Cautare

62386 de rezultate pentru "lista elevilor clasaloropta anul 2010 din judetul ialomita" (6.05 secunde)
De cativa ani, stim cu totii ca toate societatile contemporane se confrunta cu o gama larga de probleme, printre care globalizarea, cresterea somajului, tensiunile sociale care provin din complexitatea construirii coeziunii intre comunitatile din medii culturale diferite.
In scopul formarii omului nou, dupa teroarea temnitelor comuniste, a exmatricularilor din scoli si facultati, a infierarilor in sedinte publice a dusmanilor poporului, au urmat procedee mai blande si mai rafinate:
In scopul formarii omului nou, dupa teroarea temnitelor comuniste, a exmatricularilor din scoli si facultati, a infierarilor in sedinte publice a dusmanilor poporului, au urmat procedee mai blande si mai rafinate:
90% dintre aplicatiile folosite pentru scoala online furau date Datele elevilor erau vandute catre companiile de publicitate Companiile de publicitate au realizat profiluri pentru fiecare elev Google si Facebook sunt printre companiile acuzate Google investigheaza daca au fost incalcate drepturile elevilor
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Senatul ar urma sa primeasca pentru anul 2010, conform discutiilor de la Ministerul Finantelor, un buget cu 65 de milioane de lei mai mic fata de cel pe care senatorii reuniti in plen il adoptasera.
Rezidentii romani detineau in strainatate depozite si numerar in valoare totala de 3,38 miliarde de euro in decembrie 2010, suma in crestere cu 5,17% fata de septembrie 2010 si in scadere cu 7,07% fata de finalul anului 2009, potrivit datelor Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
Anul acesta, in top sunt Mercedes, Audi si Porche. ... In plina criza, chiar daca muritorii de rand nu si-au mai permis sa isi cumpere masini anul acesta, in Craiova traiesc oameni care au avut privilegiul sa isi cumpere autovehicule de inalta clasa:
Cinci centre de tip Scoala dupa Scoala din mediul rural au fost dotate cu echipamente IT, mobilier si rechizite, beneficiarii acestei schimbari fiind 150 de copii din familii defavorizate din comunele Scundu, judetul Valcea, Breasta, judetul Dolj, Rosiori, judetul Ialomita, Camarasu, judetul Cluj si Pungesti, judetul Vaslui.
Chiar daca demersurile AVAS nu se vor solda, poate, cu falimentarea datornicilor, o serie intreaga de nume mari sau foarte mari se aleg cu imaginea terfelita din cauza unor datorii de cele mai multe ori ridicole.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica, cu titlul "Lista medicamentelor compensate - fiecare zi de intarziere costa vieti omenesti!
Deputatul PSD Eduard Martin, aflat la primul sau mandat de parlamentar, a avut, din aceasta perspectiva, si suisuri, si coborasuri, deocamdata nu stie exact daca in 2008 va incerca, si pentru a doua oara, lista PSD pentru Camera Deputatilor, dar stie ca, cel putin din 2006 si pana in prezent, a muncit.
Bulgaria, Grecia si Ungaria au adoptat, inca de luna trecuta, planurile de cheltuieli pentru 2010. ... Tarile vecine au adoptat bugete de austeritate pentru anul acesta pentru a-si redresa economiile.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B.
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I. Elena de 55 de ani din jud.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. ... Florian de 22 de ani, ambii din Bucuresti, care aveau asupra lor doua perechi de geamuri de oglinzi auto.
La data de 11 august 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 23 Politie l-au identificat si depistat pe F.
Pe ordinea de zi a sedintei Senatului din data de 18 mai 2010 a figurat un proiect de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta nr. 29/2010 a Guvernului, care reglementeaza valorificarea surplusului de unitati ale cantitatii atribuite Romaniei prin Protocolul de la Kyoto.
Alocarea sumei 1.451.632 lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2012, pentru judetul Valcea.
In acest episod, vom vedea cum societatea Constructii Montaj (CM1) Craiova, detinuta in proportie de 96,5% de SIF Oltenia, a cumparat un conac boieresc la sugestia oamenilor de la SIF Pe 7 octombrie 2010, CM1 a achizitionat un teren cu constructii in centrul comunei Ilovat (judetul Mehedinti) - la 34 km nord de Drobeta Turnu Severin, la pretul de 640.000 de lei, contravaloarea a 150.000 de euro.
google-analytics.com