Cautare

3499 de rezultate pentru "lista cursuri" (2.68 secunde)
În cadrul centrului se vor face cursuri care vor duce la perfectionarea personalului bancar din zona Sud-Vest Oltenia, pentru ca vrem sa crestem nivelul de pregatire al angajatilor din banci.
Femeile care vor sa ia lectii de management gratuite se pot inscrie on line la cursuri incepand de astazi, ora 9.00, la adresa www.aippimm.ro. ... cursuri de pregatire antreprenoriala UNCTAD/EMPETREC Romania si finantarea implementarii celor mai bune planuri de afaceri.
Tinerii care vor dori sa dezvolte afaceri aici vor urma cursuri de management, organizate de administratori. ... Tinerii care vor dori sa-si deschida o afacere in incubator vor urma cursuri de management, organizate de administratorii parcului industrial.
cum trebuie sa-ti pregqtewti CV-ul, cum sa te prezinti si cum sa te comporti la un interviu, unde poti gasi cele mai bune cursuri de limbi straine, precum si informatii despre legislatia muncii.
In prima faza a proiectului, beneficiarii vor urma cursuri de formare profesionala in tesut manual, artizanat textil si antreprenoriat. ... De asemenea, vom avea cursuri de antreprenoriat, unde participantii vor invata sa faca un plan de afaceri, marketing, vor dobandi cunostinte pentru protejarea marcii personale etc.
Moscova, Paris, Tbilisi La Sylphide, infiintata acum 18 ani, este singura scoala privata din Romania in cadrul careia se tin cursuri de balet, dans de caracter si dans contemporan (individuale si in grup) in sistem profesional si sub indrumarea unei echipe formate din profesori de o inalta tinuta.
Fetita participa la cursuri de inot, la Bazinul Olimpia din Sibiu. Se afla pe trambulina inalta de 5 metri, unde se urcase impreuna cu colegii sai.
Acesta considera ca afacerea pe care o are va fi mai pofitabila daca le va oferi angajatelor sale cursuri de specialitate.
Atunci cand nu avea cursuri, Delia obisnuia sa viziteze si alte insule din imprejurimi si a avut ocazia sa cunoasca mai multi copii de culoare neajutorati. ... Aveam in fiecare zi cate 8 ore de cursuri, 4 dimineata si 4 seara.
De cand s-a mutat in cartierul select Nothing Hill din Londra a descoperit acolo, la doi pasi de casa ei, o sala de fitness exclusivista, asa ca s-a inscris imediat la cursuri de yoga, cycling si Power Plate.
Aquadom-ul, dupa cum a fost botezat va avea acvariu urias cu tuneluri pentru observarea vietii subacvatice, dar si spatii pentru cursuri si ateliere.
Cand va descoperi ca verisoaral ei, Gizana, avand tot 8 ani, va participa la aceleasi cursuri si va deveni, de asemenea, o printesa in aceeasi zi, Emmy isi pierde curajul.
In urma analiziei si a consilierii facute, proiectul isi propune furnizarea de cursuri moderne, in format blended learning, pentru dezvoltarea competentelor antreprenoriale necesare grupului tinta pentru a putea sa raspunda mai bine cerintelor pietii muncii.
Astfel, la standul SCAE Romania vor avea loc competitii de maiestrie in prepararea bauturilor si cursuri - Etapa Bere si Cocktail-uri si Etapa Somelier, in cadrul carora concurentii vor uimi auditoriul cu priceperea in realizarea si cunoasterea bauturilor, vor fi organizate cursuri de barista (notiuni generale despre cafea, aparatul de espresso, preparare espresso si cappuccino), vor fi degustate selectii de cafele de specialitate si vor fi prezentate si degustate distilate romanesti.
Prin aceasta initiativa, Orbit Romania vine in sprijinul SOS Satele Copiilor Romania, donand 1% din vanzarile realizate pe parcursul campaniei sub forma de produse de ingrijire orala (kit-uri cu periuta si pasta de dinti), consultatii stomatologice si cursuri de igiena dentara, sustinute de medici stomatologi si lucratori sociali, pe parcursul a sase luni.
Printre temele discutate s-au numarat situatia scolilor romanesti din regiune, posibilitatea deschiderii unei facultati pedagogice in limba romana la Cernauti, probleme legate de finantarea proiectelor de catre statul roman, posibilitatea organizarii unor cursuri de specializare pentru profesorii romani din regiune, simplificarea procedurii de introducere in Ucraina a a cartilor romanesti, precum si simplificarea procedurilor accesului la studii in Romania pentru tinerii romani din Ucraina.
cursuri de perfecţionare (Manager de proiect, Manager resurse umane, Inspector resurse umane, Competenţe antreprenoriale, Inspector SSM, Specialist SSM) şi cursuri de calificare (Lucrător în comerţ) " pentru un numar de peste 760 de persoane din mediul rural;
Pe toata durata proiectului, persoanele din grupul tinta au participat la diverse cursuri de formare profesionala in domeniul antreprenoriatului, oferite gratuit in cadrul a 21 de sesiuni, care au debutat in luna martie si s-au incheiat in luna septembrie.
Sunt a 36-a persoana care este in stare sa sustina aceste cursuri. ... Pot veni femei din toate categoriile sociale si de toate varstele la aceste cursuri, spune Elena Cucicovshi.
Presedinta Colegiului Medicilor Bucuresti intentioneaza sa initieze la nivelul Bucurestiului cursuri privind comunicarea medic-pacient. ... Ne propunem sa facem un program la nivelul intregii Capitale in unitațile sanitare pentru asemenea cursuri de comunicare, a mai declarat prof.
google-analytics.com