Cautare

1829 de rezultate pentru "lider" (2.65 secunde)
Pe de alta parte, primul-ministru a sustinut ca nici un lider PNL nu se va lasa impresionat de a€žavansurilea€œ facute de PSD. ... In aceste conditii, nici un lider PNL nu se va lasa sedus de avansurile facute de PSD.
Marea majoritate a liberalilor insa, s-au grupat in jurul lui Calin Popescu Tariceanu, declarand ca el le este si lider, si premierul pe care il agreeaza, restul fiind doar comentarii de prost gust ale unui sau ale unor frustrati.
Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti considera ca Theodor Stolojan actioneaza impotriva liberalilor la impulsurile lui Traian Basescu si a apreciat ca declaratiile fostului lider al liberalilor la adresa PNL sunt identice cu cele ale lui Gigi Becali si ale Elenei Udrea.
Fostul lider al minerilor a fost audiat din nou vineri la Parchetul Militar si declaratia sa finala va fi data in cursul saptamanii viitoare. ... Fostul lider al minerilor a recunoscut insa ca el a sunat la Guvern si a spus despre situatia creata in Valea Jiului.
Fostul lider al PSD Bucuresti sustine ca ascensiunea anumitor indivizi la conducerea organizatiilor a transformat PSD intr-o scena a reglarilor de conturi, in care sunt folosite arme josnice si manifestari huliganice care, practic, indeparteaza oamenii de calitate si bine pregatiti.
Dupa ce anul trecut a demisionat din randurile Partidului Democrat, filiala Mangalia, in urma certurilor repetate pe care le-a avut cu actualul lider al gruparii, Ioan Negrea, si dupa indelungi tratative duse cu conducerea "de la Constanta", consilierul Florin Maftei ("independent" de la intrarea in vigoare a legii alesilor locali) a fost cooptat, chiar inainte de sarbatorile pascale, in randul membrilor Partidului Conservator.
Condus la nivel central de presedintele Vasile Orleanu, PSR il are ca lider al organizatiei Constanta pe fostul social-democrat Valentin Adem.
Marton sustine ca a demisionat intrucat este foarte greu sa se ocupe si sa fie eficient intr-un procent de suta la suta si in calitate de lider de grup in Camera Deputatilor si de presedinte executiv al organizatiei teritoriale.
Secretarul general al PDL Vasile Blaga a declarat, luni seara, ca si-a inaintat demisia din functia de lider al PDL Bucuresti inca din 19 iunie si ca propunerea sa pentru asigurarea interimatului la conducerea organizatiei il va viza pe Liviu Negoita.
Daca Ion Popescu a fost avocatul fostului lider pesedist Stanca, inseamna ca si el e pesedist?", a mai spus Mihai Bobe. Acesta a fost inlocuit din functia pe care o detinea cu Adrian Sponte, fostul lider al organizatiei de tineret si cunoscut ca un apropiat al lui Stelian Dutu.
Vicepresedintele PD-L Arad Ciprian Luca a parasit partidul, demisionand si din functia de lider al organizatiei judetene de tineret, pentru a candida la Camera Deputatilor din partea PSD, in urma unei oferte venite din partea liderilor social-democrati.
Surse din PSD au declarat pentru Mediafax ca senatorul PSD Miron Mitrea a decis sa-l contracandideze pe senatorul PC Dan Voiculescu pentru postul de vicepresedinte al Senatului, dat fiind faptul ca nu a reusit sa obtina functia de lider de grup.
"Daca nu ma consultati in legatura cu numirile pe mine sa nu mai contati!" ar fi spus Iliescu la un moment dat.Liderul PSD Mircea Geoana a incercat sa-l tempereze pe Iliescu spunand ca Gusa nu va intra in partid ci va lucra exclusiv pentru el in calitate de consilier.Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat ieri ca partidul nu are nevoie de "mercenari" si "strainasi" precum Cozmin Gusa si s-a intrebat retoric daca nu cumva PSD a devenit un partid "de handicapati" daca a ajuns sa-l mandateze pe fostul lider PIN sa reorganizeze filialele din Ardeal."Gusa eu cred ca e un factor perturbator un element strain de acest partid.
Putin mai sobru decat Orban, Antonescu a fost cat pe ce sa uite ca trebuie sa-l invite pe fostul lider al PNL, Calin Popescu Tariceanu, sa rosteasca discursul de "adio" din functie.
Dancu a declarat, duminica, la Cluj, ca fostul lider PSD "ar fi trebuit sa demisioneze, nu doar sa se autosuspende din partid".
Cristian Diaconescu este un lider marcant al conducerii PSD si sunt convins ca va fi si in structura viitoare de conducere un lider respectat si influent, iar Mitrea este un lider al trecutului", a spus Geoana.
"Daca un lider a fost capabil, cu cinci zile inainte de alegeri, sa mearga sa se intalneasca cu cineva considerat a face parte din lumea interlopa, poti sa presupui ca va mai fi in stare sa mai faca asta.
Fostul lider PSD Octav Cozmanca a adresat Comitetului Executiv National al PSD o scrisoare deschisa, prin care spune ca actualul lider Mircea Geoana impreuna cu "aplaudacii si extraterestrii" lui au dus partidul in dezastru.
Ca lider, parlamentar sau chiar sef al vreunei filiale obscure. ... Flacarile violet sau fraudarea scrutinului reprezinta singurele "arme" ale unui lider care nu are puterea sa isi recunoasca esecurile. ... Ma tem ca devine prea putin important cine va fi noul lider al partidului.
Sunt convins ca nici cei de la PD-L nu vor putea dormi foarte bine in perioada urmatoare", a fost mesajul de invingator al noului lider al PSD. Ponta i-a multumit fostului lider Mircea Geoana pentru tot ceea ce a facut cat s-a aflat la conducerea PSD.
google-analytics.com