrie 2009, la 35% in luna februarie 2010)", au declarat pentru GdS reprezentantii ANRE.
In conditiile problemelor din anii electorali 2008 si 2009, capacitatea de fraudare a PDL nu trebuie subestimata pentru alegerile locale si parlamentare din 2012. Democrat-liberalii, asa cum s-a vazut in 2008 si 2009, sunt adevarati "magicieni ai exit-poll-urilor".
Asa cum este planificat in prezent bugetul pe 2009, deficitul sectorului public ar ajunge la 6,3% din produsul intern brut (PIB), a spus marti consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru.
Incepand cu data de 1 mai 2009, au fost aduse o serie de modificari asupra Codului fiscal care vizeaza, in principal, introducerea impozitului pe profit minim, a declarat Bogdan Hutuca (foto), directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
34/2009, care stabileste modul de plata a impozitului forfetar, spune ca platesc impozit societatile care au cifra de afaceri intre 0-12.000 de lei, dar nu precizeaza ceva despre situatia societatilor care au activitatea suspendata. ... 34/2009 "a intrat prea repede in vigoare".
Datele statistice furnizate de catre Uniunea Nationala a Notarilor Publici evidentiaza, pentru luna Iulie 2009, o crestere sensibila a numarului de tranzactii imobiliare incheiate in birourile notariale. ... Comparativ cu anul trecut insa, nivelurile inregistrate in 2009 sunt cu aproximativ 30% mai mici.
Statisticile inregistrate la finalul anului 2010 si transmise de Directia Regionala de Statistica Dolj confirma ca, in judet, s-au intensificat exporturile si importurile anul trecut fata de 2009, ceea ce poate insemna ca pe finalul lui 2010 s-a impulsionat consumul.
Statisticile intocmite de IGPR arata ca 1.372 de persoane si-au pierdut viata pe sosele in acest an, iar alte 5.165 au fost ranite grav, scaderea fata de 2009 fiind de 293 de decese, respectiv 504 raniti grav.
• A venit in Bucuresti dupa ce a condus timp de 3 ani divizia de hipermarketuri a Carrefour Spania. ... Expansiunea a franat insa brusc anul trecut, cand au fost inaugurate doua hipermarketuri Carrefour, in Bucuresti si in Oradea.
Mai mult, s-au adaptat la orice facilitate aparuta, de exemplu programul Prima Casa, unul dintre putinele impulsuri pe care statul le-a dat pietei imobiliare in 2009. Cum sa-ti mentii vanzarile pe timp de criza "Tragand linie, 2009 a fost un an mai bun decat ne asteptam.
El a spus ca Romania era, la sfarsitul anului 2008 si inceputul anului 2009, cu o predictibilitate redusa pe pietele internationale si, fara acord cu FMI nu ar fi reusit sa-si finanteze deficitul bugetar cu dobanzi cceptabile.
Compania Vinci figura si in 2004 pe lista firmelor alese de Mitrea pentru constructia uneia dintre portiuni.
Dupa ce liberalii au votat luni si marti în favoarea majorarilor salariale pentru profesori, presedintele PNL, premierul Calin Popescu Tariceanu, s-a trezit marti ca nu-i convine aceasta lege.Premierul Tariceanu a calificat votul deputatilor privind majorarea cu 50% a salariilor cadrelor didactice ca fiind un gest de „superpopulism“, precizând ca majorarea nu este sustenabila economic, iar parlamentarii ar fi trebuit sa se gândeasca de unde vor lua bani pentru cresterea salariilor.„Este sigur o atitudine de superpopulism cum nu am mai vazut demult în parlament.
google-analytics.com