Cautare

32917 de rezultate pentru "lista cu specializarile de invatamant acreditate sau autorizate" (3.82 secunde)
Guvernul a suplimentat lista birourilor vamale autorizate sa permita intrarea, iesirea si tranzitul produselor purtatoare de accize, la solicitarile unor firme, ca o masura de reducere a costurilor de transport si a perioadei de stationare in punctele de control pentru trecerea frontierei.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "DROBETA" al judetului Mehedinti selectioneaza, incepand de azi, candidati - baieti, pentru concursul de admitere in institutiile de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor - sesiunea 2012, arma "pompieri".
Ce trebuie sa faca absolventii institutiilor de invatamant din promotia 2014 pentru a beneficia de somaj Absolventii din promotia 2014 care doresc să
Ministerul Transporturilor se pregateste sa emita un nou ordin, prin care sa reglementeze strict activitatea scolilor de soferi si sa elimine "portitele" prin care unii ocoleau legislatia in vigoare.
Curtea Constitutionala sustine ca OUG 136/2008 privind amanarea cresterii salariilor profesorilor afecteaza drepturi fundamentale, respectiv dreptul la munca si la protectia sociala a muncii si dreptul la un nivelul de trai decent, se arata in motivarea deciziei Curtii din 12 noiembrie.
Senatorul Darius Bogdan Valcov i-a adresat o INTREBARE Ministrului delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Mihnea Cosmin Costoiu. ... Infiintarea unei forme de invatamant tehnic superior in Municipiul Slatina. ... Pe langa societatile industriale de traditie precum Alro, TMK si Electrocarbon s-au adaugat investitii de amploare dezvoltate de Pirelli, Pysmian sau Cord.
Comisia pentru invatamant a Camerei considera ca Mihai Hardau nu ar trebui schimbat din functia de ministru al Educatiei si Cercetarii la o eventuala remaniere guvernamentala pentru ca s-ar bulversa sistemul de invatamant, a declarat presedintele comisiei, Lia Olguta Vasilescu (PRM).
Desi aveau programate pentru ieri dezbaterile pe proiectul de lege privind Statutul minoritatilor nationale, deputatii din comisiile care se ocupa de acest proiect nu s-au obosit sa vina la sedinta.
Peste 5.000 de profesori din Gorj au actionat in instanta Ministerul Educatiei si Cercetarii, in incercarea de a obtine drepturi salariale neincasate in perioada 2001 - 2004, cuantumul acestora depasind 100 de miliarde de lei vechi.
Ordonanta de urgenta a guvernului din octombrie, prin care cresterile salariale din învatamânt au fost amânate pâna în aprilie 2009, este neconstitutionala deoarece afecteaza „drepturi complexe, care includ si dreptul la salariu, si dreptul la conditii rezonabile de viata, care sa asigure un trai civilizat si decent cetatenilor“.
Ordonanta de urgenta a guvernului din octombrie, prin care cresterile salariale din învatamânt au fost amânate pâna în aprilie 2009, este neconstitutionala deoarece afecteaza „drepturi complexe, care includ si dreptul la salariu, si dreptul la conditii rezonabile de viata, care sa asigure un trai civilizat si decent cetatenilor“.
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Rolul implicarii parintilor cu privire la scoala", pe care o puteti citi in continuare. Vorbim adesea despre eficienta sistemului educational, despre coeficienti de performanta, despre diversi indicatori care ne-ar indica masura in care invatamantul isi indeplineste sarcina catre elevi.
Proiectul Codului de etica pentru invatamantul preuniversitar. ... Oricare dintre noi are de-a lungul vietii asteptari, avem multe asteptari comune.
Biroul de Presa al PSD informeaza printr-un comunicat: ... Dascalii au nevoie de recunoasterea muncii lor de-o viata, pusa in folosul comunitatii si a tinerilor! Senatorii PSD sprijina demersul legislativ prin care cadrele didactice vor putea beneficia de pensii de serviciu!
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit primeste cereri de finantare pentru proiecte SAPARD vizand investitii in silvicultura si achizitionarea de echipamente pentru laboratoare sanitar-veterinare, desi aceste programe nu au fost inca acreditate de UE, anunta un comunicat al agentiei.
15 iunie 2009 reprezinta ultima zi pentru platile anticipate aferente trimestrului II al anului in curs, efectuate de catre contribuabilii care realizeaza venituri din activitati independente, din cedarea folosintei bunurilor, cu exceptia impozitului pe veniturile din arendare, precum si venituri din activitati agricole, a declarat Bogdan Hutuca (fotoa), directorul coordonator al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Constanta.
- Asociatia Romana a Bancilor Acreditate de Celule Stem la aniversarea unui an de la infiintare saluta o premiera medicala absoluta pentru Romania: Alex - primul copilas care a beneficiat de un transplant cu propriile celule stem.
Londra, Roma sau Paris sunt doar cateva dintre marile capitale ale Uniunii Europene unde studentii craioveni pot merge la studii. Universitatile celebre din Europa au devenit de la 1 ianuarie 2007 accesibile tinerilor craioveni.
Conducerea financiara a Ford le-a explicat studentilor ce avantaje au sa faca practica la fabrica de la Craiova in aceasta vara. Cei care doresc sa invete afaceri de la producatorul auto pot trimite aplicatiile pana pe 15 iunie, iar"castigatorii"
Ultimii 10 ani au fost marcati de eliberarea unor forte tenebroase de saracire a majoritatii populatiei, de inventivitatea unor forme de deturnare de fonduri, de o rasturnare a scarii valorilor in societate, de puterea banului in fata fortei intelectuale.
google-analytics.com