Cautare

4168 de rezultate pentru "lista scoli postliceale acreditate neamt" (2.87 secunde)
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati.
"Daca va fi nevoie, in unele zone se vor construi scoli noi (Rast si Plosca - n.r.), iar ministerul va suplimenta fondurile necesare", a explicat ministrul educatiei.
In lunile septembrie si octombrie ale acestui an, catre bugetul Consiliului Local Poiana Mare au sosit prin hotarare de guvern aproape 4,5 miliarde de lei vechi pentru reparatii si consolidari la doua scoli generale si liceul din comuna.
Ambele Scoli aveau cate o metoda (bineinteles diferita) de reproducere. Deoarece copiii si tinerii urmau un ciclu lung prin scoli, Atlantii au introdus un impozit in natura foarte special.
Un studiu national derulat de GfK (institut de cercetare de piata) in scoli gimnaziale din mediul rural pentru Fundatia Orange arata ca 95% dintre scoli sunt conectate la Internet, dar conexiunea este folosita in mare masura in scopuri administrative.
Necesar care priveste orice detaliu al unei bune si normale functionari a oricarei scoli din tara.
Tragic este faptul ca, in doar trei zile, inspectorii celor doua institutii au descoperit ca din 10 scoli controlate, 6 mergeau "pe blat", adica nu detineau aviz de functionare pentru centrale.
Din acel moment, au inceput sa iasa la suprafata toate omisiunile directorilor de scoli, care nu au acordat o atentie prea mare unor "mici" detalii, ce i-ar fi putut costa pe elevi.
Cum se schimba in 2013 si care sunt cele mai cautate scoli din Bucuresti Desi regulamentul clasei pregatitoare pentru anul scolar 2013-2014 nu a fost inca pus la punct, parintii se pregatesc sa isi inscrie copiii in cele mai bune scoli din Capitala Parintii vor afla cum isi pot inscrie copiii in clasa pregatitoare in prima saptamana din luna februarie, potrivit oficialilor din Ministerul Educatiei.
in primavara anului 2004, la rugamintea prefectului Ciocan, procurorul-sef Moldovan nu a dus ancheta pina la capat in dosarul fostului sef al Serviciului Pasapoarte Satu Mare Vasile Neamt, sub sefia caruia au fost emise contra cost sute de pasapoarte nelegale.
Conducerea Organizatiei judetene Neamt a PSD a lansat la adresa organizatiilor locale ale partidelor din Alianta D.A. ... Vicepresedintele PSD Neamt, Marius Munteanu, sustine ca are inregistrari audio care sa probeze acest lucru.
O persoana a murit, iar alta a fost ranita ieri la pranz, dupa ce un barbat a intrat intr-o cafenea din centrul municipiului Piatra Neamt si a tras cu un pistol cu gloante inspre acestea. ... Cristian Chilat este din Piatra Neamt, fiind vechi dusman al familiei Mararu.
'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari. ... Miezul discordiei - asasinatul petrecut in miezul zilei intr-o cafenea din Piatra Neamt.
Din cele 15 Consilii detinute de PDL si UNPR, candidatii USL sunt plasati la procente aproape egale cu cei ai PDL in Bistrita-Nasaud, Iasi si Neamt. ... Primarul PDL din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, este creditat cu peste 15 procente in fata candidatilor USL.
"Alegerile de la Neamt au fost influentate de mita electorala" Rezultatele alegerilor partiale de la Neamt au fost influentate de mita electorala impartita cu nemiluita intr-o zona foarte saraca a tarii, sustine analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics. "Alegerile din Neamt s-au desfasurat intr-o zona controlata total de PDL.
Vasile Pruteanu, PDL, trece la PNL si candideaza din partea USL Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Vasile Pruteanu, trece la PNL si va candida din partea USL pentru un nou mandat, alaturi de acesta mergand la Uniunea Social Liberala si 20 de primari PDL.
Onorabila doamna Udrea, alungata din Bucuresti de votul popular, nu se lasa, obraznicia ei nu are limite, si vrea sa candideze in judetul Neamt. ... O sa mearga la Gigi Pinalty, la Neamt, intr-un colegiu securizat 100%, ca sa fim siguri ca iese deputata.
Prima unitate KFC din judetul Neamt poate fi gasita in cadrul Shopping City Piatra Neamt din Bulevardul Decebal, numarul 79, in zona de food court.
In plus, anul acesta, s-au alaturat concursului si scolile din orasul Piatra-Neamt, unde s-a deschis cel mai nou magazin al companiei, dar si scolile din proximitatea celor mai noi hipermarkeuri Carrefour din Bucuresti, Veranda " zona Piata Bucur Obor si ParkLake " zona Vitan.
La aceasta editie, au participat peste 315.000 de elevi, din clasele 0-8, de la 687 de scoli care au primit planse, din cele 19 orase in care Carrefour isi desfasoara activitatea:
google-analytics.com