Cautare

1829 de rezultate pentru "lider" (3.47 secunde)
Care lider? ... Apoi pentru ca apare ideea ca daca vrei sa faci partea din "lumea libera" tre’ sa-l recunosti drept lider pe presedintele american, astfel criteriile de evaluare a libertatii au fost brusc reduse la unul singur. ... Si cat de lider e cel despre care vorbim?
Editura LIDER va ofera o PROMOTIE DE TOAMNA, cu titluri de carte la preturi de 10 si 12 lei NOI APARITII • PARAVANUL DE FUM. ... 28,00 Lei Cum comandati cartea dorita direct pe site-ul Editurii Lider http://www.edituralider.ro/ Pe site-ul de mai sus gasiti butoanele :
Se va impune un nou lider unic palestinian sau vor fi (macar pentru o vreme) cativa, caci Arafat lasa vacante trei functii importante? Acest lider va avea depline puteri de negociere, in sensul ca isi va putea impune punctul de vedere asupra tuturor tendintelor din miscarea palestiniana?
Pentru altii insa, viitorul/fostul lider al principalei formatiuni politice din Romania postdecembrista va continua sa fie cel mai influent om politic al tarii. ... In demnitatea de lider al PSD, Ion Iliescu se va elibera de rigorile impuse de functia de sef al statului si va redeveni om politic.
in cazul in care va candida pentru funcţia de lider al partidului, moţiunea sa va avea o orientare social-democrată. ... de fostul lider social-democrat a fost insistent vehiculată
Geoana face mari eforturi de a se afirma ca lider absolut al partidului. ... Geoana nu are electoratul lui propriu, si nici alt lider PSD. ... Cine este adevaratul lider?
Mircea Geoana nu este insa recunoscut de votantii PSD ca un lider al acestui partid, de aceea aproape 40 la suta din electoratul partidului il prefera pe Traian Basescu in functia de sef al statului, iar optiunile pentru fostul ministru de externe sunt foarte restranse.
Domnule Mircea Geoana, sunteti perceput ca un lider aparent de multa lume. ... De fapt, sunteti singurul lider nou - mai ales ca ati aterizat recent, se poate spune, in politica damboviteana.
Deocamdata, trebuie sa precizam ca Ion Iliescu nu s-a lasat dus pana nu a facut un aspru rechizitoriu colegilor nerecunoscatori, care s-au debarasat fara regrete de asa un lider "incomod”, autocaracterizat drept o persoana "fara ambitii, dar cu constiinta datoriei”.
PSD isi reconfirma pozitia de lider al vietii politice botosanene. ... Uniunea PSD^PUR este lider autoritar si la Parlament, insa, spre deosebire de prezidentiale, aici reprezentantii coalitiei au intrunit, in medie, la cele doua camere, 50%.
Astfel, Miron Mitrea va fi lider al grupului PSD, Calin Popescu-Tariceanu - la PNL, Cozmin Gusa - la PD, Lucian Bolcas - la PRM, Kelemen Attila - la UDMR, Daniela Popa - la PUR, iar Varujan Pambuccian - lider al grupului minoritatilor.
Interesant este insa ca, desi nu exclude posibilitatea de a candida (ba chiar a apreciat, mai in gluma mai in serios, ca el poate fi un lider nou din moment ce nu s-a aflat la conducerea partidului in ultimii patru ani), Iliescu a tinut sa mentioneze ca nu este deloc tentat de o batalie sau o competitie interna:
Si, sa nu uitam, un actual consilier judetean la un moment dat lider al tinerilor liberali, dar care intre timp a depasit "stadiul": ... PNG - are lider tanar (deci iata ca aici exista, oarecum, promovarea tinerilor, dar lipseste atuul puterii);
Seful Pietei Centrale, Adrian Zamfir, a recunoscut, ieri, ca a obtinut "sponsorizari " de la o parte dintre comerciantii din piata, insa spune ca produsele primite au fost folosite pentru organizarea unei mese de protocol cu prilejul unei vizite la Botosani a fostului lider liberal Theodor Stolojan.
Daca asupra acestui caz solutionat favorabil lui Anderco a avut discutii cu rectorul Universitatii de Stat din Oradea, Teodor Maghiar, lider local si senator PSD? ... De ce-l vizita frecvent pe acesta, inclusiv in perioada cind nu mai era prefect ci doar lider judetean al partidului de guvernamint?
Din pacate pentru el, se pare ca Biroul Permanent al PD nu a acordat prea mult credit dezmintirii si chiar l-a debarcat pe Gusa din fruntea grupului deputatilor democrati, desi acesta fusese reconfirmat, de majoritatea parlamentarilor PD, in functia de lider al grupului cu doar o seara in urma.
Fostul lider PNL a dorit sa sublinieze succesul partidului, in cadrul Aliantei D.A., care a dus la formarea unui Guvern cu prim-ministru liberal. ... In privinta viitorului PNL, fostul lider liberal s-a pronuntat in favoarea unei fuziuni cu PD, pentru realizarea fortei politice de care Romania are nevoie.
El l-a sfatuit, totodata, pe Cozmin Gusa sa se tempereze, pentru ca acum este un lider democrat, iar toate declaratiile sale implica acest partid. intrebat de jurnalisti despre carentele fostului lider al grupului parlamentar democrat de la Camera Deputatilor, Berceanu a afirmat ca "lui Gusa ii lipseste caracterul ".
- El avea notorietate, era lider (director) la Sidex si din asta era relativ usor de facut un lider politic pentru ca ar fi avut indiscutabil sustinerea celor pe care ii conducea, considerandu-l "unul de-ai lor" si, ca o consecinta, si sustinerea si sprijinul pe care le putea primi.
Fostul lider al PSD Alba sustine ca “din cauza alegerilor locale si generale, precum si a lipsei de comunicare intre actuala conducere a PSD Alba si organizatiile locale din judet din PSD au plecat cateva mii de membri“.
google-analytics.com