Cautare

4143 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate zalau" (2.86 secunde)
Pentru aceeasi functie, un angajat cu studii postliceale va primi 550 de lei. In ceea ce priveste personalul de specialitate, incadrat pe functii pentru care conditia de pregatire este scoala de maistri, acesta va primi un salariu de 572 de lei.
Indicatorul 1,2 revine salariatilor cu studii medii, 1,5 - personalului cu studii postliceale, 2 - angajatilor cu studii superioare.
Muncitorii necalificati ar lua minimum 500 de lei, cei calificati ar încasa minimum 600 de lei pe luna, cei cu studii postliceale ar lua 650 de lei, iar salariatii cu studii superioare ar fi remunerati cu minimum 880 de lei pe luna.
"Legea 16 prevede un control riguros al celor care profeseaza in acest domeniu, insa Legea 217, aparuta la mai putin de sase luni, da dreptul si persoanelor cu studii medii sau postliceale sa dea avize pe lucrarile de cadastru", se arata in comunicat.
In tara noastra exista aproximativ 5.000 de moase recunoscute de Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania, atat cu studii postliceale, cat si universitare.
Absolva liceul in Calarasi si apoi urmeaza studii tehnice postliceale. La inceputul carierei a lucrat in invațamant. Din anul 1959 activitatea profesionala se identifica aproape integral cu cercul de modelism (navo-racheto-aero-automodele) al Casei Pionierului devenita dupa 1989 Clubul Elevilor.
Cu toate ca mediile politice au pregatit fel de fel de scenarii, sedinta de alegere a vicepresedintelui a decurs fara frecusuri Consiliul Judetean Salaj are, de ieri, un nou vicepresedinte in persoana lui Mircea Ghiurco, director general al SC Publiserv SA Zalau, vicepresedinte al organizatiei PD Salaj.
Leontin Salajan, un fost ofiter care locuieste in Zalau si care a activat in Ministerul Apararii Nationale si in Ministerul de Interne, a intentat doua procese actualului si fostului procuror general al Romaniei, Ilie Botos si Joita Tanase.
Mai multe societati comerciale din Zalau au cerut Consiliului Local concesionarea unor terenuri fara licitatie publica pentru extinderea constructiilor existente. ... A venit si luna noiembrie si, o data cu ea, o noua sedinta ordinara a Consiliului Local al Municipiului Zalau.
In municipiul Zalau si-au facut aparitia, in perioada 15-22 noiembrie, doua persoane de sex masculin, respectiv C. P., de 36 de ani si E.
Asa cum a mentionat Simona Anton, expert tehnic in cadrul ADR Cluj, cele 3 proiecte prezentate, cunoscute deja cititorilor nostri, "Soseaua ocolitoare cu acces din DN 1F in DJ 191C, pentru devierea traficului din Zalau", "Drum centura est Jibou" si "Reabilitarea drumului Ciucea-Crasna-Vanatori", au trecut, deja, de faza de preselectie regionala, acum urmand a fi imbunatatite, in vederea unei prezentari cat mai bune la etapa nationala a selectiei.
Cele mai cautate zone pentru constructii de case in Zalau sunt zona Meses, zona Aghires, Gradina Poporului si strada Morii. Cel mai scump pamant din Zalau se situeaza la Gradina Poporului si in centrul orasului, unde agentii imobiliari cer pentru un ar exorbitanta suma 5.000 de euro.
"De la Zalau m-au dat pe mana lui." Dan Voiculescu: "...de la Zalau m-au dat domnului Voiculescu, sa fie alaturi de mine, si, ca atare, e ca un parinte." Codrut Seres:
din Banie, iar sambata va debuta pentru noua sa formatie, intr-un meci contra Rulmentului Zalau, echipa la care a evoluat inainte de a ajunge la Oltchim.
In afara de Craiova, CSM Bacau va mai intalni Zalau (locul 3, deplasare), Braila (locul 4, acasa) si Baia Mare (locul 8, deplasare).
In locul lui Danut Pascu, directorul clubului SCM, fostul voleibalist Nicu Stoian, a adus un antrenor german, Michael Merten, care acum doua sezoane a antrenat campioana Romaniei, Remat Zalau, formatia salajeana obtinand atunci, la fel ca si in acest sezon, titlul de campioana.
Festivalul Tenaris CineLatino se afla la cea de-a saptea editie si are loc in Zalau (26 - 28 iunie), Campina (30 iunie - 1 iulie) si Calarasi (3 - 5 iulie), cele trei orase din Romania in care TenarisSilcotub are activitati de productie.
Resedinta de judet este municipiul Zalau, situat in centrul judetului. ... Bathory, etc.), bai termale (Boghis, Bizusa, etc.), degustari de vinuri, pastravarie (Tusa), zone peisagistice deosebite ("Poiana narciselor" de la Racis, Zona peisagistica a muntilor Plopisului, Izvoarele Barcaului, Gradina Zmeilor), muzee (Zalau, Simleu Silvaniei, Bocsa, Bobota), etc.
In cadrul Centrului de boli rare NoRo din Zalau, copiii care sufera de aceste afectiuni sunt tratati cu ajutorul terapiei comportamentale.
Acesta a vizitat astazi Centrul de boli rare NoRo de la Zalau si s-a aratat extem de incantat de cum arata acesta.
google-analytics.com