Cautare

3657 de rezultate pentru "lista admisilor la ipj braila" (2.75 secunde)
Este clar ca autoritatile din Galati si Braila nu se vor intelege niciodata pe acest subiect, indiferent ca este campanie electorala sau nu.
E vorba de peste 90.000 de lei, care se acorda insa doar pana la 1 aprilie. ... Bica, deja la pensie Primul pe lista pensionarilor din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj este comisarul-sef Gheorghe Bica.
Dupa cum am mai semnalat in numere anterioare ale Cotidianului "Replica de Constanta”, mafia si-a intins tentaculele larg peste urbea noastra, facand ca mirosul banilor sa ajunga pana la nasul fin al celor care ar trebui sa ne asigure linistea.
Octavian Stireanu) Distributia candidaturilor USL la locale cuprinde o premiera:
LISTA CANDIDATILOR USL pentru alegerile locale: ... Liderii PSD, PNL si PC trebuie sa decida pana joi lista celor care vor intra in competitia electorala impotriva celor de la PDL.
Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Dolj a anuntat ca duminica, in jurul orei 17.00, politistii au fost sesizati ca in comuna Scaesti - sat Valea lui Patru, in apropierea sectiei de votare, au oprit trei autoturisme ai caror pasageri erau suspectati de turism electoral.
Lista posibililor candidati Partidele lucreaza in aceasta perioada la listele de candidati pentru europarlamentare, care vor avea loc in 25 mai, actualii eurodeputati vizand noi mandate, insa in competitie ar urma sa intre si nume noi, fiind vehiculate posibile candidaturi ale lui Geoana sau Baconschi, dar si Mircea Diaconu.
Imediat dupa premiera de gala de vinerea aceasta, de la CinemaPRO, echipa filmului Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie va pleca intr-un turneu in orasele Iasi, Bacau si Braila.
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac:
Desi Society Club are sediul in Busteni, ancheta in acest caz a fost inceputa si finalizata la Satu Mare, unde au fost depuse primele plingeri.
Nu au drept de vot debilii sau alienatii mintal, pusi sub interdictie, si nici persoanele condamnate la pierderea drepturilor electorale, prin hotarare judecatoreasca definitiva. ... Fiecare alegator are dreptul la un singur vot pentru alegerea Camerei Deputatilor si la un singur vot pentru alegerea Senatului.
Sistemul actual de obtinere a mandatelor de parlamentari (identic pentru consilieri comunali, orasenesti si judeteni) se bazeaza pe considerarea judetului si a municipiului Bucuresti ca o singura circumscriptie si pe votul pe lista de partid.
Conducerea filialei Braila a Aliantei PNL-PD a anuntat ieri „suspendarea“ sprijinului politic pentru primarul municipiului, Constantin Sever Cibu (PNL), pe motiv ca acesta ar fi incalcat grav si in mod repetat protocolul de functionare a Aliantei.
„Comitetul Executiv al PNL a numit, la Braila, un Birou Permanent Judetean interimar, care va verifica baza de date a filialei si se va ocupa de organizarea alegerilor in organizatia municipala“, a declarat ieri secretarul general al PNL, Dan Motreanu.
Bineinteles ca cel mai arzator punct al problemei este cel referitor la stringerea foloaselor din celebrul cartier. Una peste alta, primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca a fost la Iasi pentru a le cere celor de acolo sfaturi in vederea realizarii unei zone metropolitane Galati-Braila.
Unde se duc marile batalii politice Atmosfera campaniei electorala s-a dezmortit doar in cateva zone din tara, unde candidatii Puterii si Opozitiei sunt cotati la diferente foarte mici de procente.
Consiliul Concurentei obliga societatea Laminorul Braila sa returneze imprumutul de 95 de miliarde de lei acordat de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), impreuna cu dobanzile aferente, pentru ca finantarea incalca legislatia referitoare la ajutorul de stat.
Termenul limita pentru depunerea ofertelor de cumparare a pachetului majoritar de actiuni de la societatea Laminorul Braila a expirat fara a exista un investitor dispus sa preia firma.
Sistemele de termoficare prin cogenerare, la moda in Franta, prind si la romani. Acest sistem, prin care se produce in acelasi timp energie termica si electrica, conduce la cheltuieli mai mici de incalzire si nu numai.
Ieri, la sediul Prefecturii, a avut loc un seminar referitor la "Oportunitatea infiintarii unei piete de gros pentru legume si fructe in zona Galati-Braila".
google-analytics.com