Cautare

3712 de rezultate pentru "lista cu note la titularizare buzau" (2.77 secunde)
ßi asta pentru ca nu putem sa-i trimitem acasa de la Parlament pe toti cei care au avut cate o functie in fostul partid sau sa-i scoatem de la guvernare pe cei care organizau destinele studentilor comunisti.
Cu cuvintele adaptarii, azi aflam acelasi lucru despre securisti si informatori care, mai mult, au fost patrioti. Eu, cu mintea mea cea proasta, credeam ca patrioti au fost cei care au luptat in munti, care au murit in inchisori sau la Canal.
Adio note la sport. Din 2023, toti elevii vor primi calificative la educatie fizica. ... Ei cred ca masura gandita la ministerul Educatiei va ingropa sportul, care va deveni ora de pauza sau de socializare, mai ales la liceu.
Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a spus ca isi doreste eliminarea "goanei dupa note" in scoli si ca schimbarile mari in educatie vor avea loc abia de anul viitor. Declaratiile au fost facute la Colegiul Sfantul Sava din Bucuresti, unde ministrul a participat la deschiderea noului an scolar.
Se pare ca va mai trece multa apa pe Dambovita pana cand invatamantul romanesc se va adapta, cu adevarat, cerintelor epocii in care traim. ... De multe ori, programele scolare sunt excesiv de incarcate, pustanii fiind bombardati si siliti sa toceasca la tot soiul de materii.
Unul din zece parlamentari, in campanie pentru alegerile locale Aproape 11% dintre parlamentari candideaza pe liste la alegerile locale, ceea ce inseamna ca sunt deja in campanie electorala. Cei mai multi candidati sunt de la USL - 17, urmati de PDL - 16.
Iisus isi da cu pumnii in cap. - Pasti cu Ghita. ... Cu buletinul lui, presupun. ... - Deci, a dracului coincidenta, Kovesi si compania il beau pe Ontanu, nicio legatura cu alegerea lui Basescu prin fraudarea votului. ... Il arunca Gusa pe fereastra, in tepusele de la gardul iRealitatii?
Nu peste mult timp, partidele vor lua startul in competitia pentru alegerile europarlamentare ce se vor desfasura, conform deciziei comune a partidelor, la 13 mai.
Palatul Cantacuzino si Ateneul Roman din Bucuresti, Cetatea Histria si Calea Eroilor din Targu-Jiu au fost inscrise pe Lista Patrimoniului European, in cadrul unei reuniuni a ministrilor Culturii din statele Uniunii Europene, organizata la Berlin.
In plina campanie electorala partidele nu par atat de dornice sa-si promoveze candidatii de la nivel local, marea batalie pentru Parlamentul European fiind asteptata mai degraba in cea de-a doua parte a campaniei pentru scrutinul de la 25 noiembrie.
In plina campanie electorala partidele nu par atat de dornice sa-si promoveze candidatii de la nivel local, marea batalie pentru Parlamentul European fiind asteptata mai degraba in cea de-a doua parte a campaniei pentru scrutinul de la 25 noiembrie.
Curatat la sange de orice elemente pro-actuala administratie publica locala, PNL se bate acum pentru 5 posturi de consilier, ceea ce presupune un scor electoral de circa 20-22%, dupa redistribuirea voturilor.
Lista pesedistilor propusi de Biroul Permanent National al PSD sa asigure, sub conducerea lui Cristian Diaconescu, interimatul organizatiei judetene este dur contestata atat de fostul presedinte Mihai Bar, cat si de colegul sau Alexandru Retegan.
Daca, in ultima conferinta de presa, deputatul Claudiu Pop clama sus si tare ca, desi vineri se vor cunoaste numele candidatilor PSD pentru Parlamentul Romaniei, presa va afla numele acestora abia la urmatoarea conferinta de presa, se pare ca reprezentantii PSD s-au razgandit peste noapte.
Liderii organizatiilor din Regiunea de Sud-Est ale PD-L (printre care si Constanta) s-au reunit pentru a stabili primii 5 candidati pe lista pentru alegerile europarlamentare din 7 iunie. Pentru regiunea mentionata, ca urmare a tragerii la sorti, au fost desemnnati cinci membri titulari si doi supleantI.
Candidatul PDL la europarlamentare Monica Macovei si premierul italian Silvio Berlusconi, care conduce lista partidului sau in toate cele cinci regiuni electorale italiene, fac parte din lista cu cele mai proaste 12 candidaturi - "12 terrible candidates" - pentru alegerile europene din 4 - 7 Iunie pentru Parlamentul European, data publicitatii joi la Bruxelles de catre Partidul Socialistilor Europeni (PES).
Un eveniment de ultima ora din PSD consta in refuzul demn al Corinei Cretu de a candida pe lista lui Geoana, ca vicepresedinte, asa cum a stabilit, prin vot organizatia PSD Bucuresti.
Sase ministri ai guvernului Boc sunt pe lista remanierii, inclusiv doi dintre greii PDL, Radu Berceanu si Adriean Videanu. ... Lista cu remaniabili a fost completata pe parcursul zilei de ieri dupa discutii aprinse intre premier si presedintele Traian Basescu.
Dupa iminenta excludere din PSD, presedintele SENATULUI se confrunta cu o noua problema. Politicianul este dat afara din propria casa, dupa ce locuinta RA-APPS ocupata de el a fost scoasa la vanzare prin licitatie cu strigare.
Mircea Lucescu e pe lista Barcelonei: "E ca si cum ar ajunge un actor roman la Hollywood!" Lista de inlocuitori pentru Tito O bomba si mai mare explodeaza dupa eliminarea rusinoasa a Barcelonei, 0-7 cu Bayern. Mircea Lucescu e pe lista Barcelonei. ... Barcelona porneste revolutia dupa dezastrul cu Bayern.
google-analytics.com