Cautare

3658 de rezultate pentru "lista admisilor la ipj braila" (3.03 secunde)
Din totalul persoanelor aflate in arestul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj, 18 si-au exprimat ieri dorinta de a vota pentru alegerile europarlamentare.
Elena Basescu (foto) nu a purtat o uniforma militara completa, prin urmare nu a incalcat nici un regulament militar la mitingul electoral de la Cluj, a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului Apararii Nationale, Constantin Spanu.
In urma cu o saptamana, cotidianul "Replica" de Constanta anunta ca Gheorghe Moldoveanu, poreclit "Fiola", urmeaza sa fie schimbat de la sefia Politiei Comunitare din Mangalia. ... Cornel Dargomir a fost adjunct al sefului Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, in perioada cand la carma IPJ se afla Traian Jipa.
Noul sef al Politiei Romane, Liviu Popa, a declarat ieri, dupa numirea sa in functie, ca in perioada urmatoare va face o evaluare la nivelul IGPR, dupa care isi va prezenta prioritatile ministrului administratiei si internelor, Traian Igas.
Un fost agent al Sectiei 3 Politie Craiova a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare, politistul fiind gasit vinovat pentru comiterea infractiunilor de luare de mita si inselaciune Povestea in acest caz a inceput in februarie 2010, cand trei soferi au sesizat Serviciul Judetean Dolj al Directiei Generale Anticoruptie (DGA) despre faptul ca un agent de la Sectia 3, mai exact agentul-sef Cosmin Mihai Mitru, i-a oprit in trafic in zona unor complexuri comerciale si le-a cerut spaga ca sa nu ii amendeze.
Ancheta la Prefectura Mehedinti, dupa ce in ieri-dimineata o stampila de vot inscriptionata "Votat 27" ... La nivelul prefecturii s-a instituit o comisie formata din angajati ai institutiei, iar politia a deschis o ancheta.
Averea lui Vartolomeu Bartos se compune dintr-o casa de 102 mp, cumparata in 1992 si care are o valoare de impozitare de 430 milioane de lei, o casa de vacanta de 30 mp la Orasul Nou si un teren agricol de 25 ari cumparat in 1993.
Doi tineri salajeni sunt cercetati in stare de libertate, de catre politistii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog al IPJ Salaj, pentru punerea in circulatie a unor bancnote falsificate, infractiune care se pedepseste cu inchisoare cuprinsa intre 3 si 12 ani.
Desi tara noastra a fost considerata pregatita pentru aderare la Uniunea Europeana (UE) pe 1 ianuarie 2007, atat craiovenii, cat si oficialitatile si reprezentantii principalelor institutii sustin ca Romania mai are multe probleme de rezolvat.
In colaborare cu IPJ Hunedoara, am stabilit un prejudiciu de 2,4 miliarde de lei vechi. Am avut numeroase colaborari si cu IPJ Bihor, impreuna cu care am depistat multe societati care nu si-au inregistrat veniturile.
Procurorii gorjeni au indentificat inca 15 persoane care au obtinut ilegat credite de la sucursala BRD Targu Jiu, prejudiciul total ridicandu-se pana in prezent la 500.000 de lei. ... Prejudiciul este estimat la suma de 500.000 de lei.
Secretarul de stat Gigel Stirbu a iesit din vizorul politistilor slatineni în cazul accidentului de la Curtisoara, petrecut în luna iunie si în care a fost implicat autoturismul demnitarului.
Odata cu aparitia caselor de schimb valutar ale SC ALLROM 2003 in Craiova, in anul 2005, au inceput sa curga si reclamatiile la Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Dolj si la Politie.
Echipa de fotbal a Inspectoratului Judetean de Politie Dolj a participat recent la un turneu international la Vidin (Bulgaria), reusind sa-si adjudece trofeul.
Un barbat arestat preventiv, care fusese adus la Curtea de Apel Bucuresti, a fugit de sub escorta, luni dimineata, si este cautat de Politie. ... Barbatul se afla in custodia politistilor de la Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Ialomita.
Potrivit reprezentantilor IPJ Arges, cei care l-au gasit pe fiul lui Razvan Theodorescu au fost oamenii care se ocupau de ingrijirea locuintei. ... Barbatul ar fi vorbit duminica la telefon cu un prieten caruia i-a spus ca are febra, dar ca nu are in intentie sa se duca la spital.
Ministrul de Interne Lucian Bode anunta demiterea sefului Serviciului rutier din cadrul IPJ Giurgiu si cercetarea disciplinara a unui ofiter si 5 agenti in urma unei farse.
Este ancheta interna in Politie, dupa ce Europol a publicat o inregistrare audio din care reiese ca un adjunct de la IPJ Caras-Severin hartuieste mai multi politisti.
Fostul sef al IPJ Cluj, retinut de procurorii DNA. Ar fi facut mai multe delegari fictive in functii din cadrul inspectoratului
Politistii Biroului de Investigatii Criminale de la Politia municipiului Drobeta Turnu Severin au identificat doi barbati care transportau cu cate o autoutilitara paine si alte produse de patiserie, pentru care nu aveau nici un act de provenienta.
google-analytics.com