Cautare

1829 de rezultate pentru "lider" (2.58 secunde)
Alegerile organizate in filiala ieseana a PD l-au adus in fruntea organizatiei pe fostul lider local liberal Dan Carlan.
“Eu nu ma fac lider, eu sunt lider!“. La un alt post de televiziune, Adrian Nastase a avut sa-i reproseze mai multe lucruri lui Iliescu.
Dar chiar daca voi fi un fost lider al PSD, voi veghea ca relatia sa fie echidistanta, sa ii incurajam pe cei din guvern si mai ales sa tratam in mod respectuos opozitia, indiferent care va fi.
Acum este de dreapta printr-un singur fapt, care tine mai degraba de brand, are un lider hotarat - vorbim de Traian Basescu, care este liderul simbolic al partidului -, care are un comportament atitudinal de dreapta, prin metode, prin discurs, prin modul autoritar prin care se exprima in spatiul public.
Ca, in aceste conditii, ar exista o cabala impotriva unui lider iesit din primul cerc al puterii (cum e Miron Mitrea) e, de asemenea, imaginabil. Puterea unui lider sta insa tocmai in capacitatea de a actiona in lipsa resurselor.
Altfel spus, Traian Basescu are nevoie sa fie suspendat pentru a primi dezlegare morala de a se reinventa politic, aruncindu-se in lupta contra USL din postura de lider de partid la alegerile din toamna. ... El se vedea deja lider planetar.
Actualul lider en-titre a transat definitiv problema anuntand, ieri, ca functia de presedinte de onoare nu mai poate fi inclusa in statut acum, dupa terminarea Congresului:
In primul rand, sa va spun cat de important este ca si specialistii Ministerului Apararii Nationale, alaturi de cei ai Serviciului Roman de Informatii, ai Serviciului de Informatii Externe, ai celorlalte servicii de specialitate, sa participe in ceea ce este un alt domeniu in care Romania devine un lider regional, si anume CyberSecurity.
Ionut Tene) Acum cateva luni am fost mirat ca a reaparut intempestiv Marian Munteanu, fostul lider al Pietei Universitatii din 1990, la emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea TV (clujenii hatri o mai numesc Jocul de glezne de la Hellvig TV).
Este prea tarziu, in 2016, ca Marian Munteanu sa devina un lider politic, grupurile de interese care se lupta pentru a controla destinul Romaniei sunt altele decat in 1990, este Marian Munteanu incomod pentru aceste forte sau dimpotriva, le este, cu voie sau fara voie, instrument foarte folositor, insa intr-o maniera aproape de neinteles pentru majoritatea cetatenilor romani?
La scurt timp de la demisia Adelinei Hristea, cei ramasi in Organizatia de Tineret au iesit la rampa sustinind ca nimic nu s-a facut in perioada cit aceasta a condus organizatia, activitatea ei ca lider al tinerilor rezumindu-se la plecarile in strainatate, alaturi de mai marii TSD, Victor Ponta si Daciana Sirbu.
- Ca lider al Puterii, Liviu Dragnea si-a facut propriii aliati. ... - Deci pesedistii n-au vazut in Mihai Tudose un lider adevarat, de anduranta?
In acelasi dosar era cercetat si Ioan Napau (fost lider sindical si fost primar al orasului Lupeni), acuzat de favorizarea infractorului, pentru ca i-ar fi determinat pe mineri sa declare altceva politistilor care au anchetat, in 1990, imprejurarile in care ortacii au ajuns la Bucuresti.
Actualul lider al PD, Emil Boc, si-a asigurat colegii de partid ca va duce la bun sfarsit doua proiecte politice incepute de Traian Basescu:
Aceasta crestere spectaculoasa a investitiilor straine in Romania este evidentiata si de faptul ca aceste investitii au reprezentat jumatate din totalul capitalurilor straine investite in toata regiunea Europei de Sud-Est, fapt pentru care Centrul de Informare al ONU a plasat tara noastra pe pozitia de lider regional in domeniu atragerii de investitii straine.
Roman si Lificiu, la usa PSD Mircea Geoana a precizat ca deocamdata nu au fost demarate consultari cu nici un partid extraparlamentar sau parlamentar, dar ca au fost primite solicitari formale in acest sens de la Forta Democrata, condusa de Petre Roman, si de la Partidul Ecologist, al carui lider este Petru Lificiu.
La 5 octombrie, fostul lider al PNL, Valeriu Stoica - autorul proiectului realizarii Aliantei PNL-PD si cel care l-a propulsat pe Theodor Stolojan la sefia partidului in 2002 - sustine ca schimbarea candidatului Aliantei D.A.
Ideea ca Theodor Stolojan ar fi mai bun la conducerea PNL l-a nemultumit profund pe actualul lider al liberalilor, Calin Popescu-Tariceanu.
Liderul PNL, Calin Popescu-Tariceanu, si fostul lider liberal Theodor Stolojan s-au intalnit, succesiv, la Palatul Parlamentului cu parlamentarii PNL si cu liderii de filiale judetene.
Noul lider al Grupului Parlamentar PNL al Camerei Deputatilor, Crin Antonescu, a declarat ieri ca a revenit in fruntea grupului cu cele mai bune intentii in momentul in care formatiunea sa politica, ca factor principal al Coalitiei de guvernare, „are nevoie de o maxima solidaritate si de o unire a tuturor eforturilor“ pentru a continua programul de guvernare si promisiunile din campania electorala.
google-analytics.com