Cautare

1829 de rezultate pentru "lider" (2.97 secunde)
Paradoxal, dupa ce l-a condus la infringere ca lider, in ultimii 7 ani, in toate luptele, Geoana ar mai putea "conduce" PSD spre inca una, din postura de outsider.
Paradoxal, dupa ce l-a condus la infringere ca lider, in ultimii 7 ani, in toate luptele, Geoana ar mai putea "conduce" PSD spre inca una, din postura de outsider.
Ponta are virtutile necesare sa fie un lider adevarat • Q: ... Dar eu sper ca virtutile lui sa il ajute sa treaca prin aceste experiente si sa invete din ele, sa-l ajute sa isi consolideze statutul de lider de partid. ... Cu siguranta este nevoie de un astfel de lider.
Dar nu au un lider. Cat conteaza lipsa unui lider? ... E bine ca nu e un lider. Puterea are in schimb un lider.
Pe cine sa aleaga pedelistii la Congresul care ar trebui sa le dea un lider? De asta e nevoie dupa o infrangere, de un lider care sa preia initiativa, sa panseze ranile, sa alunge spaima, sa-i stranga laolalta pe ceilalti.
O importanta publicatie politica din Marea Britanie spune despre cancelarul german Angela Merkel ca este "cel mai periculos lider" si o compara cu Adolf Hitler.
Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, afirma ca liderii PDL pleaca din Bucuresti, din zonele in care nu au nicio sansa si se ascund sa candideze prin Banat, spunand ca "e nedemn pentru un lider national de partid cum este Vasile Blaga sa vina sa se ascunda in spatele lui Alin Popoviciu".
Senatorul social-democrat Serban Nicolae sustine ca functia de lider de grup nu ii este una straina si ca, teoretic, nu s-ar teme de responsabilitatea pe care aceasta o implica insa, in opinia sa, o posibila schimbare a sefiei grupului PSD din Senat ar trebui realizata astfel incat sa nu bulverseze grupul.
este lider de audienta.
"Vanghelie are calitati de lider, atata timp cat a iesit primar in oaza portocalie din Bucuresti" Toate ca toate, dar...
Cel care a vorbit de-spre retragerea lui Traian Basescu a fost insa noul lider democrat, Emil Boc, care, in aplauzele multimii si inconjurat de ceilalti membri ai conducerii formatiunii, toti cu ochii in lacrimi, a spus:
Fostul lider liberal Valeriu Stoica sustine ca proiectul fuziunii PNL-PD este de maxima importanta in acest moment, in care Alianta este la putere. ... Tariceanu vrea putere absoluta Fostul lider liberal l-a acuzat pe Calin Popescu-Tariceanu ca doreste sa impuna controlul partidului de catre Guvern.
indiferent de pozitiile noastre, avem obligatia de a pregati cu mare atentie acest Congres, care nu mai poate fi o simpla actiune formala, prilej de a "unge" un nou lider si atat. Noul lider este ultima sarcina a Congresului.
'Lupta pentru fotoliul de lider crapa partidul in doua. ... Fostul lider social-democrat isi exprima speranta ca "macar de aceasta data" demersul sau sincer si corect, va fi inteles la justa sa valoare.
Un lider occidental ar face acest gest. ... Dar daca greutatea functiilor in aceasta echipa de conducere este similara si fiecare lider mai important castiga una dintre aceste multe functii, unde mai este competitia? ... Cine are sanse sa devina lider e o intrebare importanta.
Nastase afirma ca va demisiona in cazul in care va fi ales lider al partidului si nu va reusi sa castige in aceasta calitate alegerile locale din 2012.
"cautati-va un lider". Evident, asta inseamna ca liderul in functie mai are pana sa ajunga cu adevarat lider.
Grupul PDL din Senat l-a ales luni, in functia de lider, pe senatorul Cristian Radulescu, care il inlocuieste pe Traian Igas, numit in functia de ministru al Administratiei si Internelor.
In sala mare a Casei Sindicatelor a avut loc joi seara Conferinta Organizatiei Judetene a PSD Vilcea pentru analiza situatiei in care se afla in prezent fostul partid de guvernamint si, totodata, pentru alegerea unui nou lider.
El a refuzat sa spuna in ce filiale se discuta de schimbarea lui Tariceanu de la sefia PNL, mentionand doar ca „autorul“ acestor discutii este fostul lider al partidului Valeriu Stoica. ... Curentul liberal anti-Tariceanu Curentul anti-Tariceanu din PNL este condus de fostul lider al liberalilor Valeriu Stoica.
google-analytics.com