Cautare

3578 de rezultate pentru "lista posturilor vacante pt prestransfer" (2.99 secunde)
Decizia conducerii PNL privind ordinea pe lista partidului pentru Parlamentul European a starnit nemultumiri printre cei care nu au prins locuri eligibile sau care au fost exclusi - Daniel Daianu, Adrian Cioroianu, Adrian Ciocanea sau Ioan Timis.
Daca PNL merge in Parlamentul European fara Daniel Daianu si Adrian Cioroianu, PD-L a decis ieri ca Theodor Stolojan sa fie in fruntea listei de candidati, el fiind urmat de Monica Macovei, iar marea dilema in PSD a fost daca Lavinia Sandru va candida sau nu pe listele partidului.PNL si-a decis ieri candidatii la europarlamentare, Daniel Daianu si Adrian Cioroianu nefiind pe lista.
- Demararea unei actiuni in instanta pentru obligarea Guvernului, Ministerului Sanatatii si Casei Nationale de Asigurari de Sanatate sa actualizeze lista medicamentelor compensate;
Potrivit datelor statistice ale Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM), numai in primele zece luni ale acestui an agentii economici au comunicat 14.027 posturi vacante, pe care au fost, insa, incadrate doar 10.604 persoane.
"Back to office, dar cu gandul la vacanta" a avut loc la Travel Boutique-ul Perfect Tour, singurul concept de travel store din Romania, intr-un cadru itinerant care i-a facut pe participanti sa viseze la universul Disney si la vacante in destinatii inedite.
Dupa audierea candidatilor propusi de Guvern, Senat si Camera Deputatilor pentru locurile vacante din Consiliul National al Audiovizualului, Comisiile de cultura ale Parlamentului au avizat candidaturile, pentru membri titulari, ale lui Dan Grigore (propus de Guvern), Rasvan Popescu (propus de Camera Deputatilor - grupul PNL), Ioan Onisei (propus de Camera Deputatilor - grupul PD), Gasparik Attila (propus de Senat - grupul UDMR), Vladimir Bagdanescu (propus de Senat - grupul PC), Aristide Buhoiu (propus de Camera Deputatilor - grupul PRM).
Democratii sunt decisi, dupa ce s-a consumat in fapt decesul Aliantei, sa-si rezolve litigiile financiare cu PNL in instanta daca nu obtin numarul de parlamentari solicitat pentru posturile vacante.
au loc alegeri partiale pentru Camera Deputatilor, in vederea completarii celor doua locuri devenite vacante: ... Deci sunt vacante doua posturi de deputat, care au apartinut PSD si care, firesc ar fi sa fie ocupate (in urma alegerilor din 21 august) de reprezentanti ai PSD.
De ce premierul Emil Boc nu doreste alegeri partiale in colegiile ramase vacante Camera Deputatilor a anuntat vacantarea a 3 posturi de parlamentar, dar Guvernul evita sa anunte programarea de alegeri partiala in colegiile ramase fara reprezentare parlamentara.
Locurile de munca ramase vacante dupa pensionarea medicilor varstnici risca sa ramana neocupate. ... Concurs fara candidati Posturile ramase vacante prin pensionarea celor patru cadre medicale vor fi scoase la concurs in perioada urmatoare, insa abia atunci vor incepe sa apara problemele.
Vacante la preturi reduse si tombola cu premii in excursii in tara si strainatate.
"In prima saptamina a lunii decembrie au fost inregistrate 278 de locuri de munca vacante, dintre care 257 pentru persoane cu studii medii, cum ar fi cele pentru agent comercial, asistent medical, zidar, electrician, muncitor necalificat, agent de paza, vinzator.
Locuitorii judetului din unele localitati aflate la distanta mare de municipiul Galati vor avea o posibilitate moderna sa afle date despre locurile de munca vacante sau despre cursurile de calificare organizate de catre Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati.
„Se observa o crestere a locurilor de munca vacante în judet, în special în domenii care necesita munca sezoniera“, a explicat Laura Nicolaescu, purtatoarea de cuvânt a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
„Se observa o crestere a locurilor de munca vacante în judet, în special în domenii care necesita munca sezoniera“, a explicat Laura Nicolaescu, purtatoarea de cuvânt a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
Saptamânal, angajatorii informeaza AJOFM cu privire la locuri de munca vacante pentru zidari, tâmplari, dulgheri, faiantari, vânzatori, manipulanti sau agenti comerciali.
"Din cele peste 1.400 de locuri de munca vacante, peste 1.200 (cam 85%) sunt pentru muncitori calificati", a declarat Laura Nicolaescu, purtatoarea de cuvânt a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
In perioada 3-10 iulie cei aflati in cautarea unui job au la dispozitie 78 de locuri de munca declarate vacante de angajatori, cele mai multe fiind pentru persoane cu studii medii sau profesionale.
In perioada 3-10 iulie cei aflati in cautarea unui job au la dispozitie 78 de locuri de munca declarate vacante de angajatori, cele mai multe fiind pentru persoane cu studii medii sau profesionale.
Gasirea unui loc de munca potrivit, care sa va avantajeze, nu este întotdeauna usoara, deoarece despre cele mai multe posturi aflati prea târziu ca au fost vacante.
google-analytics.com