Cautare

253 de rezultate pentru "liceul" (2.94 secunde)
A urmat liceul la Botosani si Calarasi. In 1970 a absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Facultatii din Bucuresti.
"Vrem sa realizam o banda pentru viraj la dreapta pentru soferii care vor sa se indrepte spre Liceul 'Elena Cuza'.
4 din Bailesti li s-au alaturat si colegii lor mai mari de la Liceul "Mihai Viteazul", care, impreuna cu dascalii, au declansat o campanie de strangere de fonduri, alimente si material didactic.
In primul rand , alegerea nu este una luata de curand , nu este o noutate pentru mine a fi parte din colectivul RPG , se modifica doar titulatura.Implicarea mea activa in cadrul firmei dateaza de cand aveam 16 ani , atunci incercam sa ,, fur meserie '' si sa aflu toate dedesubturile acestei afaceri.Am facut cam tot ce se putea face in aceasta firma , de la sampling , impartire de pliante , negociere de contracte pana la a lua parte la antrenamentele colegilor de la interventie.Insa mereu am facut acest lucru in paralel cu studiile.La inceput in paralel cu liceul , apoi in paralel cu facultatea de drept , nefiind astfel total focusat pe implicarea in firma.Pana de curand am fost agent de vanzari si desi instinctul oricarui agent de vanzari ar fi sa spuna ca a crescut RPG-ul , adevarul este ca RPG m-a crescut pe mine , valorile ei aplicandu-se asupra alor mele , asupra caracterului meu.Incepand de acum , voi fi purtatorul de cuvant al firmei , fiind responsabil cu exprimarea punctelor de vedere oficiale ale companiei.6.
"Initiativa i-a apartinut lui Emil Rosescu, absolvent din promotia 1936, care a servit liceul ca profesor de istorie de la incheierea studiilor universitare si pana la pensionare", a declarat unul dintre semnatarii petitiei, doctorul Alexandru Georgescu, absolvent al promotiei 1946.
- In 1983 am venit, cand am terminat liceul. Eram un grup de tineri impotriva regimului. Nu puteam sa mergem pe strada, ne opreau Securitatea, ne anchetau, nu puteam face nimic, nu aveam nici voie sa ne adunam.
Imi aduc aminte de cei 18 ani petrecuti in Algeria unde tatal meu era ofiter si unde am fost elev la liceul René Basset din orasul Mostaganem.
Babele care, pe cand erau fete, n-au avut dosar bun si n-au mai facut liceul ori vreo scoala mai inalta.
Grivita la malul Borcii (asta pentru a prinde Liceul Economic si Piata Mare, Gara CFR Calarasi Port , uzinele electrice si de apa, Turnul de Apa, spitalul vechi, maternitatea, arestul, dar si podul peste Jirlau, stavilarul, iar la sud,faleza si portul vechi), in aceest spatiu fiind cca 300 cladiri (mai exact 296 ), acestea fiind mai mari sau mai mici.
Liceul il faceti, banuiesc, la Caracal. G.P.: Exact. La Ionita Asan, asa-i zice si astazi. M.T.: De la cine ati deprins experienta comerciala, economica?
Am urmat liceul Nicolae Balcescu in aceeasi formatie si toti am intrat la facultate. In clasa noastra erau olimpicii Romaniei la matematica si chimie, adica castigatorii titlului.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean, Daniel Negrean, vizita ministrului a durat cateva ore, timp in care a vizitat scolile cu clasele I-VIII din Valea lui Mihai, Tarcea, Rosiori, gradinita din Pestis, sala de sport din Biharia si Liceul din Vadu Crisului.
In ceea ce priveste invatamantul din oras, liceul, cele patru scoli si gradinitele au beneficiat anul acesta de proiectul de reabilitare a acestor unitati.
Astfel, vor incepe lucrari de reabilitare la Liceul Teoretic din Baneasa, Grupul Scolar Lazar Edeleanu, Scoala Generala nr.1 si Gradinita nr.3 din Navodari, Grupul Scolar Energetic din Cernavoda si la scolile din localitatile Seimeni si Istria si lucrari pentru racordarea la utilitati a unei unitati scolare din Mircea Voda.
Prin urmare chiar si locurile din municipiu risca sa nu fie ocupate, cu toate ca au mai ramas locuri la Colegiul National "Cuza" si la Liceul Economic.
Presedintele PSD Mircea Geoana a votat duminica, la Liceul Jean Monnet, atat pentru europarlamentare, cat si la referendumul privind votul uninominal, spunand ca mizeaza pe un scor foarte bun al PSD in urma scrutinului pentru PE.
- Dupa finalizarea cursurilor scolii generale, Victor Manea a urmat Liceul 9 Foraj. Profesie si ocupatie - Victor Manea este jurist si masterand in dreptul afacerilor;
- Ionel Soare s-a nascut in data de 8 septembrie 1959 si a urmat Liceul industrial-auto Nr.9 din Bucuresti si apoi Scoala de Maistri.
Potrivit primarului George Cojocaru, este vorba despre cele mai mari lucrari efectuate de cand sunt construite scolile si gradinitele din oras, numai pentru liceul teoretic din Murfatlar fiind alocata suma totala de 2,3 miliarde de lei vechi, din care 1,2 miliarde au fost alocate hidroizolatiei pe toata suprafata de cladire, iar restul de bani - pentru mobilier, usi noi si parchet melaminat.
Acesta din urma este inginer mecanic si profesor de specialitate la Liceul SNC Constanta. Revenind la conducerea DJS Constanta, mai facem precizarea ca a fost condusa timp de 20 de ani de acelasi director Marin Bajenaru, care a iesit la pensie pe data de 31 decembrie 2006.
google-analytics.com