Cautare

32917 de rezultate pentru "lista cu specializarile de invatamant acreditate sau autorizate" (7.22 secunde)
Peste 3 milioane de elevi si prescolari incep anul scolar 2016-2017 Peste 3 milioane de elevi si prescolari incep luni, 12 septembrie, semestrul I al anului scolar 2016-2017, potrivit calendarului aprobat prin ordin al ministrului Educatiei, Mircea Dumitru.
Un an nou scolar si vechile probleme ale sistemului de invatamant romanesc. ... Debutul anului scolar a readus in prim plan problemele vechi si nesolutionate ale sistemului de invatamant romanesc.
Incepand din luna mai a acestui an, persoanele fizice autorizate pot avea angajati. Persoanele fizice autorizate trebuie doar sa declare la Registrul Comertului ca vor sa-si continue activitatea in aceasta forma de organizare sau ca vor sa aiba angajati.
Facturile la gaze naturale nu se mai achita la Posta, ci se vor plati în numerar, începând cu 1 august, numai la casieriile Distrigaz, la unitatile Creditcoop si la comerciantii autorizati.
95/2018, incepand cu 27 aprilie, studentii, masteranzii si doctoranzii vor beneficia de gratuitate la biletele de tren, indiferent de varsta. Pana acum de aceasta gratuitate beneficiau doar cei cu varsta pana in 26 de ani.
Contractul educational intre unitatile de invatamant cu parintii sau tutorii copiilor - un contract perfectibil. ... Una dintre noutatile acestui an scolar este semnarea unui contract educational intre unitatile de invatamant cu parintii sau tutorii copiilor, in care vor fi stabilite drepturile si obligatiile reciproce ale partilor.
In ultima perioada, multe banci romanesti au promis dezvoltarea segmentului de creditare dedicat liber-profesionistilor. ... Concurenta acerba pe creditele de consum va obliga bancile, mai ales pe cele mici, sa incerce sa exploateze segmente de potentiali clienti traditional ignorate.
De la 1 iunie, spatiile de depozitare si comercializare a cerealelor pot sa mai functioneze numai daca au autorizatii de depozit. Proprietarii acestor depozite, care se vor incapatana sa functioneze fara autorizatie, risca amenzi usturatoare, ca si operatorii economici care achizitioneaza cereale de la ei.
Proprietarii spatiilor de depozitare si comercializare a cerealelor care se incapataneaza sa functioneze in perioada urmatoare fara autorizatie risca amenzi usturatoare, ca si operatorii economici care achizitioneaza cereale de la ei. Potrivit Ordonantei de Urgenta nr.
120 de tineri si-au gasit un loc de munca in primele 8 luni ale acestui an cu "ajutorul" facilitatilor prevazute de Legea Somajului pentru angajatorii care incadreaza absolventi.
IPJ Dolj face tot posibilul sa nu divulge cati angajati ai acestei institutii au fost facuti ofiteri ori au primit sporuri substantiale la salarii in baza diplomelor de absolvire a Universitatii "Spiru Haret" la controversata forma de studiu Invatamant la Distanta (ID).
44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si intreprinderile familiale, publicata in MO 328/25 aprilie 2008 abroga Legea nr. 300/2004 privind autorizarea persoanelor fizice si asociatiilor familiale care desfasoara activitati economice in mod independent, cu modificarile si completarile ulterioare.
Deocamdata, nu se cunoaste cu exactitate cate mandate a revenit fiecarei formatiuni, dar, in mare, lucrurile stau in felul urmator:
Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) si Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) au fost acreditate provizoriu de catre Ministerul Agriculturii, urmand sa fie supuse unei noi audieri in martie 2007.
Intr-un an in care multi dintre absolventii Universitatii "Spiru Haret" sunt obligati sa repete examenul de licenta, exista si situatii in care diplomele obtinute la aceasta institutie permit ocuparea unor functii importante.
In calitate de invitati speciali au participat prof. ... Florin Colceag - cunoscut si drept Antrenorul de genii', alaturi de Nicolaie Constantinescu - arhitectul informational pentru comunitatea stiintifica Kosson.ro.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata:
Problema sigurantei in unitatile de invatamant, din punct de vedere al instalatiilor termice, ramane de actualitate, iar sistemul de invatamant romanesc ramane un adevarat pericol pentru elevi.
Peste 20% din microintreprinderi se vor transforma in persoane fizice autorizate (PFA). ... Astfel, vor fi afectate doar de costurile cu autoturismele.
In ultima perioada tot mai multe SRL-uri renunta la statutul lor si cer radierea la Oficiul Registrului Comertului Bihor, pentru ca, apoi, cei care le-au detinut sa se inregistreze ca persoane fizice autorizate.
google-analytics.com