Cautare

3657 de rezultate pentru "lista admisilor la ipj braila" (3.44 secunde)
Orice congres este un conflict pentru putere purtat la vedere. ... "Sa vii cu lista in PD-L mi se pare o bolsevizare a partidului. ... lista este un pas teribil inapoi in modul de functionare democratica a PD-L. ... Aia nu e lista de oameni politici alesi.
Primaria Targu Jiu, alaturi de alte doua primarii din Gorj, se afla pe lista localitatilor pentru care PSD ar fi cerut bani reprezentantilor puterii, ca sa iasa din sala la votul pentru Legea pensiilor.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a publicat zilele acestea ceea ce Razvan Orasanu, presedintele institutiei, a denumit-o a fi "lista rusinii". ... Presedintele AVAS considera aceasta adevarata expunere la stalpul infamiei drept un ultimatum, in urma caruia se incearca recuperarea a circa 1500 miliarde lei vechi.
PERICOL PUBLIC in caz de cutremur la 190 de cladiri din Bucuresti.
Health Forum - Finantarea sistemului de sanatate in 2014 - Guvernul promite medicamente noi pe lista de compensate "Performantele sistemului sanitar romanesc au scazut pana la un nivel ingrijorator, care pune in primejdie nu numai sanatatea generatiei actuale, dar si perspectivele de imbunatatire a capacitatii sistemului sanitar de a asigura o sanatate adecvata generatiilor viitoare.
Conducerea UDMR Covasna il acuza de abuz in serviciu pe adjunctul sefului IPJ Covasna, comisarul-sef Nichita Teodor, care l-a intrerupt pe senatorul Uniunii Puskas Balint in timpul discursului sustinut in fata panoului cu denumirea “Tinutul Secuiesc“ amplasat marti la granita dintre judetele Covasna si Brasov.
Cu aceasta ocazie, chestorul Jipa a raspuns acuzatiilor grave la adresa sa si a politistilor constanteni, aduse pe un post de televiziune national, in data de 2 februarie a.c., la o ora de maxima audienta.
"Imputernicirea comisarului sef Sorin Oprea, pentru a indeplini atributiile de sef al IPJ Constanta, este valabila pe o perioada deteminata, mai exact pana la organizarea concursului" a declarat pentru Replica, Vasile Blaga, ministrul Administratiei si Internelor.
Ca urmare a articolului "Mascatii DIAS, porcari la ferma baronului Stanca” din data de 2 aprilie a.c., Inspectoratul de Politie Judetean Constanta s-a autosesizat si a inceput verificarile situatiei prezentate de cotidianul nostru.
Prefectul Cristian Roman a recunoscut ieri ca a purtat discutii pe aceasta tema cu chestorul Nicolae Berechet, secretar de stat in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, insa nu s-a ajuns la un rezultat concret.
Asa cum a anuntat cotidianul "Replica” intr-un numar anterior, conducerea IPJ Constanta si-a propus sa demareze controale la nivelul anumitor unitati de politie din judet, controale care vizeaza activitatea sefilor acestora, respectiv "operarea” anumitor schimbari in cazul in care vor fi descoperite nereguli.
Alesii locali i-au invitat luni pe craioveni la sediul Primariei Craiova sa discute despre modul in care au fost cheltuiti banii publici, in 2005. Desi tot staff-ul municipalitatii s-a prezentat la intalnire, cei care nu s-au prezentat au fost tocmai cetatenii orasului.
Pe de alta parte, Mazare si Constantinescu s-au lansat intr-un atac dur la adresa Inspectoratului Judetean de Politie, caruia i-a reprosat faptul ca, pentru un an si jumatate, i-a cercetat penal, dupa ce s-au autosesizat in chestiunea terenurilor din zona complexului Flora.
"Desi sunt bine organizati, cei de la Ecarisaj au calcat pe bec si au facut o prostie. ... Cei de la primarie ne-au spus ca il vor trimite prin posta. Asa ca va ajunge la noi probabil saptamana urmatoare", a subliniat Nicolae.
Liberalii sustin ca, prin intermediul fluturasilor, alegatorii sunt invitati sa participe la o tombola la care pot castiga ca premii excursii in Spania. ... Presedintele Biroului Electoral Municipal (BEM), judecatorul Robert Florea, ne-a declarat ca sesizarea a fost trimisa la Politie intrucat nu este de competenta biroului.
Consilierul local Florin Paslaru s-a bucurat la ideea ca saptamana trecuta Politia Comunitara si Inspectoratul Judetean de Politie au incheiat un protocol de colaborare care, pe langa rezolvarea altor probleme de natura sociala, prevede fluidizarea traficului si sanctionarea soferilor indisciplinati.
In principiu, este vorba despre rivalitatea dintre primarul PSD Ioan Suciu (foto) si "aliatul" PDL Tudorel Gurgu, contracandidatul sau de la alegerile de anul trecut.
Inspectoratul de Politie al Judetului Constanta a scos la concurs 30 de posturi de agenti de politie pentru structurile de ordine si siguranta publica din 12 localitati.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Desi a trecut ceva timp de la disparitia Directiei (oficial, de pe 1 mai, neoficial se stia de anul trecut), lucrurile nu sunt deloc clare, iar politistii si sefii lor s-au angrenat intr-o batalie deloc spectaculoasa cu cereri, dosare de incadrare, concursuri, plimbari la Bucuresti, toate parte a unui circuit birocratic de-a dreptul ametitor.
google-analytics.com