Cautare

4032 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate" (7.65 secunde)
La unele unitati de invatamant neautorizate sanitar se executa lucrari de reparatii sau consolidare la care termenul limita de executie nu a mai fost respectat, altele nu sunt racordate la reteaua de apa potabila si canalizare, au grupurile sanitare in curtea scolii, nu au cabinete medicale, au spatii degradate sau improprii desfasurarii actului educational, au mobilierul invechit sau iluminarea deficitara a claselor, au spatii care nu indeplinesc conditiile cerute si nu dispun de conditii sanitare corespunzatoare.
Parchetul din lemn, obiectele sanitare si robinetele de inalta calitate, sistemul de incalzire si aerul conditionat sunt doar câteva din finisajele de inalta calitate de care beneficiaza fiecare apartament.
- reutilizarea sau utilizarea instrumentarului medical nesterilizat, in institutii care nu respecta normele sanitare in vigoare pentru prevenirea infectiilor; ... - pentru orice problema medicala, trateaza-te numai in centre medicale acreditate - refuza utilizarea in comun cu alte persoane a oricarui instrument medical (seringa, ac de seringa etc), indiferent de context;
Asa cum se stie, noul proiect de act normativ prevede ca salariile de baza individuale ale medicilor din unitatile sanitare publice cu paturi sa fie majorate sau diminuate in functie de realizarea indicatorilor specifici de performanta ai managementului sectiei, compartimentului, laboratorului ori serviciului medical, cu incadrarea in bugetul de venituri si cheltuieli repartizat.
In momentul de fata, 167 de molecule noi ori cu indicatii terapeutice noi asteapta sa intre pe noua lista, pe care Ministerul Sanatatii se angajase s-o lanseze in dezbatere publica de mai multe ori anul acesta, insa nu a reusit sa respecte pana acum niciuna dintre termenele propuse.
Intre timp, democratii definitiveaza lista de candidati pentru europarlamentare. ... Lista pentru PE, aproape gata Democratii pregatesc in aceasta perioada lista cu candidatii la alegerile pentru PE.
Astfel a luat nastere ceea ce chiar presedintele AVAS, Razvan Orasanu, o numea drept "lista rusinii". sifonati la blazon, o parte din datornici s-au scobit de cele cateva milioane destinate bolnavilor si au iesit de pe lista.
,, Regretam sa va informam ca ati fost inclus pe lista neagra a organizatorilor de evenimente din Bucuresti si tara.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica, cu titlul "Lista medicamentelor compensate - fiecare zi de intarziere costa vieti omenesti!
Ar fi trebuit ca, imediat dupa vacanta de vara, premierul Tariceanu sa obtina de la presedintele Comisiei Europene o lista cu specificatii: ... Dupa ce a obtinut lista cu specificatii, sa se aseze la birou si sa faca singur o lista de potentiali candidati.
La aceasta editie, au participat peste 310.000 de elevi, din clasele 0-8, de la 682 de scoli care au primit planse, din cele 19 orase in care Carrefour isi desfasoara activitatea:
Astfel, marti 27 septembrie 2011, la ora 12.00, o echipa multidisciplinara formata din 126 de specialisti (politisti, politisi locali, jandarmi, avocati, mediatori, asistenti sociali, psiholgi, sociologi, medici si personal sanitar) vor desfasura simultan activitati de educatie preventiva in 102 scoli (66 scoli generale si 36 licee) din toate sectoarele din Bucuresti.
Necesitatea autorizarii sanitare si de incendii pentru institutii. ... Acesta a afirmat recent ca, din cele 19.000 de scoli din Romania, doar 7% dispun de autorizatie cu privire la protectia contra incendiilor.
Raluca Brodner) In Romania sunt 16.403 biserici ortodoxe si 19.540 de scoli, conform statisticilor oficiale.
- Atacand violent Educatia pentru slaba dotare, in urma accidentului in care un copil de trei ani s-a inecat in fosa septica a toaletei improvizate a unei scoli din Buda (!) Iohannis se bate cu pumnul in piept pentru faptul ca la insistentele lui, de trei ani se aloca 2% din PIB pentru Aparare.
Din pacate toate acestea sunt rapid uitate cand oamenii pun mana pe ciolan, iar in acest timp scolile se degradeaza din ce in ce mai mult, mii de copii, daca nu zeci de mii, invata in scoli fara apa curenta si care au toalete stricate sau, si mai rau, nu le au de loc.
Potrivit surselor din cadrul ISCIR, controalele de anul trecut au scos la iveala faptul ca in multe gradinite si scoli din judetul Constanta, centralele termice nu au fost avizate. Astfel, pe lista neagra a unitatilor de invatamant, care au omis sa obtina avizul pentru centralele termice, fac parte:
Marinela a fost 5 ani profesoara de matematica la Rosia Montana, dar s-a mutat la Cluj si la indemnul unor prieteni a inceput cursurile unei scoli de IT.
Numeroase unitati functioneaza fara forme legale, sau se ascund in spatele unor forme de organizare alternative, pretinzand ca sunt cluburi pentru copii, scoli de limbi straine, sau furnizori de educatie alternativa. ... Mai mult decat atat, din totalul gradinitelor particulare autorizate, foarte putine sunt si acreditate in conditiile legii.
activitati in scoli, campanii online, conferințe, seminarii, evenimente de vizibilitate. Centrele de Expertiza acreditate pentru bolile rare in Romania pana la data de 01.02.2018 1.
google-analytics.com