Cautare

253 de rezultate pentru "liceul" (3.81 secunde)
Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala. ... Pictor obiecte decorative si pictor publicitar Diverse ateliere de pictura si publicitate Educatie si formare Arta si publicitate Pictor, decorator, restaurator A absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova Materii studiate:
Proiectul cultural este realizat in parteneriat cu Liceul de Arta "Nicolae Tonitza", Liceul de Arta "Dimitrie Paciurea", Centrul Cultural Turc "Yunus Emre" din Constanta, Grupul de Explorari Subacvatice si Speologice (GESS) din Mangalia.
Acesta este profesor de religie la Liceul Tudor Vladimirescu, iar sotia sa, Roxana, este profesoara de religie la Liceul Chiritescu.
Profesor de religie la Liceul Tudor Vladimirescu, Ioan Silviu Batariuc este extrem de talentat: creeaza atat haine pentru femei, cat si pentru barbati, alaturi de sotia sa, Roxana, profesoara de religie la Liceul Chiritescu.
Printre ansamblurile artistice invitate s-au numarat Academia de Talente Contrapunct, Grupul Vocal Romanasul de la Palatul Național al Copiilor, trupele The Air Sofas si The Dreamcatchers de la Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza, Ansamblul Doina de la Casa de Cultura a Studenților, Ansamblul Craisorii Pietrei Craiului din Zarnesti, Corala Appassionato a Universitatii Valahia” din Targoviste si Baletul Operei Comice pentru Copii.
In 1999 a absolvit liceul in orasul sau natal, specializat in muzica. ... In anul 1997 a absolvit Liceul umanist Konstantin Preslavsky.
In anul 1957, se muta la Iasi si este inscris la Liceul National. ... Se transfera la Liceul Costache Negruzzi, renunta la vioara, se muta de la clasa de Real (sta prost cu matematica) la una de Uman si declara ca se pregateste pentru medicina.
V-VII, 1958-1961), studii liceale la Botosani si Calarasi - Liceul nr. ... in perioada liceului a infiintat Cercul literar de la Liceul nr.
Acesta este profesor de religie la Liceul Tudor Vladimirescu, iar sotia sa, Roxana, este profesoara de religie la Liceul Chiritescu.
Acesta este profesor de religie la Liceul Tudor Vladimirescu, iar sotia sa, Roxana, este profesoara de religie la Liceul Chiritescu.
Acesta este profesor de religie la Liceul Tudor Vladimirescu, iar sotia sa, Roxana, este profesoara de religie la Liceul Chiritescu.
Scoala Generala Nr.11 Heliade Radulescu, sectorul 1 Scoala Generala Nr.17 Pia Bratianu, sectorul 1 Colegiul German Goethe, sectorul 1 Liceul Biling Miguel Cervantes, sectorul 1 Scoala Generala Nr. ... 146, sectorul 5 Liceul "Elena Cuza", sectorul 6 Scoala Generala Nr.
Concret, in judetul Timis, pentru Liceul "Traian Vuia" Faget, transportul este asigurat de primarie, fiind decontate in total zece abonamente. ... La Liceul Tehnologic Vladeni din judetul Iasi, transportul este asigurat de o companie privata (Fila Company SRL).
Organizatia Salvati Copiii, Fundatia pentru Educatie si Dezvoltare MediaPro, Muzeul National de Arta al Romaniei, Asociatia Junior Achievement Romania, Asociatia Audiosofia, Fundatia Sense International, Liceul Special Moldova Targu Frumos, Asociatia Young Goldfish, Asociatia pentru Dezvoltare Urbana.
Dupa absolvirea studiilor secundare la liceul Andrei Saguna si la liceul Unirea din Brasov, a urmat cursurile Institutului de Educatie Fizica si Sport din București, pe care le-a finalizat in anul 1966.
"Liceul este o perioada a provocarilor chiar si in absenta problemelor materiale.
F.U.E.L.S de la Colegiul National Grigore Moisil (Urziceni), Rovinari -azi si maine de la Colegiul Gheorghe Tatarescu (Rovinari), PedaScience de la Liceul Pedagogic Carmen Sylva (Timisoara), Eco-Bolintinenii de la Liceul Teoretic Dimitrie Bolintineanu (Bucuresti) si CNNS Ploiesti de la Colegiul National Nichita Stanescu (Ploiesti).
5 (NicolaeTitulescu), iar liceul l-a urmat la Colegiul Agricol Sandu Aldea. S-a numarat printre adolescentii care au facut liceul CA LA CARTE, a dat doua examene.
La doar 16 ani, adolescenta, care invata la Liceul de Arte, a transformat peretii cu var scorojit intr-o adevarata oaza de natura. ... Peretii cu var scorojit au fost acoperiti cu flori pictate cu maiestrie de eleva care invata la Liceul de Arte Hariclea Darclee din Braila.
Din 1948 pana in 1990 colegiul a purtat numele de Liceul Nicolae Balcescu, dupa numele revolutionarului pasoptist, elev al acestui liceu. ... Liceul Nicolae Balcescu (1948-1990).
google-analytics.com