Cautare

12 de rezultate pentru "limfom" (4.50 secunde)
In septembrie - Luna Internationala de Lupta Impotriva Limfomului - Asociatia Bolnavilor cu Limfoame desfasoara a treia editie a campaniei "Info Limfom", ce isi propune sa creasca gradul de informare al publicului despre aceasta forma de cancer care ucide in fiecare an mai multi oameni decat calamitatile naturale.
Pacientii cu limfom - o forma de cancer care afecteaza sistemul limfatic - pot afla mai multe informatii despre aceasta afectiune din primul dictionar destinat lor, acum si in varianta online. ... Dictionarul de limfom va putea fi consultat pe cele doua site-uri pana la sfarsitul lunii septembrie.
In data de 25 septembrie, la Institutul Clinic Fundeni, a avut loc a doua serie de ateliere creative, destinate bolnavilor cu limfom. Pe parcursul evenimentului, pacientii cu limfom au realizat sub indrumarea lectorilor de la Fundatia Calea Victoriei, obiecte pictate, care pot fi ulterior donate.
Acestea sunt concluziile conferintei de presa Cancere pe care le-am invins, care a avut loc la initiativa Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) cu sprijinul Janssen Romania si care s-a desfasurat cu participarea pacientilor din cadrul Asociatiei Romane Impotriva Leucemiei si Asociatiei Pacientilor cu Limfom, care au impartasit cu cei prezenti experienta care a dus la supravietuirea lor in fata cancerelor hematologice.
Exista doua tipuri de limfom: limfom non-Hodgkin si limfom Hodgkin, afectiuni ce se diferentieaza prin anumite particularitati. ... Informatii precise si pretioase pentru pacienti, dar si pentru cei interesati de aceste afectiuni sunt cuprinse in Dictionarul de Limfom, realizata sub auspiciile prof.
Doar aproximativ 1 din 5 sunt limfom Hodgkin. ... Este numit acum limfom Hodgkin. Boala Hodgkin este intalnita la toate rasele si survine mai frecvent la adultii tineri.
Simptomele pot fi cauzate si de consumul de medicamente, diverse infectii (inclusiv infectii parazitare ale intestinelor), deficit de fier, boli hepatice, boli renale, disfunctie tiroidiana dar si anumite tipuri de cancer (limfom).
- Prezenta altor cancere tip leucemie, limfom. Diagnosticul cancerului de piele Daca o portiune anormala de piele evoca posibilitatea existentei unui cancer cutanat, atunci exista anumite examene medicale si teste care pot fi utilizate in scopul de a diagnosticarii.
Iubitul ei suferea de limfom Hodgkin si avea nevoie de transplant de maduva. Asteptau un raspuns de la o clinica din Germania, care nu mai venea...Nu s-au gasit donatori si medicii nu ii mai dadeau mult timp de trait baiatului.
"Febra este un simptom care apare destul de rar si de obicei inseamna suprainfectie asociata pentru orice tip de cancer", mai spune medicul oncolog.In cazul bolnavilor de cancer, febra apare in special dupa ce boala s-a raspandit in organism, insa poate fi si un semn timpuriu de leucemie sau limfom.
Limfomul anaplazic cu celule mari este o forma rara de limfom T, care reprezinta aproximativ 1%-2% din totalul cazurilor de limfoame non-hodgkin.
Leucemie Alte boli de sange (limfom, mielom, limfosarcom, limfadenopatia angioimunoblastica, histiocitoza X) Cancere (metastaze) Viroze (herpes , virusul citomegalic, varicela, mononucleoza infectioasa, hepatita A sau B, SIDA, Ebstein- Barr) Boli reumatismale, lupus eritematos sistemic, sarcoidoza Boli de stocare a unor substante, inclusiv in ganglioni Toxoplasmoza Infectii generalizate (tuberculoza, ricketsii, sifilis, febra tifoida, tularemie, bruceloza, listerioza, micoplasme, ciuperci, etc) Iradierea Boli limfatice Reactii la medicamente (fenitoina, fenilbutazona, alopurinol, izoniazida, atenolol, captopril, penicilina, saruri de aur, cefalosporine, chinidina, etc) Silicoza Berilioza
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
google-analytics.com