Cautare

3499 de rezultate pentru "lista cursuri" (2.79 secunde)
BCR a vândut ieri euro la pretul de 3,7350 lei pentru un euro si a cumparat la 3,6450 lei, cursuri afisate în jurul orei 11.30.
Etapa a treia prevede organizarea si desfasurarea de cursuri de pregatire antreprenoriala pe durata a 6 zile in cadrul a 11 locatii.
La Centrul Regional de Formare Profesionala a Adultilor din Calarasi se fac cursuri care dureaza sase luni, de coafor, frizerie, manichiura clasica si pedichiura. De aceste cursuri se ocupa Stela Stanescu, care este trainer.
Proiectul s-a desfasurat in perioada octombrie 2010 - noiembrie 2013 si a cuprins o serie de cursuri de formare profesionala (profilaxie dentara, ortodontie, chirurgie maxilo-faciala, estetica dentara, dar si protectia mediului, egalitatea de gen, egalitatea de sanse si respectarea diversitatii).
Compania Quanta Resurse Umane SRL in parteneriat cu Organizatia Patronala din Industria Aeronautica Romana (OPIAR) califica gratuit, prin cursuri specifice domeniului aeronautic si sectorelor conexe, un numar de 1516 de angajati din aceasta industrie.
Astfel pot avea timpul necesar timpul necesar sa participe la cursuri, iar apoi sa isi caute un loc de munca si sa se angajeze. ... cursuri gratuite pentru mamici si servicii de educatie si ingrijiri pentru copii.
Astfel pot avea timpul necesar timpul necesar sa participe la cursuri, iar apoi sa isi caute un loc de munca si sa se angajeze. ... cursuri gratuite pentru mamici si servicii de educatie si ingrijiri pentru copii.
Plecand de la aceste premise, compania Tehno Art Solution organizeaza incepand cu data de 18 mai 2015, cursuri de calificare si de reconversie a personalului angajat. ... http://tehnosolution.ro/cursuri/.
Mariustuca.ro / Elevii care vin la scoala cu stomacul gol sunt neatenti, pierzand zilnic, primele doua ore de cursuri (Autoare: Magda Marincovici) Peste doua treimi dintre cadrele didactice australiene au la cursuri elevi care nu mananca dimineta.
fie ca vorbim despre cursuri de baby-sitting, manchiura-pedichiura, frizerie, decorator-floral sau cele de competente antreprenoriale, sociale si civice sau informatice. In prezent, singurele cursuri gratuite disponibile sunt cele de scurta durata (5 zile), de competente informatice si competente sociale si civice.
Prin intermediul proiectului ”Aerocalificare” au participat la cursuri de calificare/recalificare gratuite 1552 persoane, din care 1494 au fost certificate.
De altfel, a fost foarte ocupat cu prelegeri, cursuri, conferinte, munca la spital, blogul personal. ... Luke din Tokyo si a tinut cursuri la Colegiul St. ... E vorba de cursuri, prelegeri, conferinte si munca in spital. ... Luke avem muzica, terapie cu animale si cursuri de arta.
De parca n-am sti cum se desfasoara aceste cursuri!
Conform legii, dupa demisia lui Muntean, care se afla in stare de incompatibilitate cu functia de deputat, ar fi trebuit validat urmatorul candidat de pe lista parlamentara comuna a Aliantei D.A.
O lista comuna UDMR-László Tökés ar creste sansele de reprezentare a maghiarilor la Bruxelles. ... Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ca UDMR mentine oferta pentru o lista comuna cu László Tökes la PE.
Conducerea PSD Cluj a dat, duminica, publicitatii, lista provizorie a candidatilor filialei pentru alegerile parlamentare "care vor sa intre in cursa electorala sau care sunt doriti de membri", prin acestia numarandu-se si fostii lideri demisionari, Ioan Rus, Vasile Puscas si Vasile Dancu.
Decizia conducerii PNL privind ordinea pe lista partidului pentru Parlamentul European a starnit nemultumiri printre cei care nu au prins locuri eligibile sau care au fost exclusi - Daniel Daianu, Adrian Cioroianu, Adrian Ciocanea sau Ioan Timis.
Daca PNL merge in Parlamentul European fara Daniel Daianu si Adrian Cioroianu, PD-L a decis ieri ca Theodor Stolojan sa fie in fruntea listei de candidati, el fiind urmat de Monica Macovei, iar marea dilema in PSD a fost daca Lavinia Sandru va candida sau nu pe listele partidului.PNL si-a decis ieri candidatii la europarlamentare, Daniel Daianu si Adrian Cioroianu nefiind pe lista.
- Demararea unei actiuni in instanta pentru obligarea Guvernului, Ministerului Sanatatii si Casei Nationale de Asigurari de Sanatate sa actualizeze lista medicamentelor compensate;
Intre timp, democratii definitiveaza lista de candidati pentru europarlamentare. ... Lista pentru PE, aproape gata Democratii pregatesc in aceasta perioada lista cu candidatii la alegerile pentru PE.
google-analytics.com