Cautare

1829 de rezultate pentru "lider" (3.19 secunde)
Bogdan Tiberiu Iacob) Conflictul dintre fostul lider al PSD si actuala conducere a intrat intr-o faza noua, cea a scrisorilor secrete, sau, mai corect poate, discrete.
Aceasta zi i-a confirmat statutul de lider absolut al unui partid macinat in trecut de lupte interne, de factiuni si grupari. Si tot astazi au iesit la suprafata frustrarile celuilalt lider cu ambitii maxime.
Senatorul Leonardo Badea a sustinut o declaratie politica intitulata " Un lider pentru Romania de maine", pe care o puteti citi in continuare. ... Victor Ponta reprezinta, ca le place unora sau nu, interesele maselor mari de romani care isi doresc un lider devotat subiectelor de stat, proiectelor de tara.
De aceea, ele trebuie sa fie partide de lider. Nici de cadre (intrucat nu li se cere sa performeze in aplicarea unei agende proprii), nici de mase (intrucat puterea celor fara de putere este periculoasa, fiind imprevizibila), ci de lider. ... Un lider care se adreseaza inimii iar nu mintii.
Liviu Dragnea e un lider autoritar in linia liderilor pe care i-a avut PSD, a spus Alin Teodorescu pentru Revista22.ro. ... Liviu Dragnea e un lider autoritar in linia liderilor pe care i-a avut PSD. ... Dupa Mircea Geoana a venit un lider din garnitura noua, Victor Ponta.
Pentru canalul Pro TV, televiziunea lider din Romania care s-a lansa in urma cu 14 ani, pe 1 decembrie, anul 2009 a insemnat eficientizarea businessului si cresterea cotei de piata fara a face rabat de la calitatea programelor, in conditiile in care piata de publicitate a scazut in acest an cu 30-40%, noteaza Ziarul Financiar "Ne-am adaptat la problemele existente in piata si am fost primii din industria media din Romania care si-au asumat aceasta sarcina deloc placuta, care si-au ajustat cheltuielile inca din octombrie-noiembrie 2008, cand pentru multi criza era o poveste.
Fortinet - pionierul si totodata liderul in domeniul solutiilor unificate de securitate (UTM=Unified Threat Management) - a anuntat ca IDC, cea mai mare companie de cercetari IT din lume, i-a confirmat statutul de lider mondial in sectorul UTM si in 2006, pentru al treilea an consecutiv, in urma veniturilor realizate.
Are un lider charismatic, cu priza la public si ... ... In afara lui Basescu insa, PD nu are perspectiva unui alt lider pe masura. Vasile Blaga este un foarte bun organizator, om de echipa, poate fi un ministru sclipitor, dar nu are anvergura unui lider de talie nationala.
Daca luni a reusit o victorie de palmares, obtinand un vot de incredere al deputatilor PD pentru a ramane nestatutar lider de grup parlamentar, ieri, Cozmin Gusa a intins si mai tare coarda, deranjandu-i pe unii dintre liderii marcanti ai partidului.
Fostul lider al Organizatiei de Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a demisionat din PSD, invocand modul in care se lucreaza in partid.
Actualul lider al PSD a apreciat ca este benefic faptul ca in cursa a intrat si Oprescu, intrucat "o candidatura fara competitie ar fi fost un pas inapoi in ceea ce inseamna traditia democratica in PSD". ... "Un lider adevarat are un program.
Din "esalonul secund", ii gasim pe Ion Basgan, senator PNL, Radu Ciuceanu, membru fondator al bancii si fost lider PNL la inceputul anilor 90, apoi deputat PRM in legislatura 2000-2004, Petre Nicoara, presedintele liberal al Consiliului Judetean Cluj si Ioan Giurgea, lider PNL Cluj.
Nicolae Ceausescu este considerat cel mai bun lider politic pe care l-a avut Romania in ultima suta de ani, se arata intr-un barometru de opinie publica efectuat in perioada 1998-2007 si dat ieri publicitatii de catre Fundatia Soros.
Nicolae Ceausescu este considerat cel mai bun lider politic pe care l-a avut Romania in ultima suta de ani, se arata intr-un barometru de opinie publica efectuat in perioada 1998-2007 si dat ieri publicitatii de catre Fundatia Soros.
Dupa crearea organizatiei muncitoresti, activitatea de coordonare i-a fost incredintata liberalului Maricel Oancea, fostul lider de sindicat de pe platforma Mittal Steel, mai nou, vicepresedintele PNL.
Dupa ce PNL Galati a infiintat o organizatie muncitoreasca al carei coordonator este fostul lider de sindicat al Combinatului, Maricel Oancea, consilierul local PC, Picu Apostol Roman, a anuntat ca va transmite o adresa scrisa lui Lakshmi Mittal prin care ii va atrage atentia ca siderurgistii au datorii din cauza salariilor mici pe care le primesc Nu mai este o noutate ca, o data la patru ani, in preajma alegerilor, politicienii incearca sa gaseasca tot felul de solutii pentru a atrage voturile siderurgistilor, al caror numar nu este deloc neglijabil, mai ales daca tinem cont si de membrii familiilor lor.
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a raspuns miercuri, unei declaratii facute de Bogdan Olteanu, declarartie potrivit careia Traian Basescu doreste refacerea guvernarii PD-PNL si crearea unui lider alternativ in PNL in persoana lui Orban.
Fostul lider al PD Prahova a afirmat ca pana in prezent colectivul de sustinere a lui Oprescu a strans deja 4.000 de semnaturi pentru acesta si intentioneaza sa stranga in Prahova 12.000 de semnaturi.
Fostul presedintele al Romaniei, Ion Iliescu, spune ca reactia fostului lider sovietic Mihail Gorbaciov legata de moartea sotilor Ceausescu a fost fireasca.
si uite asa, ironia sortii face ca fostul lider al PSD sa manance exact painea pe care la randul sau le-a servit-o unor fosti colegi, candva, si, culmea, impachetata in acelasi ambalaj.
google-analytics.com