Cautare

3578 de rezultate pentru "lista posturilor vacante la ipjbraila" (4.32 secunde)
Retinerile suportate de angajat si angajator, respectiv contributii sociale si impozite, reprezentau anul trecut 43% din costul cu forta de munca, in urcare de la circa 41,5% in 2008, Romania fiind printre statele UE cu cele mai ridicate sarcini fiscale, alaturi de Slovenia si Suedia, potrivit INS.
In situatia in care numarul posturilor vacante din magistratura este in continua crestere, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) isi propune, pentru anul 2009, sa organizeze noi concursuri sau examene pentru ocuparea posturilor libere, se arata intr-un comunicat al CSM.
Guvernul a decis ca interdictiile de ocupare a posturilor vacante in sectorul bugetar sa fie mentinute doar pentru acest an, nu si pentru anul viitor, a declarat ieri seara ministrul Muncii, Mihai Seitan, potrivit www.mediafax.ro.
Gorjeanca Maricica Mota, presedinta organizatiei femeilor a Partidului Democrat (PD) Gorj, s-a inscris in cursa pentru ocuparea unuia dintre cele noua posturi vacante de secretar executiv al PD. Alegerile pentru completarea Biroului Permanent National al Partidului Democrat vor avea loc sambata, 9 decembrie, la Consiliul National de Coordonare.
Scandalul posturilor vacante din Parlament pune in discutie legea electorala. ... o vom schimba daca ajungem la Putere' Scandalul locurilor vacante din Parlament redeschide discutia asupra legii electorale. Guvernul trebuia sa organizeze alegeri partiale in colegiile vacante pana la data de 15 ianuarie, dar nu s-a demarat nicio procedura.
418 romani nu mai sunt reprezentati in Parlament Din ianuarie 2011 si pana in prezent, 11 posturi de deputati si senatori sunt vacante In 2008, una dintre mizele introducerii si aplicarii legii votului uninominal la alegerile parlamentare a fost sa aduca parlamentarul mai aproape de cetateanul care l-a ales.
Chiar daca, în ultima vreme, criza mondiala a determinat închiderea unor fabrici si disponibilizari în masa, joburile postate în reteaua Eures ca fiind vacante sunt la fel de numeroase ca si pâna acum. Ofertele de locuri de munca, anuntate de angajatorii din Spatiul Economic European ca fiind vacante, nu sunt afectate de criza economica mondiala.
la Consiliul Local Constanta, Partidul Social Democrat va avea 19 consilieri (ultimele rezultate partiale creditandu-l cu 50,6%), Partidul Democrat Liberal 5 sau 6 (cu 17,03%), in timp ce Partidul National Liberal va fi reprezentat de 3 sau 4 consilieri (la un scor de 10,73%%);
Numarul de locuri de munca vacante ramane constant in Dolj. "Potrivit datelor rezultate din declaratiile agentilor economici privind locurile de munca vacante, in evidentele AJOFM Dolj sunt inregistrate 497 de posturi.
Politistii britanici au arestat doua persoane, la sfarsitul saptamanii trecute, in Londra, pe fondul unei operatiuni privind fraudele on line cu site-urile pentru vacante.
La aproape trei saptamani de la integrare, oferta locurilor de munca pentru persoanele cu studii superioare este inca saraca. ... La sfarsitul lunii noiembrie a anului trecut, prim-ministrul Calin Popescu Tariceanu tragea un semnal de alarma cu privire la faptul ca Romania se confrunta cu o criza de muncitori calificati.
Memorandumul de la Calarasi - cu degetul pe rana! ... MEMORANDUMUL DE LA CALARASI - CU DEGETUL PE RANA! ... - A accesului dificil al pacientilor la medicamente si asistenta medicala de calitate;
Potrivit monitorizarii CNA, Calin Popescu Tariceanu a aparut de cele mai multe ori - 91 de aparitii - in emisiunile de stiri ale posturilor analizate, in calitate de premier si de reprezentant al PNL.
Ceea ce ei castigasera de la liberali au pierdut insa in favoarea democratilor, in cadrul negocierilor de duminica. UDMR-istilor le-au ramas doua posturi de secretar de stat si doua pozitii de vicepresedinte la agentii nationale.
Premierul Emil Boc a declarat ieri ca despre deblocarea posturilor se va discuta dupa 1 septembrie, deoarece nu se pot face in acelasi timp si angajari, si disponibilizari.
reprezinta, prin consilierul juridic, Consiliul de monitorizare in fata instantelor judecatoresti, aceasta incluzand activitatea de intocmire a intampinarilor si raspunsurilor la intampinari, notelor de sedinta, concluziilor scrise, precum si activitatea ce tine de pledarea cauzelor in fata instantelor judecatoresti;
S-a dat liber la angajari la stat, desi acestea erau suspendate pana la finalul anului. Executivul a decis sa aprobe trei memorandumuri de la institutii diferite pentru a permite noi angajari prin concurs.
Lista posibililor candidati Partidele lucreaza in aceasta perioada la listele de candidati pentru europarlamentare, care vor avea loc in 25 mai, actualii eurodeputati vizand noi mandate, insa in competitie ar urma sa intre si nume noi, fiind vehiculate posibile candidaturi ale lui Geoana sau Baconschi, dar si Mircea Diaconu.
Desi multi directori ai institutiilor publice reclama faptul ca inregistreaza un deficit de personal, actualul guvern pare imun la solicitarile sefilor din teritoriu, daca tinem cont de proiectul Ordonantei privind rectificarea bugetara.
Ministrul Catalin Predoiu (foto) a declarat, joi, la Congresul Avocatilor, ca cel mai important obiectiv pe care Ministerul Justitiei il mentine in continuare pe agenda este adoptarea celorlalte doua Coduri, de procedura civila si penala.
google-analytics.com