Cautare

3745 de rezultate pentru "lista scoli postliceale acreditate timisoara2121121121212 1" (2.66 secunde)
Autoritatea Nationala a Datelor cu Caracter Personal a adopat decizia de a obliga institutiile bancare care activeaza in Romania sa notifice clientii care mai au datorii la respectivele banci, inainte de le inscrie numele pe "lista neagra" a Biroului de Credit.
Combinatului siderurgic ArcelorMittal Hunedoara si-a reluat actvitatea, luni, dupa ce, la inceputul lunii decembrie, muncitorii au fost trimisi in somaj tehnic, iar de la 1 ianuarie cei care au venit la lucru nu au efectuat decat lucrari de reparatii si intretinere.
Astfel, pe lista cu primii 10 clienti rau-platnici ai ANR-ului-publicata pe site-ul institutiei- se numara, la data de 19 august 2008, cand a fost intocmita lista neagra a datornicilor Autoritatii, si societatea Tehnoton Iasi, ce detinea cunoscuta fabrica de aparate de radio, casetofoane si alte produse electronice si electrocasnice din perioada regimului comunist, care a ajuns, in prezent, prin cumpararea ei de catre un grup industrial sa fabrice aragazuri si masini de spalat.
Tara noastra figureaza pe lista neagra a United States Trade Representative (USTR), a statelor cu probleme în respectarea drepturilor de proprietate intectuala, top în care, potrivit Reuters, conduc detasat China si Rusia în privinta pirateriei si a falsificarii produselor americane.
tefelistul, impreuna cu vreo cativa prieteni de-ai sai se afla in lista ta de contacte si, de pe pagina profilului tau raporteaza ca cel care scrie nu esti tu. ... Rezulta asadar ca, pentru a preveni posibilele blocari ale contului, trebuie, in primul rand, sa-ti periezi bine lista de prieteni.
In momentul de fata, 167 de molecule noi ori cu indicatii terapeutice noi asteapta sa intre pe noua lista, pe care Ministerul Sanatatii se angajase s-o lanseze in dezbatere publica de mai multe ori anul acesta, insa nu a reusit sa respecte pana acum niciuna dintre termenele propuse.
- dreptul la viata al pacientilor este afectat in mod direct de refuzul autoritatilor competente de a lua o decizie finala cu privire la includerea noilor tratamente pe lista de medicamente compensate de catre stat;
Dupa votare pe lista e trecut numele din buletin si codul numeric personal, iar respectivul semneaza in dreptul numelui sau. ... Apare, de exemplu, pe lista suplimentara de la Ploiesti, Ion Vasile din Suceava. Se verifica lista din Suceava, daca apare omul ca a votat.
Te gindesti ca au facut o lista cam cum imi face nevasta-mea cind pleaca in delegatie si ma lasa cu treburile prin casa:
Te gindesti ca au facut o lista cam cum imi face nevasta-mea cind pleaca in delegatie si ma lasa cu treburile prin casa:
Lista ar mai putea sa contina praful pe care il primim cu totii in nas atunci cind, in general dimineata, gunoierii isi fac treaba cu cel mai mare sictir de care sint capabili, gunoiul de la malul Dunarii care strica orice peisaj la care avem acces de pe oricare dintre terasele din zona, strazile neterminate pentru care probabil producatorii de pantofi au dat spaga la primarie etc.
Spre exemplu, pe lista aceasta, poate si a constiintei, nu pot intra modele de tipul "am reusit la admiterea la facultate, nu am invatat prea mult, dar am avut noroc", ci doar modele de genul "am reusit la facultate si am reusit pentru ca m-am pregatit bine".
Consulta lista tuturor camerelor video fixe functionale in prezent /avocat.net In momentul de fata sunt folosite 74 de camere fixe pentru depistarea soferilor care circula cu autoturismele fara sa plateasca rovinieta, potrivit informatiilor furnizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Premierul interimar Eugen Bejinariu, ministrii Ioan Mircea Pascu, Gheorghe Emacu, Serban Nicolae, Ionel Blanculescu si purtatorul de cuvant al Guvernului, Despina Neagoe, au tinut sa multumeasca presei acreditate la Guvern, la sfarsitul sedintei de ieri, oferindu-le o cupa cu sampanie.
La sfarsitul acestei luni, vor fi acreditate inca patru noi masuri Sapard, potrivit reprezentantilor din Ministerul Agriculturii.
Toate competițiile Bucharest RUNNING CLUB sunt acreditate si inscrise in calendarul internațional al AIMS (Asociația Internationala a Maratoanelor si Semimaratoanelor) si IAAF.
80% ar fi cu replicare virala - 99% dintre infectii apartin genotipului 1 b, acestea fiind asociate cu risc mai crescut de aparitie a cirozei hepatice - Peste 550.000 de persoane ar avea boala activa, progresiva.
Pe de alta parte, deputatii din Comisie nu au putut viziona nici dvd-ul trimis de Biroul Permanent, care continea o inregistrare realizata de unul dintre posturile de televiziune acreditate la Camera, in care deputatul PSD Dan Iosif era surprins votand cu cartela altui coleg.
Cererile pentru obtinerea platilor pot fi depuse la APIA in perioada 1 martie-15 mai si, dupa verificarea lor de catre institutie, incepe acordarea subventiilor. ... Pentru a incepe derularea fondurilor europene cele doua agentii de plati din agricultura trebuie sa fie acreditate definitiv.
Geoana a calificat drept "aiuritoare" cifrele acreditate de unele sondaje aparute in presa, afirmand ca acestea sunt "complet diferite fata de realitatea de pe teren".
google-analytics.com