Cautare

6432 de rezultate pentru "lista cu note la titularizare buzau 2010" (2.83 secunde)
Daca nu te intelegi cu Crin, vin eu sa discut cu el Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, este nemultumit de modul cum Victor Ponta a negociat posturile din judete cu PNL, facand referire la cedarea postului de presedinte al CJ Buzau in favoarea liberalilor.
Grupul Societatile Comerciale Romane (SCR), care este si actionar majoritar al societatii Chimcomplex Borzesti, controlat de un tanar om de afaceri, Stefan Vuza, si-a exprimat, la inceputul acestei saptamani, intentia ferma de a prelua contractele de privatizare a societatilor Rafo si Carom Onesti, relateaza “Ziarul de Bacau“.
Producatorii din judete precum Buzau, Vrancea si Bacau s-au grabit sa scumpeasca painea cu circa 50%, desi presedintele Rompan, Aurel Popescu, declara recent ca nu exista motive ca pretul painii sa creasca pana la toamna.
In urmatoarele doua luni vor fi finalizate lucrarile la eurogarile din Ploiesti Sud, Bacau, Buzau, Sighisoara, Drobeta si Oradea, a declarat directorul CFR, Constantin Manea, citat de NewsIn si preluat de un post de televiziune.
Pensiunile turistice rurale din intreaga tara, membre ale Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural - ANTREC Romania, isi vor deschide portile pentru vizitatori in perioada 14-20 aprilie, cu ocazia Saptamanii Europene a Turismului Rural.
In pietele din Romania vor fi scoase la vanzare legume dintre cele mai bizare. Printre ele se numara castravetele grenada, pepenele cu aroma de coniac sau rosia cu puf. Toate aceste legume sunt studiate si cultivate acum intr-o sera experimentala de la Buzau.
Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a vorbit despre programul autostrazilor pana in 2020, a explicat cum spera sa fie finantate autostrazile Bucuresti-Alexandria, Targu Mures-Iasi, Sibiu-Brasov-Bacau, Buzau-Braila-Galati sau podul peste Dunare de la Braila.
Iulian Bunila) Se fac noi pasi catre realizarea unui drum de mare viteza care sa lege Muntenia de Moldova, prin desemnarea proiectantului celor doua tronsoane dintre Ploiesti - Buzau si Buzau - Focsani.
Echipa feminina de handbal SCM Craiova a aflat programul meciurilor de la turneul de baraj pentru Liga Nationala, care se va desfasura in perioada 22-26 mai, pe teren neutru, la Buzau, cu participarea a cinci formatii.
Handbalistele craiovene au invins ieri, la o diferenta de 12 goluri, formatia de Divizia A Muresul Targu Mures, in prima partida din cadrul turneului de baraj de la Buzau Echipa feminina de handbal SCM Craiova a obtinut o victorie facila ieri in meciul de debut din cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, gazduit de orasul Buzau.
Compact, in concert la Buzau la 40 de ani de la infiintare (Autor: Cristian IONESCU) Anul acesta trupa Compact implineste 40 de ani de la infiintare.
Vezi care sunt regiunile afectate Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare COD GALBEN de ploi si descarcari electrice valabila pentru judetele Arges, Dambovita, Prahova si Buzau. ... in zona de munte a judetelor Arges, Dambovita, Prahova si Buzau. ... dimineata, 17...18 grade si la amiaza, 29...30.
Anul trecut, in data de 5 iunie 2013, la Buzau, Carrefour a lansat, in colaborare cu Primaria Municipiului Buzau si Green Group, proiectul pilot de colectare inteligentă
Recent, PROFI a inaugurat inca cinci magazine la Timisoara, Buzau, Voluntari, Sebes si Baltatesti, iar saptamana viitoare va deschide magazinul cu numarul 500. ... Printre surprize se numara prezenta impresionanta a Robotului Nox, colosul high-tech din otel care dialogheaza cu vizitatorii, sosit acum pentru prima data in Romania.
11 judete din centrul si estul tarii sunt, de miercuri dupa-amiaza pana joi dimineata, sub avertizare Cod portocaliu de ninsori, ploi si vant, iar Bucurestiul si 29 de judete au fost avertizate cu Cod galben.
O avertizare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), va fi in vigoare de luni seara, pentru zona de munte a judetelor Brasov, Covasna, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita si Arges.
Este alerta medicala in judetul Buzau, unde au fost inregistrate primele cazuri de gripa, la doar la doua saptamani de cand s-a renuntat la masca de protectie. Este vorba despre virusul gripal de tip A, care se transmite foarte repede la copii, avertizeaza medicii.
Un sofer de 23 de ani din Bucuresti a fost blocat duminica dupa-amiaza de mai multe echipaje ale Politiei rutiere Buzau pe raza localitatii Maracineni dupa ce a fost prins conducand cu 230 de kilometri la ora.
Nici una dintre firmele acestora nu are legatura cu industria aeronautica. Pe lista mai figureaza fratii timisoreni Marius si Emil Cristescu, un cetatean libanez si o firma al carei patron a fost implicat alaturi de ex-ministrul Sebastian Vladescu în afacerile cu arme, pe relatia Africa.
Nici una dintre firmele acestora nu are legatura cu industria aeronautica. Pe lista mai figureaza fratii timisoreni Marius si Emil Cristescu, un cetatean libanez si o firma al carei patron a fost implicat alaturi de ex-ministrul Sebastian Vladescu în afacerile cu arme, pe relatia Africa.
google-analytics.com