Cautare

3578 de rezultate pentru "lista posturilor vacante la ipjbraila" (3.55 secunde)
Cu toate ca, initial, din punct de vedere al distribuirii posturilor politice in judet, functia de registrator sef al Serviciului de Publicitate Imobiliara, apartinand Oficiului Judetean de Cadastru si Carte Funciara (OJCCF) Salaj, i-a revenit PNL-ului, ulterior, dupa indelungi si chinuitoare negocieri, liberalii salajeni au cedat "fotoliul" in favoarea UDMR.
Cu toate ca, initial, din punct de vedere al distribuirii posturilor politice in judet, functia de registrator sef al Serviciului de Publicitate Imobiliara, apartinand Oficiului Judetean de Cadastru si Carte Funciara (OJCCF) Salaj, i-a revenit PNL-ului, ulterior, dupa indelungi si chinuitoare negocieri, liberalii salajeni au cedat "fotoliul" in favoarea UDMR.
Surse din conducerea PD au declarat pentru Mediafax ca cele patru partide ale coalitiei de guvernamant pregatesc o restructurare de substanta a Executivului, care va fi anuntata dupa ce PNL, PD, PC si UDMR vor finaliza negocierile in privinta posturilor pe care le pierd sau le castiga in administratia centrala.
Presedintele PD, Emil Boc, a solicitat ieri, in numele democratilor, "deblocarea posturilor din administratia publica locala", pe motiv ca "nu se justifica mentinerea blocajului", deoarece "fiecare administratie locala are bugetul propriu si trebuie sa se incadreze in acel buget".
Liberalii au primit unda verde sa se agite in teritoriu pentru gasirea propriilor oameni care sa ii inlocuiasca pe democratii aflati in functii de conducere la descentralizate.
Comisia parlamentara speciala care repartizeaza timpii de antena pentru campania premergatoare referendumului a stabilit ca Traian Basescu va avea acces la posturile publice de radio si televiziune doar pe timpii cedati de un partid politic.
Posturile de observare vor fi amplasate astfel incat sa permita o buna vizibilitate asupra zonei de supraveghere, la maxim 300 de metri distanta unul fata de celalalt, fiind deservite de cel putin doua echipe cu minim doi salvatori acvatici calificati.
Deputatul Ioan Ghise, care alaturi de Gheorghe Funar a propus modificarea Legii audiovizualului pentru a obliga posturile de radio si televiziune sa transmita in egala masura stiri pozitive si negative, nu va renunta la initiativa sa legislativa.Deputatul PNL Ioan Ghise isi mentine opinia ca Legea audiovizualului trebuie modificata in asa fel incat sa oblige posturile de radio si de televiziune sa transmita, in ponderi egale, stiri pozitive si stiri negative, in ciuda deciziei Curtii Constitutionale care a hotarat ca propunerea deputatului liberal si a senatorului peremist Gheorghe Funar este neconstitutionala.
Mircea Banias si Radu Mazare (foto) ar putea fi chemati la Bucuresti pentru a-si rezolva problema impartirii posturilor de directori in fata conducerii coalitiei PDL-PSD.
"Ar fi bine ca PSD si PDL sa nu se mai atace reciproc si sa ne vedem de guvernare, insa nu cred ca acest lucru va fi posibil", a fost de parere senatorul democart-liberal Mircea Banias (foto), referindu-se la sedinta comuna de ieri a celor doua partide, in cadrul careia s-a stabilit ca partenerii sa nu-si mai faca publice disputele.
Ministerul de Externe a precizat, ca, din ratiuni financiare, este incurajata participarea la concurs si plecarea la post in tandem a angajatilor MAE sot-sotie, in conditiile indeplinirii cerintelor posturilor respective si promovarii concursului. ... Ambasador la Washington este Adrian Cosmin Vierita, iar Codrina Vierita este ministru-consilier.
Ordonanta care reduce numarul de posturi aferente cabinetelor demnitarilor, adoptata Plenul Senatului a adoptat, in sedinta de marti, proiectul legislativ de aprobare a ordonantei Guvernului prin care este redus numarul posturilor aferente cabinetelor demnitarilor din administratia publica centrala.
constituie termenul limita pentru plata impozitului pe reprezentanta, de catre orice persoana juridica straina care are obligatia de a plati impozitul la bugetul de stat, a precizat Hutuca.
Sanctiuni acordate de CNA in 2011 posturilor de televiziune din Bucuresti:
La Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" s-a desfasurat, in perioada 13-14 iulie, Adunarea Generala a Asociatiei Municipiilor din Romania, la care au participat peste 100 de edili locali din cele mai mari orase ale tarii, alaturi de membrii conducerii AMR si ministri si secretari de stat din cadrul mai multor ministere.
administratie publica europeana, drept, economie si audit, iar cel de-al doilea pentru selectarea de secretari de cetatenie romana, in vederea constituirii de liste de rezerva care vor fi utilizate pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul institutiilor europene.
Liderii tuturor grupurilor parlamentare vor semna luni un document prin care vor solicita cresterea numarului membrilor CNA de la 11 la 13, document care va fi trimis apoi Guvernului, a declarat deputatul Dan Motreanu (foto), secretarul general al PNL.
"Jocurile acestea politice la care, din pacate, unii dintre politicienii de astazi fac referire si se preocupa cu precadere dovedesc nivelul politic pe care-l au.
Ministrul Economiei si Comertului (MEC), Varujan Vosganian, a dat asigurari ieri, la Galati, ca Electrocentrale va trece in subordinea municipalitatii. Liderul liberal a avut o serie de intilniri la finele saptaminii trecute cu liderii citorva filiale liberale.
Rezultatele concursului vor fi afisate la sediul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS) in termen de doua zile dupa incheierea ultimei probe. ... Casa Nationala de Asigurari de Sanatate organizeaza la nivel national concurs pentru ocuparea posturilor vacante de presedinti-directori generali ai caselor judetene de asigurari de sanatate.
google-analytics.com