Cautare

253 de rezultate pentru "liceul" (3.23 secunde)
Cum am putea explica faptul ca, desi Craiova este saraca in zone verzi, s-a aprobat distrugerea unui astfel de spatiu pe linga Liceul Pedagogic, pentru construirea de locuinte particulare?
Pustanii de 14-15 ani au fost supusi primului lor test major, care sa-i separe pe cei care au dreptul sa urmeze liceul la o unitate scolara de prima mana de cei “condamnati“ sa-si urmeze studiile la un amarat liceu de cartier.
A terminat "Liceul Lazar" si apoi a absolvit Institutul de Constructii in anul 1974. ... Am stat cu el 34 de ani, din 1973, cand eu eram intr-un spectacol al Cenaclului Flacara, la Liceul Sincai, iar Pittis a venit impreuna cu Anda Calugareanu si Dan Tufaru.
Acum, am luat o pauza temporara ca sa predau la Liceul Dinu Lipatti. ... - A fost un privilegiu pentru mine sa merg la scoala de muzica si am dat examen si am intrat la Liceul George Enescu.
"Sintem de la Liceul 'Vlahuta'. Ne-a invoit pe toti, ne-au suit in cinci autocare si ne-au spus sa mergem la Botosani ", ne-a relatat unul din sutele de copii adusi ieri din Dorohoi la mitingul electoral de la Botosani.
In aceste ore, la vot s-au prezentat si edilul Constantei, Radu Mazare, in jurul orei 11.00, iar la ora 14.30, la sectia de votare amenajata in Liceul Comercial Carol I a votat prefectul judetului Constanta, Gheorghe Martin.
Iliescu a vizitat insa liceul si a asistat la discursurile unor sponsori ai centrului de performanta. Iliescu le-a vorbit apoi celor catorva zeci de elevi, scosi de la cursuri si adunati in holul scolii, despre istoria informaticii si a tehnologiei.
Agenda vizitei sefului Camerei Deputatilor va include si participarea sa la festivitatile de acordare a diplomelor si premiilor elevilor olimpici care au fost la Olimpiada Nationala de Stiinte Socio-Umane, programata de la ora 11:30, la Liceul "Ady Endre".
Pentru edificarea opiniei publice, sub aspectul pregatirii, experientei si responsabilitatii, spre deosebire de dumneavoastra, am terminat liceul la 19 ani, la zi si ca sef de promotie, am absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Babes - Bolyai din Cluj - Napoca, la 24 de ani, la zi si cu media aproape 10, iar, inainte de a intra in politica, am fost procuror, jurnalist, director de ziar si prefect in judetul Satu Mare.'
Ati predat Aeronautica la Liceul Industrial nr. 1 pana in 1990. Va e dor de catedra? Radu Berceanu: Uneori da.
87, Liceul George Enescu, Scoala nr. 206, Scoala nr. 31, Scoala nr. 93, Scoala nr. 109, Scoala nr. 110, Sala Sport Scoala Generala nr.
Atletii juniori II de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu" din Craiova au obtinut patru medalii la Campionatul National in sala, desfasurat in weekendul trecut la Bucuresti.
Aproximativ 50 de vorbitori de limba spaniola, unii dintre ei elevi la Liceul "Cervantes" din Capitala, imbracati cu tricouri pe care scrie "Pregunta me" - "Intreaba-ma", ii vor ajuta pe suporterii spanioli care le vor cere informatii.
Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala. De cativa ani, participa la targurile de la MTR.
La Tiraspol s-a infiintat Liceul romanesc Duca Voda, iar cinematografe in Tiraspol, Ananiev si Odessa. Reprezentatii cinematografice au avut loc in toate satele Transnistriei (76).
Revad in gand toate casele frumoase cuprinse intre liceul Balcescu si Inspectoratul Scolar. Aleea Garii, cu soseaua din piatra cubica facuta de nemti, cu copacii seculari si casele care amintesc de alte vremuri, ale fostelor familii notabile din oras.
- Inceputul lor se vedea foarte rau. Am terminat liceul in '59 si patru ani n-am putut intra la facultate, pentru ca tata era inchis.
A terminat Liceul Sfantul Sava, a intrat la facultate (Litere), a renuntat, a intrat din nou si cu greu a si absolvit (specializarea sarbo-croata â€" a fost, probabil, singurul absolvent al acestei specializari care n-a stiut nici macar alfabetul chirilic.
Imediat dupa Revolutie am revenit in invatamant, la Liceul Spiru Haret din Tulcea. Trebuie sa va spun ca sunt foarte legat de acest oras pentru ca aici mi-am petrecut o buna parte din viata - copilaria, adolescenta si tineretea.
Grivita la malul Borcii (asta pentru a prinde Liceul Economic si Piata Mare, Gara CFR Calarasi Port , uzinele electrice si de apa, Turnul de Apa, spitalul vechi, maternitatea, arestul, dar si podul peste Jirlau, stavilarul, iar la sud,faleza si portul vechi), in aceest spatiu fiind cca 300 cladiri (mai exact 296 ), acestea fiind mai mari sau mai mici.
google-analytics.com