Cautare

3711 de rezultate pentru "lista cu note la titularizare buzau" (3.51 secunde)
Fostul director al Casei de Asigurari de Sanatate Olt este pe cale sa revina la sefia acesteia. ... Recent ales consilier judetean, Tiberiu Mateescu (foto) a castigat concursul pentru ocuparea postului de director al Casei de Asigurari de Sanatate Olt organizat in perioada 18-20 martie la Bucuresti.
"Am discutat cu oamenii de la Energoconstructia Rovinari si am stabilit ca, pana la sfarsitul saptamanii, sa pichetam Prefectura Gorj, in speranta ca domnul prefect va interveni la Ministerul Economiei pentru deblocarea banilor datorati de diferite primarii si consilii judetene din tara catre Energoconstructia.
Gandul publica un interviu cu fostul presedinte Ion Iliescu pe tema dosarelor secrete ale SUA. Potrivit analizei GANDUL din cele 250.000 de mesaje secrete schimbate intre diplomatii americani 830 provin de la ambasada SUA din Bucuresti.
In mod declarativ ceea ce deranjeaza in aceste note diplomatice este "superficialitatea" lor adica faptul ca se limiteaza sa consemneze fapte de suprafata. ... Comentatorii iritati de stilul acestor note diplomatice ar fi dorit pesemne sa gaseasca in ele reflectii mai profunde.
Intr-o postare pe blog, Dan Voiculescu dezvaluie ca Vasile Caciula - Deleanu, proprietarul firmei Rovigo, administrator judiciar al Realitatea Media SA, a dat note despre el la Securitate. ... Acesta este personajul care a dat zeci de note despre mine.
E sunetul bunastarii curgand peste noi la un an de guvernare USL!
Ministrul Finantelor Publice, Ionut Popescu, a plecat astazi impreuna cu o delegatie spre Washington pentru a relua negocierile cu Fondul Monetar International (FMI).
De la inceputul anului viitor, agentii economici nu vor mai fi obligati sa intocmeasca facturi fiscale, ci pur si simplu vor investi intr-un software care, odata instalat pe calculatorul propriu, va genera documentele fiscale ce vor tine locul clasicelor facturi, cu respectarea anumitor elemente obligatorii de identificare, anunta periodicul "Afacerea", al Camerei de Comert si Industrie Bucuresti.
82/1991, agentii economici, indiferent de forma de organizare, tipul de proprietate si de reglementarile contabile aplicate, au obligatia sa intocmeasca si sa depuna situatii financiare anuale la 31 decembrie 2006, la administratiile financiare teritoriale.
Galceava politica, deprecierea leului si deficitul de cont curent, fac ca Romania sa nu mai fie vazuta ca o tara favorabila investitorilor, iar agentiile de rating sa ne coteze cu note proaste.
Aproximativ 99,8 % dintre elevi au promovat proba orala de limba si literatura romana, din cadrul examenului de bacalaureat, mai mult de jumatate dintre ei obtinand note de 9 si 10.
Ziarul Puterea il citeaza pe Sorin Ovidiu Vantu care face dezvaluiri fulminante despre relatia sa secreta cu seful statului roman: "La referendum, Basescu a venit la mine sa-l sustin".
Romania, campioana europeana la feminin Echipa feminina de gimnastica a Romaniei (Sandra Izbasa, Catalina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Raluca Haidu), pregatita de cei mai buni antrenori din istoria sportului, cu peste 300 de medalii cucerite la marile competitii, Octavian Bellu si Mariana Bitang, ajutati de Lucian Sandu, a cucerit medalia de aur la Campionatele europene de la Bruxelles, cu un total exceptional - 176,288 puncte, dupa un concurs pe care l-a dominat copios, de la primul pana la ultimul aparat.
- Cand intri in sintonie cu mintea potrivita, apar si acele fantezii de care nici nu aveai habar. ... - Imi doresc sa-mi ingheti anii si sa ma prefaci in note si clape. ... - Pentru a pacatui am nevoie de un pacatos cu patos.
In luna iubirii, Your Personal Aroma lanseaza colectia capsula Fleurs de Roumanie, din iubire pentru natura, o colectie de cinci parfumuri esenta 100% naturale din macerate romanesti cu note de varf de magnolie, narcise, lacramioare, tei sau caprifoi.
Luni, 16 octombrie, ora 19, la Libraria Humanitas Kretzulescu, va avea loc la lansarea volumului de poezii si proze Canturi orfice, de Dino Campana, aparut recent in colectia Biblioteca italiana, in traducerea Aurorei Firta-Marin, cu o prefata de Fiorenta Ceragioli.
Am gasit pe un blog (turistintaramea.blogspot.ro) un text despre calatoria unui turist cu bacul de la Chiciu. Turistul roman venea de la mare, petrecuse un sejur pe litoralul bulgaresc si descoperea cu uimire un loc fascinant:
Acum, cei peste 150 de mii de elevi care au terminat gimnaziul asteapta afisarea notelor obtinute la testari. ... Oficial, 150.602 candidati au fost inscrisi la examenul de Evaluare Nationala.
Acum citiva ani, la fiecare sedinta de Consiliu Local, reporterul Monitorului care asista la sedinta, acorda note consilierilor, in functie de activitatea lor in timpul sedintelor.
instanţă, un Parchet al găinarilor, la care erau aduşi doar peştii mici, a soliciat să se pensioneze cu cateva ore înainte de a fi revocat din funcţie de către Macovei.
google-analytics.com