Cautare

1829 de rezultate pentru "lider" (2.63 secunde)
Acelasi lider se tanguia, afirmand ca, dupa doua decenii de activism social sindical, inca n-a gasit partenerul politic dispus sa inteleaga maretia luptei sale sindicale si scopurile nobile pentru care si-a suflecat manecile atata amar de vreme, in fruntea sedintelor si mitingurilor de tot felul.
Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat vineri ca Victor Ponta este un lider promitator si cu mai multa substanta in comparatie cu Crin Antonescu, argumentand ca liderul PNL, desi este un produs politic atractiv, este perisabil si nu are suflul sa ajunga pana in 2014.
Dupa un comentariu al moderatorului, care a spus ca in timpul mandatului lui Ponta, Viorel Hrebenciuc si Marian Vanghelie au fost astfel de lideri care au fost trecuti in planul doi, presedinte PSD a explicat ca, in cazul lui Hrebenciuc, a fost decizia sa, anuntand ca nu mai doreste sa ocupe functia de lider de grup din septembrie.
Dupa ce l-a trecut in linia a doua pe Victor Hrebenciuc din postura de lider de grup la Camera Deputatilor, Ponta se opune cu obstinatie ideii vehiculate de mai multi social-democrati din vechea garda, de intrare la guvernare impreuna cu PNL inainte de anticipate sau de scrutinul parlamentar din 2013.
De aceasta data, victima a fost Victor Ponta, care devine, astfel, al treilea lider al PSD "botezat" de Iliescu.
Lider de ani buni al grupul deputatilor PSD, ostracizat insa dupa Congres si trecut pe linie moarta, Viorel Hrebenciuc s-a vazut recent nevoit sa cada la pace cu Ponta: ... Mircea Dusa si Nicu Banicioiu sunt dati ca favoriti pentru ocuparea postului de lider al grupului deputatilor PSD.
Instalarea lui Ilie Sarbu ca lider de grup al PSD, in Senat, este, probabil, una dintre cele mai mari greseli facute de Ponta, pana acum.
Fostul lider al PDL Gorj, Ionel Mantog, este nemultumit de modul in care actuala echipa de conducere a democrat-liberalilor gorjeni gestioneaza partidul si spera ca in cazul unor derapaje conducerea centrala sa intervina sa rezolve problemele la nivel local.
Potrivit fostului lider PSD, lui Domonco ii va reveni si sarcina de a constitui un grup de baza al partidului in Botosani. Dorohoianul a declarat ca va candida atat pentru functia de lider al organizatiei judetene a UNPR, cat si la cea de presedinte la Dorohoi.
"Sunt convins ca se va alege un lider din generatia mea care vrea sa faca bine pentru toti cetatenii Romaniei, indiferent ca sunt romani, maghiari sau altceva", a spus presedintele PSD.
Fostul lider al PSD, Mircea Geoana, a revenit, potrivit unor surse bine informate din partid, la ideea sa de acum cateva luni de a-si lansa propria formatiune, in prezent el fiind in pregatiri febrile pentru eveniment.
Imensa greseala, tentatia exista la un lider nou, am trecut si eu prin aceasta tentatie, exista o tentatie de a face gol in jurul tau, de a spune ca esti singurul care are idei si care ia decizii, numai ca viata isi demonstreaza ca stancile din punct de vedere politic nu dispar usor si raman acolo, chiar daca iti convin sau nu", a spus el.
Organizatia PSD Arad a votat in unanimitate, joi seara, excluderea din partid a fostului lider al organizatiei, Marius Lazar. ... El a mentionat ca decizia nu are nicio legatura cu scrisoarea postata joi, pe blogul personal, de fostul lider al PSD Arad.
Nu pentru ca fostul lider ar fi argumentat in vreun fel incercarea de "destabilizare" a PSD, proiectata la sprit cu prietenii, ci, mai ales, din motive absolut pragmatice. ... Ca l-a torpilat pe fostul lider al Aradului, in creierii noptii, n-a fost nicio surpriza.
Cristian Preda voteaza, curajos, cu Paleologu (un alt mare lider, cu pipa). ... In PSD avem un minunat nou lider, Nicolae Banicioiu, care iti poate schimba parerea despre avantajele sistemului democratic, si o descendenta a lui Stefan cel Mare care iar te apuca plansu.
Despre rautatea lui Iliescu si tradarea lui Mitrea Cu o seara inainte de Consiliul National al PSD, Mircea Geoana, un personaj izolat in partidul pe care l-a condus, iese la rampa si ii da o replica atat lui Miron Mitrea, cat si lui Ion Iliescu, despre care spune ca nu poate accepta orice alt lider in PSD in afara sa, fiind vorba "despre o rautate adunata in timp".
sunt un suporter convins al Premierului Papandreou, nu doar pentru ca este socialist (cu niste maniere si o educatie mai degraba caracteristice unui mare lider conservator); ... Ii invidiez pe greci ca au in sfarsit un lider care tine cont de parerea lor".
Mai mult, intreg scandalul a scos la iveala disensiuni mocnite in partid, inclusiv intre actualul lider al PSD, Victor Ponta, si mentorii sai, Ion Iliescu si Adrian Nastase.
"Miscarea de protest are nevoie de un lider.
"Dupa 2 ani, PSD a redevenit lider in sondaje" Victor Ponta a declarat luni seara ca nu doreste sa marcheze prin ceva special cei 2 ani de cand a fost ales de congres presedintele Partidului Social Democrat, pentru ca revenirea la normalitate nu trebuie sa fie un motiv de lauda.
google-analytics.com