Cautare

3658 de rezultate pentru "lista admisilor la ipj braila" (3.34 secunde)
Dosarul in care fostul sef al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj, comisarul-sef Constantin Nicolescu, cere Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) sa-l repuna in functie a ajuns la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Mai multi politisti de la posturile de politie din Dolj si-au cumparat ori si-au adus de acasa calculatoare, faxuri si imprimante pentru a-si face munca mai usoara.Daca la nivelul IPJ Dolj si la cel al politiilor orasenesti si municipale, dotarea cu calculatoare este aproape realizata, nu acelasi lucru se poate spune si despre posturile de politie, unde mai multi oameni ai legii au pus mâna de la mâna si au cumparat computere.
In acest moment a fost retinut la IPJ Vrancea. ... Agresorul a fugit de la locul faptei. ... Pasajele biblice se refereau la razbunare si la pacate.
In schimb presedintele conservatorilor, Eugen Durbaca, il va numi pe viitorul prefect de Braila. Partidul Conservator a renuntat la ideea de a primi functia de prefect al judetului Galati.
la Consiliul Local Constanta, Partidul Social Democrat va avea 19 consilieri (ultimele rezultate partiale creditandu-l cu 50,6%), Partidul Democrat Liberal 5 sau 6 (cu 17,03%), in timp ce Partidul National Liberal va fi reprezentat de 3 sau 4 consilieri (la un scor de 10,73%%);
Incepem cu lista respinsilor: 1.Mihai Seitan, desemnat pentru a ocupa postul de la Ministerul Muncii, a primit miercuri aviz negativ in Comisiile reunite din Parlament, cu 28 voturi impotriva, 18 voturi pentru si o abtinere.
Membrii si sustinatorii Partidului Liberal Democrat din Galati au participat ieri la actiunea de strada pro-Basescu ce a avut loc la Braila. ... La aceasta actiune participa toate organizatiile liberal-democrate din Regiunea de Sud-Est.
Deputatul PC Bogdan Ciuca isi face birou parlamentar si la Braila.
Mai nou, conducerea CJ a luat in ris calitatea lucrarilor din noul cartier, cel dintre Galati si Braila.
Dupa ce, in ultimele zile, s-a discutat foarte mult pe problema dezvoltarii zonei dintre Galati si Braila, purtatorul de cuvant al Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Liberal, Doru Resmerita, a analizat situatia si a gasit si o modalitate de aplanare a conflictului.
Desi, de cateva luni bune, se tot discuta, problema zonei metropolitane Galati-Braila pare sa nu aiba rezolvare. ... "La capitolul zona metropolitana, pozitia colegului din Braila este ca ei vor numai zona Braila.
Presedintele Consiliului Judetului Braila, Gheorghe Bunea Stancu spunea in urma cu aproximativ trei saptamani, cand candida pentru un nou mandat la sefia CJ, ca nu stie cum se vor derula "ostilitatile" in ceea ce priveste problema cartierului Cantemir, in conditiile in care si colegul sau de partid, Dumitru Nicolae, va castiga un nou mandat la Primaria Galati.
Este clar ca autoritatile din Galati si Braila nu se vor intelege niciodata pe acest subiect, indiferent ca este campanie electorala sau nu.
Astfel, daca pana in data de 27 martie a.c., in cadrul Serviciului de Resurse Umane din cadrul IGP nu era inregistrat decat dosarul comisarului sef Victor Popescu, seful Centrului Zonal de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Constanta, in data de 28 martie a.c., alti trei ofiteri din cadrul Politiei constantene au decis sa candideze la functia de inspector sef pentru IPJ Constanta.
Concursul pentru sefia IPJ Constanta da mari batai de cap celor care si-au imaginat ca totul va fi rapid si "pe bune”.
Trei sefi de diferite servicii din cadrul IPJ Salaj s-au prezentat, in cursul saptamanii trecute, la concursul pentru ocuparea postului de prim adjunct al sefului IPJ, post care, reamintim, a devenit vacant in urma pensionarii comisarului sef Matei Ardelelean.
Prima "mutare" pentru inlocuirea comisarului-sef Gheorghe Bica de la comanda politistilor doljeni s-a produs la sfarsitul saptamanii trecute, cand seful Politiei Municipiului Craiova si-a depus demisia.
Daca pana acum isi dorea sa ajunga la comanda Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Mehedinti, demiterea comisarului-sef Constantin Nicolescu din fruntea IPJ Dolj il determina sa se gandeasca serios la concursul pentru postul de inspector-sef.
Gasca lui Igas" vrea sa puna stapanire si pe Politia Timis Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas a aprobat propunerea Corpului de control care a propus cercetarea prealabila a 23 de lucratori de la IPJ Timis si va profita de acesta opertunitate pentru a numi inca un aradean fidel si portocaliu la comanda politiei timisene.
Dinel Staicu reuseste sa-l ia pe Gheorghe Bica in conducerea SIF Oltenia, cu ajutorul colegilor din CA, care au votat in unanimitate pentru cooptarea ca administrator a fostului sef al IPJ Dolj. ... Aceiasi colegi din CA incaseaza amenzi, dar il mentin pe Dinel la sefia SIF Oltenia.
google-analytics.com