Cautare

4801 de rezultate pentru "lista rezultate titularizare ialomita" (7.59 secunde)
Conform regulamentului de pe edu.ro, initial vor fi anuntate primele rezultate, urmand ca, dupa contestatii, sa fie publicate mediile finale. ... Conform Ministerului Educatiei, primele rezultate la Evaluarea Nationala 2018 sunt anuntate pe 19 iunie, marti, pana in ora 12.00.
Imi doresc foarte tare sa aveti rezultate si, ulterior, cu rabdare si efort depus, veti observa ca lucrurile se confirma.
Liderul PSD Mircea Geoana a decis, ieri, sa il excluda pe deputatul Dan Mihalache de pe lista de candidati pentru alegerile europarlamentare. Decizia a fost luata dupa ce Mihalache si-a exprimat nemultumirea fata de modul in care a fost intocmita lista.
Lista pentru CJC a fost definitivata Referitor la candidatii pentru Consiliul Judetean Constanta, ieri seara a avut loc o ultima intalnire a democrat-liberalilor pentru a lamuri un ultim aspect, astazi urmand ca lista sa fie depusa. ... "99% lista este batuta in cuie", a precizat Ion Popescu ieri.
"Nu mi se pare corect ca un judet precum Constanta, care are un europarlamentar in momentul de fata, sa nu obtina un loc eligibil pe lista, lucru care l-am spus si colegilor", a declarat, ieri, dupa Colegiul Director al PD-L, Mircea Banias.
"Sa vii cu lista in PD-L mi se pare o bolsevizare a partidului. ... lista este un pas teribil inapoi in modul de functionare democratica a PD-L. ... Aia nu e lista de oameni politici alesi. E lista de gasca, oricine este in ea.
Primaria Targu Jiu, alaturi de alte doua primarii din Gorj, se afla pe lista localitatilor pentru care PSD ar fi cerut bani reprezentantilor puterii, ca sa iasa din sala la votul pentru Legea pensiilor.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a publicat zilele acestea ceea ce Razvan Orasanu, presedintele institutiei, a denumit-o a fi "lista rusinii". ... Judetul Constanta a "contribuit" la lista rusinii cu peste 4100 de firme. ... Metro Cash & Carry nu este singurul nume mare intiparit pe lista rusinii.
LISTA ACTUALIZATA a cladirilor cu risc seismic Un numar de 190 de cladiri din Capitala sunt considerate pericol public in caz de cutremur, dupa ce municipalitatea a actualizat lista imobilelor incadrate in clasa I de risc seismic, prin adaugarea celor care au spatii publice cu suprafata mai mare de 50 de metri patrati.
Health Forum - Finantarea sistemului de sanatate in 2014 - Guvernul promite medicamente noi pe lista de compensate "Performantele sistemului sanitar romanesc au scazut pana la un nivel ingrijorator, care pune in primejdie nu numai sanatatea generatiei actuale, dar si perspectivele de imbunatatire a capacitatii sistemului sanitar de a asigura o sanatate adecvata generatiilor viitoare.
Ati pomenit agricultura si eu cred ca ea ar trebui sa fie prima pe lista. ... Ce rezultate ati obtinut?
Potrivit declaratiilor liberalilor care pana acum cateva zile voiau capul lui Mario Oprea, acesta a scapat de demiterea din functie pe motiv ca in situatia Doljului mai sunt 12 organizatii judetene, cu rezultate la alegeri sub media pe tara.
Acestea reprezinta rezultate partiale, in urma introducerii si validarii rezultatelor inregistrate intr-un numar de 20.708 sectii de votare, reprezentand 95,40% din totalul de 21.706 sectii.
BEC - rezultate partiale, ora 3,00: ... Pana la ora 3,00, BEC a primit date integrale din judetele Bistrita-Nasaud, Brasov, Braila, Calarasi, Covasna, Dambovita, Galati, Harghita, Ialomita, Mures, Salaj si sectorul 2 din Capitala.
Cu trei zile in urma, pana si PNTCD, un partid care nu stie la acest moment daca va intra singur in scrutin sau pe o lista comuna a polului de dreapta, previziona castigare a doua pozitii printre reprezentantii Romaniei in Parlamentul European.
Agentia Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat lista producatorilor validati si a agentilor economici autorizati sa desfasoare activitati de colectare si tratare a vehiculelor scoase din uz, in limita sumei de 49,5 miliarde de lei vechi.
- Si uite asa apare Mirela Voicu pe lista pacientilor care pot da numele lor unui spital de nebuni. Ce dracu facem, ca nu avem spitale pe cat de multi sunt pe lista. ... - Mai adaug un nume pe lista pacientilor care vor da numele lor unui spital de nebuni:
Scrutinul va fi de lista nationala, cu reprezentare proportionala si prag de intrare in Parlament de 5% pentru partide si aliante si o norma de reprezentare intreaga, adica peste 1/35 din voturile exprimate, pentru candidati independenti.
Palatul Cantacuzino si Ateneul Roman din Bucuresti, Cetatea Histria si Calea Eroilor din Targu-Jiu au fost inscrise pe Lista Patrimoniului European, in cadrul unei reuniuni a ministrilor Culturii din statele Uniunii Europene, organizata la Berlin.
Sarcina a fost ca, pana la data de 25 septembrie, fiecare partid sa-si definitiveze lista de 45 de candidati pentru alegerile europarlamentare. ... Printre candidatii galateni pentru un post in Parlamentul European se numara candidat Partidului Democrat - viceprimarul Constantin Dumitriu, plasat pe locul 11 in lista PD.
google-analytics.com