Cautare

13602 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate bucuresti" (4.26 secunde)
inaugurarea in ziua de luni, 14 aprilie 2013, a Pietii Francofoniei in Bucuresti, in prezenta reprezentantului secretarului general al Organizatiei Internationale a Francofoniei (OIF) Abdou Diouf, ministrului Afacerilor Externe al Guvernului Romaniei, domnul Titus Corlatean si primarului general al Capitalei, domnul Sorin Oprescu.
Liderul PSD Mircea Geoana a decis, ieri, sa il excluda pe deputatul Dan Mihalache de pe lista de candidati pentru alegerile europarlamentare. Decizia a fost luata dupa ce Mihalache si-a exprimat nemultumirea fata de modul in care a fost intocmita lista.
Lista pentru CJC a fost definitivata Referitor la candidatii pentru Consiliul Judetean Constanta, ieri seara a avut loc o ultima intalnire a democrat-liberalilor pentru a lamuri un ultim aspect, astazi urmand ca lista sa fie depusa. ... "99% lista este batuta in cuie", a precizat Ion Popescu ieri.
"Nu mi se pare corect ca un judet precum Constanta, care are un europarlamentar in momentul de fata, sa nu obtina un loc eligibil pe lista, lucru care l-am spus si colegilor", a declarat, ieri, dupa Colegiul Director al PD-L, Mircea Banias.
"Sa vii cu lista in PD-L mi se pare o bolsevizare a partidului. ... lista este un pas teribil inapoi in modul de functionare democratica a PD-L. ... Aia nu e lista de oameni politici alesi. E lista de gasca, oricine este in ea.
Primaria Targu Jiu, alaturi de alte doua primarii din Gorj, se afla pe lista localitatilor pentru care PSD ar fi cerut bani reprezentantilor puterii, ca sa iasa din sala la votul pentru Legea pensiilor.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a publicat zilele acestea ceea ce Razvan Orasanu, presedintele institutiei, a denumit-o a fi "lista rusinii". ... Judetul Constanta a "contribuit" la lista rusinii cu peste 4100 de firme. ... Metro Cash & Carry nu este singurul nume mare intiparit pe lista rusinii.
Health Forum - Finantarea sistemului de sanatate in 2014 - Guvernul promite medicamente noi pe lista de compensate "Performantele sistemului sanitar romanesc au scazut pana la un nivel ingrijorator, care pune in primejdie nu numai sanatatea generatiei actuale, dar si perspectivele de imbunatatire a capacitatii sistemului sanitar de a asigura o sanatate adecvata generatiilor viitoare.
Marinela a fost 5 ani profesoara de matematica la Rosia Montana, dar s-a mutat la Cluj si la indemnul unor prieteni a inceput cursurile unei scoli de IT.
Maria Ignat, 60 de ani, pensionar, Bucuresti: ... Liliana Stan, 43 de ani, functionar public, Bucuresti: ... Nina Aliman, 58 de ani, pensionar, Bucuresti: ... Nici nu cred ca vom "merge" catre mai bine..." Maria Serban, 57 de ani, pensionar, Bucuresti:
Federatia Educatiei Nationale (FEN) a depus ieri la Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii o lista cu peste 100 de persoane care activeaza in invata-mant, pentru a afla daca acestea au colaborat cu fosta Securitate.
Seful Circumscriptiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Fetesti, medicul Geronimo Branescu (foto), se "antreneaza" pentru a obtine sefia Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Constanta. ... Seful Circumscriptiei Sanitare Fetesti va afla daca are concurenta dupa data de 16 mai a. ... , cand se va inchide lista.
AVAS Bucuresti a obtinut in toate aceste cazuri hotariri judecatoresti definitive si irevocabile prin care fiecare dintre societatile amintite este obligata la plata a sute de milioane de lei vechi ce reprezinta dividende neachitate la timp, daune moratorii si daune interese AVAS Bucuresti a demarat procedurile de chemare in judecata a societatilor amintite intrucit nu a reusit sa ajunga la un punct comun cu acestea vizavi de plata dividendelor aferente anilor 1999 si 2000, la care statul avea dreptul in calitate de actionar.
Finantare pentru strazi si scoli Cele trei proiecte au in vedere executarea de lucrari de modernizare a infrastructurii orasului. Proiectul intitulat "Sistem de supraveghere pentru cresterea sigurantei in scoli" vizeaza achizitionarea si instalarea de echipamente necesare pentru cresterea sigurantei si prevenirea criminalitatii.
Guvernul da bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului dar inchide scoli si spitale O noua catedrala se construieste in centrul Bucurestiului, cu 600 de milioane de euro. ... Guvernul Romaniei cheltuieste sute de milioane de euro pentru construirea unei catedrale gigantice, dar inchide zilnic scoli si spitale, din lipsa de fonduri.
Familia Regala va participa alaturi de Curtea Veche Publishing la intalniri in scoli pe tot parcursul anului scolar 2013/2014. Urmatoarea intalnire va avea loc joi, 19 septembrie 2013, incepand cu ora 17.00, la Scoala Gimnaziala "Ferdinand I" din Bucuresti.
Palatul Cantacuzino si Ateneul Roman din Bucuresti, Cetatea Histria si Calea Eroilor din Targu-Jiu au fost inscrise pe Lista Patrimoniului European, in cadrul unei reuniuni a ministrilor Culturii din statele Uniunii Europene, organizata la Berlin.
Sarcina a fost ca, pana la data de 25 septembrie, fiecare partid sa-si definitiveze lista de 45 de candidati pentru alegerile europarlamentare. ... Modul de desfasurare a alegerilor pentru Parlamentul European nu difera insa foarte mult de scrutinul pentru Legislativul de la Bucuresti.
Sarcina a fost ca, pana la data de 25 septembrie, fiecare partid sa-si definitiveze lista de 45 de candidati pentru alegerile europarlamentare. ... Modul de desfasurare a alegerilor pentru Parlamentul European nu difera insa foarte mult de scrutinul pentru Legislativul de la Bucuresti.
UNIQA Asigurari, partener la editia 2015 a Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti, eveniment sportiv care are loc pe 3-4 octombrie, cauta cei mai inventivi, galagiosi si muzicali suporteri pentru concurentii alergatori.
google-analytics.com