Cautare

5247 de rezultate pentru "lista rezultate note titularizare maramures" (7.79 secunde)
Potrivit datelor facute publice de BEC la ora 15.30, prezenta cea mai redusa la vot a fost inregistrata in judetele Bistrita Nasaud - 15,99%, Braila -18,38%, Maramures - 18,78%, Covasna - 18,96% si Galati - 19,21%.
Daca vorbesti de candidaturi in doua judete in care PDL-ul are si presedintele de CJ - la Maramures si la Neamt - are si primarul municipiului resedinta de judet...
- Ce trebuie sa faca USL pentru a nu se repeta rezultatul alegerilor din Neamt si Maramures? - USL a functionat foarte bine si la Neamt si la Maramures. La Neamt a castigat, iar la Maramures a obtinut un numar dublu de voturi decat obtinuse raposatul Victor Surdu.
Calin Gal, comisarul-sef al Garzii Financiare Bihor, ne-a informat ca cele mai mari cantitati de alcool confiscate pe piata bihoreana provin din judetele Satu Mare si Maramures.
"La Copalnic, precum si in alte localitati din Maramures, agricultorii fac produse ecologice fara sa stie. ... De asemenea, Anton Rohian, fost director al Directiei Agricole Maramures, a precizat ca, de 20 de ani, fiecare agricultor face doar ceea ce vrea, motivand ca majoritatea fermierilor refuza sa accepte regulile impuse.
In cadrul targului produselor traditionale si naturale, produse in ferme si gospodarii taranesti din Piata Amzei, Iulia Corau, patroana pensiunii Ancuta, se ocupa de standul Sarmale ca in Maramures.
Gina Discalicau din Baia Mare a participat recent la targul traditional "PIata Taraneasca" organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu prajituri de casa din Maramures. "Am venit la acest targ cu cel putin 20 de sortimente de prajituri de casa din Maramures.
"Participam la toate targurile de produse ecologice si traditionale din Bucuresti, organizate la Agronomie, Romexpo, Muzeul Taranului Roman, Piata Obor, Piata Revolutiei, Vitan", ne-a spus Maria Rosca din Maramures. ... Standul celor de la Botiza, Maramures, este amenajat in stil traditional maramuresean.
Iulia Corau din Botiza, Maramures, este prezenta in luna decembrie cu un stand in cadrul targului de Craciun de la Universitate. "La standul nostru bucurestenii pot gasi cele mai bune sarmale din Botiza, Maramures, dar si fasole cu carnati si pomana porcului.
Cele mai mari cantitati de precipitatii sunt estimate in Muntenia (pana la 95 l/mp), Transilvania (pana la 90 l/mp), dar si in Oltenia si Maramures, pana la 88 l/mp, respectiv 81 litri/mp.
Alexandra Cruceru) Ultimele 2 luni de iarna vor fi caracterizate de o vreme in general rece, precum si de intervale de timp cu precipitatii excedentare sub forma de ninsoare, in anumite regiuni, in timp ce prima luna de primavara va aduce, in mare parte, valori termice pozitive, dar si ploi mai consistente indeosebi in Maramures, Oltenia, Transilvania si Crisana, reiese din prognoza de specialitate, valabila pentru intervalul ianuarie - martie 2017, publicata vineri de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
- Din 17 decembrie va veni un val sub limita de ger in Transilvania, Moldova chiar si in Maramures.
Intre timp, democratii definitiveaza lista de candidati pentru europarlamentare. ... Lista pentru PE, aproape gata Democratii pregatesc in aceasta perioada lista cu candidatii la alegerile pentru PE.
Astfel a luat nastere ceea ce chiar presedintele AVAS, Razvan Orasanu, o numea drept "lista rusinii". sifonati la blazon, o parte din datornici s-au scobit de cele cateva milioane destinate bolnavilor si au iesit de pe lista.
,, Regretam sa va informam ca ati fost inclus pe lista neagra a organizatorilor de evenimente din Bucuresti si tara.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica, cu titlul "Lista medicamentelor compensate - fiecare zi de intarziere costa vieti omenesti!
Ar fi trebuit ca, imediat dupa vacanta de vara, premierul Tariceanu sa obtina de la presedintele Comisiei Europene o lista cu specificatii: ... Dupa ce a obtinut lista cu specificatii, sa se aseze la birou si sa faca singur o lista de potentiali candidati.
Ni se tot dau de exemplu elevii care obtin rezultate notabile la olimpiadele internationale, sugerandu-se ca aceste succese demonstreaza ca invatamantul romanesc este teribil de competitiv.
Liderii PNL se vor reuni luni seara in cadrul Biroului Politic Central al partidului pentru a analiza lista candidatilor la alegerile parlamentare, in pregatirea Delegatiei Permanente de marti.
Agentii de vanzare Daewoo au emis in doar cinci zile lucratoare Note de acceptare pentru toate cele 4.576 de autoturisme alocate marcii Daewoo, inscrierile incepand pe 6 iulie.
google-analytics.com