Cautare

3658 de rezultate pentru "lista admisilor la ipj braila" (3.00 secunde)
In aceste conditii majoritatea proprietarilor prefera sa-si lase barcile intr-un spatiu special amenajat din Braila, decit in porturile din Galati.
Prin aceste angajari masive de straini Vrancea s-ar putea sa-i ia Galatiului locul 1 detinut la categoria cele mai multe permise de munca eliberate pana acum.
De la tractoare, la terminal de vinuri. ... Firma din Codlea administreaza deja o sectie de montaj a tractoarelor "Hoyo" la Rasnov , de unde anul trecut au fost livrate primele unitati asamblate pentru piata romaneasca.
Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a vorbit despre programul autostrazilor pana in 2020, a explicat cum spera sa fie finantate autostrazile Bucuresti-Alexandria, Targu Mures-Iasi, Sibiu-Brasov-Bacau, Buzau-Braila-Galati sau podul peste Dunare de la Braila.
Doi dintre cei mai apreciati antrenori ai momentului, care au la activ multe reusite pe plan national, cat si international, si-au asociat imaginea cu noua colectie de vara 2016 a brandului romanesc Braiconf.
Un autocar cu numere de Turcia s-a rasturnat la Braila. Autocarul avea la bord 36 de pasageri. ... UPDATE 10:15 Autorcarul implicat in accident efectua cursa Istanbul - Bucuresti - Chisinau, la bordul lui aflandu-se cetateni moldoveni si ucraineni.
Peste 18 milioane de alegatori sunt asteptati duminica la urne pentru a alege consiliile locale, consiliile judetene, primarii si presedintii consiliilor judetene. Alegerile locale din 10 iunie vor incepe la ora 7.00 si si vor incheia la ora 21.00.
Potrivit reprezentantilor IPJ Dolj, politistii din Segarcea au finalizat vineri cercetarile intr-un dosar penal privind pe Dorin Borcan, primar al comunei Dranic pana in 2008, Verona Biru, contabila la primarie, si Georgeta Borcan, referent agricol.
Astfel, 195 de agenti si 62 de ofiteri au fost avansati la termen, iar 10 agenti si 7 ofiteri inainte de termen.
Acesta ar fi urmat, spuneau la acea vreme "gurile rele" de prin Politie, sa il inlocuiasca pe comisarul Dorin Colidiuc, caruia i-ar fi fost "rezervata" functia de adjunct la Politia Transporturi.
La numai o zi dupa ce colegii lui Grigore Pesterau, seful Biroului Economic din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, au repus pe tapet intentia acestuia de a deveni adjunct al sefului IPJ Constanta, iata ca Bucurestiul a tinut sa ofere o "bomba" care spulbera visul comisarului sef.
Asta pentru ca, unul dintre avocatii apararii, Catalin Filisan, a depus la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, motivarea legalizata a Curtii de Apel Constanta, prin care instanta a decis ca Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta este necompetent pentru intrumentarea acestui dosar, sarcina revenind DNA-ului.
La sediul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost depusa o cerere prin care se solicita repunerea in functii a celor 11 rutieristi si 3 civili, care au fost anchetati pentru savarsirea unor fapte de coruptie.
Comisarul-sef Jane Preda, vesnicul adjunct de la comanda Politiei Municipiului Craiova, este la un pas de numirea in functia de sef al politiei municipale.
La nivelul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Gorj functioneaza de miercuri, 21 octombrie, un dispecerat pentru preluarea apelurilor de urgenta.
Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Dolj vinde prin licitatie publica cu strigare un... ... A fost primita in dar de IPJ Dolj de la Centrul Chinologic din Sibiu al Politiei Romane.
Fostul sef al IPJ Dolj, Gheorghe Bica, ar putea intra in schema de conducere, fiind un apropiat al presedintelui Dinel Staicu.
Decizia vine in urma scandalului privind asasinatul de la Piatra Neamt, precum si a declaratiilor facute in ultima perioada de Fatuloiu.
"Am facut pana acum verificari la Neamt, Arad si Bistrita", a spus ministrul de Interne.
Seful Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Valcea, Ion Stoica, a fost numit ieri in functia de secretar general al Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), in locul chestorului de politie Irina Alexe, informeaza Mediafax.ro.
google-analytics.com