Cautare

7664 de rezultate pentru "lista cu rezultatele la titularizare 2010" (3.92 secunde)
La data de 08 noiembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 10 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe R. VALENTIN de 32 de ani din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale, au stabilit in sarcina acestuia savarsirea urmatoarelor infractiuni dupa cum urmeaza:
La data de 18 noiembrie 2010, ora 17.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie i-au depistat pe N.
La data de 5 ianuarie 2011, in jurul orei 12:45, Sectia 9 Politie a fost sesizata de administratorul unei societati comerciale cu sediul in bd.
La data de 8.03.2011, lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie-Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe M.Catalin de 23 de ani, din Bucuresti, arestat anterior in alta cauza, ca fiind autorul a 4 furturi din locuinta si 2 tentative de furt din locuinta, avand ca mod de operare fortarea si ecaladarea geamurilor si ferestrelor de la baia de serviciu, dupa cum urmeaza:
La data de 29 martie 2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Sectiei 21 Politie, sprijiniti de politisti din cadrul Sectiei 14 Politie, au identificat, prins si retinut pe B.
Toate cele patru exit poll-uri comandate de televiziuni arata ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, din 6 decembrie, se vor confrunta Traian Basescu si Mircea Geoana, ambii obtinand peste 30% din voturile exprimate pana la ora 21.00, la o distanta de doar cateva procente.
Rezultatele obtinute in judetul Constanta la alegerile pentru Parlamentul European a umflat muschii democratilor. ... Potrivit pedistilor, Organizatia Constanta este intre primele 3 din tara ca si procent obtinut la alegeri.
Simulare computerizata a votului din 9 decembre O harta interactiva realizata pentru site-ul DeCe News permite prognozarea rezultatelor la parlamentare, pe baza unei simulari computerizate a votului din fiecare colegiu.
Amniocenteza poate sa ajute la diagnosticarea unor anomalii congenitale prin verificarea genelor sau a cromozomilor copilului aflat in burtica mamei. ... Cu ajutorul lichidului amniotic, bebe sta la o temperatura constanta, intr-un mediu aseptic si ferit de socuri.
A fost descoperita la sfarsitul anilor '90 de catre Dr. Norbert Egger in Salzburg si in prezent este folosita cu succes in peste 40 de tari din intreaga lume. Metoda Hypoxi are un efect unic in special in cazul femeilor, dar si al barbatilor, in zonele cu probleme:
La Craiova, dosarele pentru obtinerea locuintelor sociale de familiile evacuate din casele retrocedate fostilor proprietari nu au fost actualizate conform noilor criterii prevazute de lege.
Iisus isi da cu pumnii in cap. - Pasti cu Ghita. ... Cu buletinul lui, presupun. ... - Deci, a dracului coincidenta, Kovesi si compania il beau pe Ontanu, nicio legatura cu alegerea lui Basescu prin fraudarea votului. ... Il arunca Gusa pe fereastra, in tepusele de la gardul iRealitatii?
Nu peste mult timp, partidele vor lua startul in competitia pentru alegerile europarlamentare ce se vor desfasura, conform deciziei comune a partidelor, la 13 mai.
Palatul Cantacuzino si Ateneul Roman din Bucuresti, Cetatea Histria si Calea Eroilor din Targu-Jiu au fost inscrise pe Lista Patrimoniului European, in cadrul unei reuniuni a ministrilor Culturii din statele Uniunii Europene, organizata la Berlin.
In plina campanie electorala partidele nu par atat de dornice sa-si promoveze candidatii de la nivel local, marea batalie pentru Parlamentul European fiind asteptata mai degraba in cea de-a doua parte a campaniei pentru scrutinul de la 25 noiembrie.
In plina campanie electorala partidele nu par atat de dornice sa-si promoveze candidatii de la nivel local, marea batalie pentru Parlamentul European fiind asteptata mai degraba in cea de-a doua parte a campaniei pentru scrutinul de la 25 noiembrie.
Lista pesedistilor propusi de Biroul Permanent National al PSD sa asigure, sub conducerea lui Cristian Diaconescu, interimatul organizatiei judetene este dur contestata atat de fostul presedinte Mihai Bar, cat si de colegul sau Alexandru Retegan.
Daca, in ultima conferinta de presa, deputatul Claudiu Pop clama sus si tare ca, desi vineri se vor cunoaste numele candidatilor PSD pentru Parlamentul Romaniei, presa va afla numele acestora abia la urmatoarea conferinta de presa, se pare ca reprezentantii PSD s-au razgandit peste noapte.
Liderii organizatiilor din Regiunea de Sud-Est ale PD-L (printre care si Constanta) s-au reunit pentru a stabili primii 5 candidati pe lista pentru alegerile europarlamentare din 7 iunie. Pentru regiunea mentionata, ca urmare a tragerii la sorti, au fost desemnnati cinci membri titulari si doi supleantI.
Candidatul PDL la europarlamentare Monica Macovei si premierul italian Silvio Berlusconi, care conduce lista partidului sau in toate cele cinci regiuni electorale italiene, fac parte din lista cu cele mai proaste 12 candidaturi - "12 terrible candidates" - pentru alegerile europene din 4 - 7 Iunie pentru Parlamentul European, data publicitatii joi la Bruxelles de catre Partidul Socialistilor Europeni (PES).
google-analytics.com