Cautare

4582 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate oradea" (2.89 secunde)
8 din Oradea, in zona Iosia, Episcopia Bihor si Rogerius. ... Iulius Delorean, fost consilier local timp de 12 ani in Oradea, este candidat pentru un loc de senator in Colegiul nr. ... 3, Sarkady Zsolt (foto), directorul Filarmonicii din Oradea, a spus ca este adeptul autonomiei culturale locale.
Un nou conflict confesional tulbura viata comunitatii din Oradea. ... Inaltul prelat reformat si europarlamentar a afirmat ca Oradea este sufocata de prea multe biserici ortodoxe care sunt, pe deasupra, construite in locuri nepotrivite.
Colegiul 7 - Oradea-Sud (Nufarul) In cartierul Nufarul, batalia electorala se va da intre Kállai László (UDMR), Sonia Draghici (PSD-PC), Mircea Matei (PDL), Dan Octavian (PNL) si Florian Pantea (PRM). Colegiul 8 - Oradea Nord-Vest Candidatii din acest colegiu sunt:
Reuniune USL, la Oradea, in prima zi a congresului. Peste 350 de persoane vor participa, sambata, la Oradea, la o intalnire a primarilor, alesilor locali si judeteni si parlamentarilor din judetul Bihor apartinand USL, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa liderul PNL Bihor, senatorul Cornel Popa.
Congresul Uniunii Maghiarilor a capatat o dimensiune nationala, prin miza deciziei asteptate de la intalnirea din Oradea. ... Prezenta anuntata la Oradea a liderilor de partide are sens.
• Zona Oradea - coordonator Claudiu Pop • Zona Alesd - coordonator Chirila Bujor • Zona Beius - coordonator Bogdan Gheorghe • Zona Cefa - coordonator Roman Ioan Sorin • Zona Marghita - coordonator Lupau Gheorghita • Zona Popesti - coordonator Cozma Felix • Zona Sacuieni - coordonator Bogdan Florin • Zona Salonta - coordonator Boit Nicolae • Zona Stei - coordonator Miara Horia • Zona Tinca - coordonator Vid Gheorghe La randul ei, zona Oradea a fost impartita in trei subzone coordonate de Sonia Draghici, Costa Traian si Ianceu Ioan.
Potrivit UDMR, Ritli Ladislau este "unul dintre cei mai reputati medici din Oradea", ocupand de-a lungul ultimilor 30 de ani mai multe functii administrative. ... Ritli Ladislau s-a nascut la Oradea, la 8 iunie 1948, si a absolvit Facultatea de Medicina din Timisoara in anul 1973 ca sef de promotie.
In prezent, principalul element deficitar, existent pe piata imobiliara din Oradea, este pretul foarte mare in conditiile in care oferta abunda deja, iar cererea este mai mica, a precizat Andrei Bondor, director al Expovaradinum Oradea, organizatoarea evenimentului Construct Ambient, citat de www.SMARTfinancial.ro.
Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontaliera Oradea pentru Granita Romania - Ungaria a organizat, ieri, o sesiune de informare prilejuita de lansarea Programului PHARE CBC RO-HU 2005. Evenimentul a avut loc la Oradea, la Hotelul Continental, cu incepere de la ora 11:00. ... Primaria Oradea - 43.000 de euro;
Un astfel de caz a fost depistat, la inceputul luni mai, de catre un echipaj format din reprezentanti ai Directiei Regionale Vamale Cluj, cu sediul la Oradea, si ai Garzii Financiare Bihor.
Nici nu este de mirare, Oradea a ramas fara industrie, fabricile de mobila s-au dus, cele de ulei, alumina, de asemenea. ... Candva un oras puternic, apartinand unui judet puternic, Oradea s-a transformat, prin grija administratiei locale, intr-o pravalie in care strainii ne descopera gustul amar al mallurilor si supermarketurilor.
Nici nu este de mirare, Oradea a ramas fara industrie, fabricile de mobila s-au dus, cele de ulei, alumina, de asemenea. ... Candva un oras puternic, apartinand unui judet puternic, Oradea s-a transformat, prin grija administratiei locale, intr-o pravalie in care strainii ne descopera gustul amar al mallurilor si supermarketurilor.
Grupul amanat insa, pentru luna martie a anului viitor, inaugurarea proiectului din Oradea. Compania imobiliara Omilos Oradea, parte a Omilos Group ne-a anuntat ca a inchiriat 80% din suprafata de 64.700 m2 disponibili in cadrul centrului comercial Era Shopping Park Oradea, potrivit reprezentantilor companiei.
Federatia Patronala din Industria de Textile-Pielarie organizeaza, in perioada 18-21 septembrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea cea de a 44-a editie a Expozitiei Nationale "Confintex" de imbracaminte si incaltaminte a producatorilor din Romania.
Federatia Patronala din Industria de Textile-Pielarie organizeaza, in perioada 18-21 septembrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea cea de a 44-a editie a Expozitiei Nationale "Confintex" de imbracaminte si incaltaminte a producatorilor din Romania.
Primaria Oradea, Federatia Patronilor Bihor, Camera de Comert si Industrie Bihor, ITD Hungary, Körös Trade - Ungaria si Camera de Comert din Croatia, organizeaza, in perioada 25-28 septembrie, la Arena "Antonio Alexe" din Oradea, a XII-a editie a Targului General International de Bunuri de Larg Consum, respectiv a VII-a editie a Targului Gastronomic.
Balta Danut - sef serviciu - a declarat un salariu pe 2007 in suma de 58.121 de lei, adica peste 4.800 de lei pe luna (impreuna cu sotia sa, Balta Georgeta, angajata si ea la Fisc cu un venit din salarii de 2.381 de lei pe luna si-a putut cumpara in 2007, in Santandrei un teren de 500 m2 si un apartament in Oradea pe strada M.
In timpul sezonului estival 2009, trenurile Rapid 936/936-1 si 935-2/935, anuntate ca vor circula in perioada 19/20 iunie - 13/14 septembrie, pe ruta Cluj Napoca - Mangalia si retur, se vor prelungi pana la Oradea circuland pe ruta Oradea - Cluj Napoca - Mangalia si retur.
Celelalte Cuvinte prezinta concertul acustic Trup si suflet la Oradea, in data de 28 septembrie, la Filarmonica de Stat. ... Astfel, publicul din Oradea va avea ocazia sa asculte, pentru prima oara in cei 31 de ani de cariera, piesele Celelalte Cuvinte in varianta acustica.
In aceste zile copiii vor avea ocazia sa vada spectacole-invitate din Timisoara, Oradea si Iasi. Pe 29 mai, cei mici se vor putea intalni cu frumoasa poveste a lui Aladin in spectacolul O mie si una de frontiere a Teatrului Regina Maria din Oradea.
google-analytics.com