Cautare

3578 de rezultate pentru "lista posturilor vacante la ipjbraila" (3.48 secunde)
Politicianul este dat afara din propria casa, dupa ce locuinta RA-APPS ocupata de el a fost scoasa la vanzare prin licitatie cu strigare.
Pe lista, de la Isarescu la Hagi.
Mircea Lucescu e pe lista Barcelonei: "E ca si cum ar ajunge un actor roman la Hollywood!" Lista de inlocuitori pentru Tito O bomba si mai mare explodeaza dupa eliminarea rusinoasa a Barcelonei, 0-7 cu Bayern. Mircea Lucescu e pe lista Barcelonei.
noua lista de medicamente compensate intra invigoare la 1 iulie 2013 Printr-o noua lege, ce ar putea fi aplicata din 1 ianuarie 2014, salariul de baza al unui medic primar din sistemul public ar putea ajunge la peste 1.000 de euro, fata de 1.800 de lei cat este in prezent, a anuntat ministrul Eugen Nicolaescu.
Medicamentele si tratamentele de ultima generatie sunt cele care contribuie la salvarea vietilor celor in nevoie, contribuie la imbunatatirea calitatii vietii si chiar la prelungirea vietii multora dintre noi.
Pentru a se evita astfel de consecinte, se poate opta pentru sistemul majoritar preferential sau alternativ, cu un singur tur, in care alegatorul indicand un candidat, in acelasi timp, isi exprima preferinta si pentru un al doilea, al treilea etc., pana la epuizarea listei.
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Galati inregistreaza, in perioada 12-19 octombrie, un numar de 177 de locuri de munca, numarul joburilor declarate vacante in luna septembrie fiind de 1046.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Galati inregistreaza, in perioada 12-19 octombrie, un numar de 177 de locuri de munca, numarul joburilor declarate vacante in luna septembrie fiind de 1046.
Actiunea s-a desfasurat in holul Universitatii din Craiova si reprezinta una dintre masurile pe care AJOFM Dolj le promoveaza pentru cresterea gradului de ocupare a fortei de munca disponibile la nivelul judetului.
Discutiile dintre UDMR si PD pe tema repartizarii functiilor de secretari de stat si sefi de agentii ramase vacante in urma retragerii de la guvernare a PC s-au incheiat duminica seara.
Romania nu mai are ministru de externe de sase saptamani, iar posturile de ambasador din 18 tari sunt vacante. ... La 31 ianuarie, un cotidian din Bucuresti dezvaluia ca doi muncitori romani fusesera arestati de fortele americane in Irak, sub acuzatia de spionaj.
Majoritatea presedintilor de organizatii PSD sunt de acord cu decizia luata la centru de a nu mai organiza alegeri interne in 2009, putinii nemultumiti provenind din filialele aflate in reorganizare.
Aproximativ 200 de persoane s-au imbulzit la Prefectura Dolj pentru a afla cum pot obtine bani pe o noua schema de finantare guvernamentala din Fondul Social European.
"Pe contractul pe care i l-am pus la dispozitie lui Lucian Florescu nu exista viza de legalitate si am verificat si celelalte contracte pe care nu exista viza de legalitate care trebuie depusa in mod obligatoriu de un consilier juridic care are capacitatea deplina de a exercita aceasta profesie de consilier juridic", a declarat Ludovic Orban.
Cristoiu a declarat ca este in aceeasi situatie cu Elena Udrea, despre care se spune intotdeauna ca este candidata la ceva. Jurnalistul Ion Cristoiu a sugerat luni seara, la Realitatea TV, ca i s-ar fi propus sefia TVR, dar a refuzat.
Opozitia anunta ca este dispusa sa colaboreze cu Puterea pe marginea legii electorale USL propune infiintarea unui grup de lucru format din reprezentanti ai Puterii si ai Opozitiei, care sa lucreze la noua lege electorala astfel incat actul normativ sa poata fie promulgat cat mai grabnic.
Principalele modificari cuprinse in acest proiect de act normativ au in vedere alinierea la legislatia comunitara a prevederilor referitoare la procedura concedierilor colective, contractul individual de munca pe durata determinata, contractul individual de munca cu timp partial si principiul remunerarii egale.
76/2002, angajatorii care incadreaza in munca persoane din randul beneficiarilor de indemnizatii de somaj au obligatia sa anunte acest lucru, in termen de trei zile, la agentiile judetene pentru ocuparea fortei de munca la care acestia au fost inregistrati.
O data cu aderarea Romaniei la UE, craiovenii vor putea munci aproape in orice tara din UE. ... Exceptie fac statele noi membre, in cazul carora e posibil sa fie aplicate anumite restrictii in primii doi-sapte ani de la aderare.
google-analytics.com