Cautare

1829 de rezultate pentru "lider" (4.15 secunde)
In aceasta zi speciala, Pro Tv a fost lider absolut de audienta la nivelul intregii zile, atat pe publicul din mediul urban, cat si pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18-49 de ani.
Remus Vasilescu) Democrat-liberalii evita sa se pronunte asupra viitorului lider Multi dintre liderii filialelor PDL se feresc sa nominalizeze persoana pe care o considera potrivita sa preia conducerea partidului, limitandu-se sa spuna ca este nevoie de un om puternic si care sa-i tina uniti, in timp ce altii spun ca Vasile Blaga are puterea si experienta sa reconstruiasca PDL.
Din fericire, noul lider nu-l va avea chiar in coasta si pe Dan Ioan Popescu - ramas doar sef al organizatiei PSD Bucuresti.
El a declarat ca ramane “deocamdata“ lider al grupului PSD din Senat.
Presedintele Ponta a spus ca i-ati cerut sa nu mai fiti lider de grup parlamentar. ... Va spun ca eu n-as mai fi vrut sa fiu lider de grup parlamentar nici macar in sesiunea trecuta. ... Oricum, eu raman vice-lider al grupului parlamentar. ... Stiti deja ca sunteti vice-lider al grupului parlamentar?
Viorel Hrebenciuc nu mai candideaza pentru functia de lider al deputatilor PSD Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a reiterat, joi, intr-o declaratie facuta pentru presa, intentia sa de nu mai candida pentru functia de lider al Grupului social-democratilor din Camera Deputatilor, subliniind ca se va concentra pe relatiile europene care pot ajuta Romania.
AGERPRES / Sorin Bota il sustine pe Serban Nicolae la sefia senatorilor PSD Senatorul social-democrat Sorin Bota considera ca experienta politica si parlamentara trebuie sa fie atuul noului lider al senatorilor PSD si propune ca aceasta functie sa-i revina senatorului Serban Nicolae in conditiile in care, actualul lider, Ilie Sarbu, intentioneaza sa se retraga din acest post la inceputul sesiunii parlamentare.
Fostul lider al minerilor a fost asteptat la puscarie de catre nasul sau, Fane Spoitoru si de sotia acestuia. ... Presedintele Ion Iliescu a semnat, miercuri, decretul de gratiere al fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma.
Concomitent, trecerea lui Vadim Tudor in rezerva ar putea scadea dramatic cota PRM-ului pe piata interna, stiut fiind ca fostul lider reprezenta un adevarat magnet pentru foarte multi dintre membrii si simpatizantii partidului.
"Cand iti propui sa ocupi functia de lider de grup, trebuie sa ai argumente. ... Teoretic, in acest moment, am majoritatea voturilor colegilor din grupul parlamentar ca sa fiu ales lider de grup", a declarat deputatul Ioan Munteanu.
CARTEA ESTE UN UNIVERS SECRET CREAT DE UN OM INZESTRAT CU GENIU (Voltaire) Infiintata in anul 1996, Editura Lider a avut de-a lungul timpului o evolutie spectaculoasa. Editura Lider a reusit sa se impuna in spatiul cultural romanesc, debutand cu serii si colectii dintre cele mai atragatoare.
Am revazut filmul in care Iliescu și Nastase il imping spre lider la o decizie riscanta, apoi se retrag strategic si organizeaza judecata lui pentru pierderile suferite. ... un lider cu potential trebuie tinut aproape de partid, el aduce voturi, coaguleaza simpatii.
In ultimele zile, au circulat insistent zvonuri potrivit carora Iliescu isi va parasi biroul de la Senat si va renunta la functia de lider de grup al senatorilor.
HotNews.ro afirma ca surse social democrate ar fi declarat ca Miron Mitrea l-ar putea sustine pe Adrian Nastase pentru functia de lider al PSD, in schimbul presedintiei Senatului.
Viitorul lider al PC, Daniel Constantin, este pregatit sa rupa legaturile cu social-democratii in perioada urmatoare. ... Criticii afirma ca trustul media al familiei Voiculescu nu a sprijinit PSD, ci numai pe fostul lider al acestui partid, Mircea Geoana.
Potrivit unui sondaj realizat de GSS 2000, la comanda PNL, romanii sunt convinsi ca Traian Basescu este un lider politic puternic, avand cel mai bun scor dintre liderii politici.
Ionel Mantog, fostul lider al PDL Gorj, actual director economic al Complexului Energetic de la Turceni, sustine ca pe plan local democrat-liberalii si social-democratii pun bazele unei aliante, chiar daca aceasta nu va fi transparent constituita si nu va fi vizibila formal.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, sustine ca excluderea fostului lider al organizatiei PSD Arad, Marius Lazar, din partid este "intempestiva si abuziva". Presedintele Senatului, Mircea Geoana, sustine ca excluderea fostului lider al organizatiei PSD Arad, Marius Lazar, din partid este "intempestiva si abuziva".
cumva PSD va pierde din nou, anul viitor, pe mina aceluiasi fost lider, care da semne tot mai clare ca pune ceva la cale? ... In ultimele luni, fostul lider s-a comportat foarte interesant, pentru cei care i-au urmarit evolutia.
El lider Ponta Politica romaneasca nu s-a schimbat. ... Social-democratia romaneasca a castigat un lider. ... "Micul Titulescu" a inteles mai bine resorturile care-l fac pe un presedinte de partid sa fie intr-adevar un lider.
google-analytics.com