Cautare

3577 de rezultate pentru "lista posturilor vacante la ipjbraila" (6.36 secunde)
Numai ca aparitia ploilor a stricat si „ploile” patronilor de hoteluri si de localuri de pe litoral ce se vad nevoiti sa-si puna sperantele doar intr-un aflux de turisti peste media ultimilor ani care sa soseasca la malul marii in cursul lunii august.
In schimb, circul, chiulul si somnul au fost la ele acasa in cele doua Camere. Atitudini de o revoltatoare lipsa de bun-simt imortalizate de camerele de luat vederi te fac sa fii sigur ca majoritatea celor care participa la asa-zisele dezbateri nu au ce cauta acolo.
Ana Mocanu si-a pierdut buletinul fix inainte sa urce in avion. Povesteste, in exclusivitate, peripetiile din vacante pe care nu le va uita niciodata.
Pe 11 noiembrie ne vom putea cumpara vacante si chiar apartamente la preturi mai mici. Pentru o locuinta de trei camere, de pilda, reducerile pot ajunge pana la 17.000 de euro.
Pe 11 noiembrie ne vom putea cumpara vacante si chiar apartamente la preturi mai mici. Pentru o locuinta de trei camere, de pilda, reducerile pot ajunge pana la 17.000 de euro
Vedem acum impreuna unde si cat au cheltuit romanii in vacante anul acesta. ... Turistii au preferat calatoriile de scurta durata, de mai putin de 4 nopti si aproape 50% dintre ei au optata pentru cazarea la rude sau la prieteni.
In aceste zile are loc Targul de Turism din Capitala, unde operatorii vin cu cele mai bune oferte si cu reduceri care ajung si pana la 70%. Specialistii in turism spun ca aceasta perioada este cea mai potrivita pentru a rezerva vacante pentru vara.
O parte a administratiei publice locale din judetul Gorj a inteles sa transforme in scandal restructurarea posturilor din primarii.
Rezultatul strofocarilor mai mult sau mai putin justificate din campania care abia a inceput isi vor spune insa cuvantul la scrutinul electoral, cand unii se vor putea numi norocosii loteriei de partid, iar altii umplutura. ... Sau poate ca domnii candidati de la Constanta nu au nimic de spus electoratului.
Coalitia pentru un Parlament Curat, formata din mai multe ONG-uri, va distribui, de luni, doua milioane de fluturasi cu nume de candidati la alegerile parlamentare care nu indeplinesc criteriile de integritate morala pentru a fi alesi in Legislativ.
Cea de doua mare problema cu care se confrunta negocierile PSD-PNL-PC este desemnarea candidatilor pe lista comuna la alegerile parlamentare. Din nou liderii ACD au cerut paritate pentru desemnarea candidatiilor la parlamentare.
Pe lista mai figureaza fratii timisoreni Marius si Emil Cristescu, un cetatean libanez si o firma al carei patron a fost implicat alaturi de ex-ministrul Sebastian Vladescu în afacerile cu arme, pe relatia Africa.
Pe lista mai figureaza fratii timisoreni Marius si Emil Cristescu, un cetatean libanez si o firma al carei patron a fost implicat alaturi de ex-ministrul Sebastian Vladescu în afacerile cu arme, pe relatia Africa.
Liderul democratilor galateni, Mircea Toader, le-a spus celor pe care ii conduce, in cadrul ultimei sedinte a Consiliului de Coordonare Locala, ca din punctul sau de vedere PD trebuie sa mearga cu liste proprii la alegerile pentru europarlamentari care ar trebui sa fie organizate in luna mai a anului viitor.
Presedintele Uniunii Civice Maghiare (UCM), Szasz Jeno, primarul orasului Odorheiu Secuiesc, l-a dat in judecata pe prefectul Harghitei, Constantin Strujan, pe care il acuza ca a modificat, fara drept, lista presedintilor si loctiitorilor sectiilor de votare propusi de catre primar.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a stabilit vineri seara lista noului guvern, alcatuit doar din reprezentanti ai PNL si UDMR, trimitand astfel PD in opozitie.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a trimis ieri parlamentului lista Cabinetului restructurat format doar din PNL si UDMR. ... Pe lista lui Tariceanu figureaza nume controversate, cum ar fi Teodor Melescanu la Ministerul Apararii, Ludovic Orban la Transporturi sau Traian Remes la Agricultura.
Cu trei zile in urma, pana si PNTCD, un partid care nu stie la acest moment daca va intra singur in scrutin sau pe o lista comuna a polului de dreapta, previziona castigare a doua pozitii printre reprezentantii Romaniei in Parlamentul European.
Episcopul reformat László T´´okés vrea sa faca curatenie pe lista UDMR si sa-i schimbe politica externa. El a anuntat vineri ca va pune conditii la discutiile pe care le va avea cu liderul Uniunii, Markó Béla, programate sa se desfasoare saptamana viitoare la Tusnad.
Ministrul suspendat al Comunicatiilor, Zsolt Nagy, care se afla pe primul loc pe lista UDMR pentru Parlamentul European, se afla in situatia de a ceda pozitia sa de candidat la europarlamentare in favoarea episcopului reformat Tokes Laszlo.
google-analytics.com