Cautare

125 de rezultate pentru "life" (2.58 secunde)
Comisia Europeana a dat startul campaniei de selectie a propunerilor de proiecte LIFE+ pentru anul 2008, prilej cu care au fost publicate ghidurile revizuite si formularele de aplicare pentru completarea propunerilor de proiecte pentru sesiunea 2008, se arata intr-un comunicat al Ministerului Mediului si Dezvoltarii Durabile (MMDD).
Agentia de presa Reuters a lansat un nou birou, la inceputul acestei saptamani, in lumea virtuala "Second Life". ... De maine, Reuters planuieste sa publice stiri in format video sau text, cu fotografii, preluate din lumea reala, pentru o mai buna informare a membrilor "Second Life".
De joi, 13 ianuarie, Albertina Ionescu revine pe micul ecran cu o rubrica Life & Style, difuzata in cadrul Telejurnalului matinal de la TVR 1. ... Intre temele care isi vor face loc in jurnalul de Life & Style va fi, desigur, moda, dar si designul interior, arta, publicatiile de specialitate etc.
Metropolitan Life a anuntat astazi, la Galateca din Capitala, lansarea Wise Plan, o solutie completa de asigurare cu componenta de investitii care ofera romanilor protectia flexibila si personalizata stilului lor de viata si oportunitatea de a economisi si investi pentru viitor.
Second Life, site-ul cu ajutorul caruia sute de mii de oameni traiesc a doua viata, plina de fantezie, a fost afectat de o bresa de securitate, expunand datele personale reale ale utilizatorilor.
Printre acestea se remarca companiile de asigurari AVIVA, AIG Life si Allianz Tiriac Asigurari.
Astfel, divizia de asigurari de viata, AIG Life Romania, si cea de pensii private obligatorii, AIG Fond de Pensii, s-ar putea tranforma in American Life Insurance Company (ALICO), compania care detine cele doua subsidiare din Romania.
Pe 24 martie, in cinematografele din Romania, va avea loc premiera filmului Life:
Simona Chitac Media si revista Casino Life & Business Magazine, prima revista a industriei de gambling din Romania, au initiat un nou si foarte original proiect de ajutorare a copiilor ce sufera de autism sau sindrom ADHD.
Gala a fost realizata cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe, sprijinul constand in identificarea personalitatilor din toate domeniile pentru premiere si Tvr, a Fundatiei Eastern Orthodox Heritage si a Fundatiei Bread of Life, Merchents Bank California, Romanian International Bank si Sky Net Travel.
Cezar Ouatu, care a reprezentat Romania in finala concursului, cu piesa "It‘s My Life", s-a clasat pe locul al 13-lea.
Dupa filmarea a doua sezoane din seria televizata Eastern Wisdom and Modern Life (ÈŠntelepciunea estica si viata moderna), a calatorit in Japonia de mai multe ori. ... The Mystery of Life - 1979 Om: ... The Newly Discovered Scripts - 2006 Eastern Wisdom, Modern Life:
88, sector 1 din Bucuresti, Conferinta de presa European DecentWork - Decent Life Speakers Tour 2015 si Evenimentul Public Munca decenta:
LIFE.R0: ... life.ro)
"Era un film, "Dirty Dancing" pe coloana sonora a caruia era o piesa, "Time of my life". Cam asta face Basescu acum, isi traieste si el viata, exact cum vrea si spunand orice ii trece prin cap cu un unic scop:
El a dat drept exemplu in acest sens intrumentul lansat recent de OCDE la Paris, "A Better Life Index", instrument ce masoara caliatea vietii pe baza a 11 indicatori si a propus realizarea unui instrument similar pentru protectia copilului si a facut un apel la specialistii interni si internationali pentru a furniza expertiza in realizarea acestui set de indicatori.
SC AL & LIFE SRL Satu Nou de Sus, jud. ... Agentii economici responsabili de punerea pe piata a produselor de mai sus (cu exceptia SC AL & LIFE SRL Satu Nou de Sus, care nu mai fabrica din ianuarie) au fost sanctionati.
Narcis Iustin Ianau cu melodia "Seven", Elena Carstea Muttart - "Spinning", Ovidiu Anton - "Run away with me", Cristian Prajescu - "The best thing in life is to love", Al Mike feat.
Inspirat de nuvela Story of Your Life, semnata de Ted Chiang, filmul este regizat de cunoscutul regizor canadian Denis Villeneuve si a fost nominalizat la Festivalul de Film de la Venetia pentru Leul de Aur.
noi3.life: ... noi3.life)
google-analytics.com