Cautare

62386 de rezultate pentru "lista elevilor clasaloropta anul 2010 din judetul ialomita" (4.98 secunde)
Anul 1990 - 63.000 de salariati, statul actionar majoritar. Anul 2006 - aproape 22.000 de angajati, actionari majoritari firme private.
Iar apa cu care ar stropi ar ajunge sa o cumpere la un pret de 7 ori mai mare decat cel al apei potabile de la robinetele din MADR.
Senatorul Alexandru - Petru Fratean a sustinut o declaratie politica intitulata "Din nou la scoala!", pe care o puteti citi in continuare.
Regele Mihai I le-a adresat romanilor mesajul sau de Anul Nou, in care vorbeste despre situatia economica, dar si despre speranta ca in anul viitor va fi mai bine.
Decizia Guvernului de a strange cureaua si in acest an pastreaza veniturile romanilor la nivelul celor de anul trecut. Potrivit noului proiect de buget, in acest an salariul minim pe economie ramane la 600 de lei, valoare pe care a avut-o si anul trecut.
Pro TV va lansa, in 2010, postul Acasa Clasic, care va difuza telenovele, urmand sa fie "un fel de Pro Cinema al Pro TV-ului", conform lui Costi Mocanu, directorul general al Pro TV S.A.
Un numar de 112.893 de societati comerciale si-au suspendat activitatea la nivelul intregii tari in perioada ianuarie-septembrie 2009, de 12,2 ori mai mult decat in perioada similara din anul trecut, cand s-au inregistrat 9.186 suspendari de activitate, potrivit datelor transmise astazi de ONRC.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat astazi ca majoritatea parlamentara PSD, PNL, UDMR si minoritatile vor modifica legea de organizatre a Guvernlui pentru ca actualul Cabinet sa poata veni in Parlament cu o schita de buget pentru anul 2010.
Peste 10.400 de elevi de clasa a III-a au participat, in anul scolar 2013/2014, la o experienta cu totul unica si dinamica in cadrul programului educational Laboratorul Verde al Reciclarii.
Romania Libera publica un articol despre caderea Guvernului Boc care devine din ce in ce mai dificil de sustinut in Parlament. ... 'Partidul lui Emil Boc a ajuns la 12%, potrivit unui sondaj IPP, mai putin de jumatate din voturile obtinute in 2008.
Un numar de 14.483 de firme au intrat in insolventa anul trecut, in crestere cu 75% fata de nivelul din 2007, cand 8.297 de societati au ajuns in situatia de a nu mai dispune de fonduri pentru a-si plati datoriile, potrivit datelor Oficiului National al Registrului Comertului (ONRC).
Un audit al primariei a descoperit ca directorul Marinel Florescu si-a dat un salariu mai mare decat cel legal si s-a plimbat nejustificat prin Dubai in anul financiar incheiat cu o pierdere de 6,4 milione de lei de institutia pe care o conduce O echipa de control trimisa de primarul Antonie Solomon a picat pe nepusa masa, la inceputul acestei luni, pe capul lui Marinel Florescu, directorul general al Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova.
HotNews.ro publica estimarile unor economisti, bancheri si analisti privind cifrele macro pentru finalul lui 2010:
Intre 2008 si 2010, inflatia se va reduce, treptat, pana la 2,5%, iar deficitul bugetar va ramane in jurul a 2% din PIB.
Din aceasta cauza Romania a pierdut si transa de imprumut de la FMI, imprumutand bani de la banci cu dobanzi mult mai mari. Cand toata lumea se pregateste de Craciun, in fine, Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Corneliu de 28 de ani, din judetul Cluj si C. Mihai de 40 de ani, din Bucuresti, asupra lor gasindu-se mai multe documente avand antetul unei societati comerciale. ... - in luna septembrie 2010, cei doi s-au prezentat la sediul unei societati comerciale din sos.
Potrivit raportului intocmit de Directia Judeteana de Statistica privind evolutia economiei judetului Satu Mare in perioada ianuarie - noiembrie 2004, majoritatea ramurilor economiei judetului s-au dezvoltat in comparatie cu anul 2003, dar au existat si tendinte negative in unele domenii, ce nu pot fi trecute cu vederea.
Pe lista, de la Isarescu la Hagi.
Noul PROFI din Bucuresti este un City amplasat pe Calea Serban Voda, Nr. ... Acesta are o suprafata totala de 263 mp, din care suprafata de vanzari este de 155 mp. Magazinul din Scheia, judetul Suceava, se gaseste in format Standard pe str.
PERICOL PUBLIC in caz de cutremur la 190 de cladiri din Bucuresti.
google-analytics.com